Абе какво става тука, как така ще се самоубиваш? И то заради "тъпанар", както сама го наричаш... Да ти кажа - в тоя живот тъпанари мноооого, ако заради всеки се самоубиваше по едно момиче, вярвай ми, че на света жени няма да останат... Предполагам, че повечето от нас са имали взаимоотношения с такива "индивиди",при това по няколко, ама за вземем всички да се убиваме ли? На мен примерно ми с е е случвало два пъти...Е, щом пиша това, значи все пак не съм се самоубила...
Казваш да не ти даваме акъл, ама тъй като гледам всички това правят... е аз как да не се включа Така де ставаше дума, че и аз съм ревала за не един а двама, и не 3 месеца, а по една година за всеки... Знам какво ти е, знам че си се предала, но живота не свършва с едно момче- прсто не си заслужава. Мен ако питаш не мисли за самоубийство, ами излез с високо вдигната глава, усмихни се на света - животът ти едва сега започва... И ако видиш въпросния "тъпанар", не му обръщай внимание, не му говори, преструвай се че го няма... Не можеш да си представиш израза на очити му, когато те види жизнерадостна и щастлива, все едно нищо не е станало. Е кажи ми не си ли заслужава да живееш, за да видиш този ужасен поглед, защото той ще бъде ужасен, че въпреки всичко ти си победила.
И си мисля че това не е само мое мнение...
Ами това беше от мен, аз само ти дадох съвет. Оттук - нататък всичко е в твои ръце!!!