- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- свалки
Що секи не пусне идея за свалка, пък може да се окаже интересно
Хмм.. Ми в дискотеката, идва някое симпатично момче, заговаря ме.. След това ме кани на танц..хахах..танцуваме заедно, след това отиваме до тоалетната (защо ли...) И накрая ме кани да се видим пак !!! Yaeh..
![]()
Срещам красиво момиче на бара.....решавам да я почерпя нещо.Черпя я водка ,и пак,и пак,и пак,и пак,и пак,и пак,и пак,и пак,и пак,и пак,и пак,и пак и накрая вече е лесно тя е моя![]()
така ве4е е то4ноПървоначално написано от Conrad
Всеки си знае лимита ако тя не го знае и е готино момиче ...значи няма работа в бара
Ми трезнея си аз на неква пейка в некъв парк в 5 часа сутринта след некъв купон и иде некоя мацка да трезнееме заедноедин в/у друг праеики некви движения нагоре-надоле
ох аз явно съм лесна мацка...аз съм на "водка"...от "и пак и пак" вече ще драйфам на следващия денПървоначално написано от Conrad
![]()
ми утиам аз да трезнея ф некъф парк, на некфа пейка и глеам некъф пич, утиам да трезнееме заедно и... още нещо :PПървоначално написано от Kraken
~!1912!~
Ами утивамв някой парк след купон и гледам 2-ма се прегръщат и правят други неща и се присъединявам /в чопленето на слънчоглед/.
Incomplete..........
Първоначално написано от Conrad
Интересно ми е,ако тя не пие,какво?
Ето от мен нещо истинско!
Преи около 2 седмици. София, градски транспорт. Качвам се в тролея и на седалката до врата седи русичка сладка. Още при самото качване я гледам в очите с лека усмивчица. Няма свободни седалки, стоя прав с лице към нея. Привличам й вниманивто, правя малко игра на погледи. Това няколко спирки под ред и накрая дядката дето седеше до нея става да слиза. Веднага отивам, сядам на мястото и опчвам любопитно да я оглеждам. Разбира се веднага забелязва и ме поглежда очудено. Казвам "мдаа, прав бях. още като се качих ми направи впечатление. изглеждаш симпатично момиче и реших да се запознаем..." пауза от моя страна и усмивка. Тя е в няколко секунден транс, казва си името - Катя и подава ръка. Вече запознали сме се и говорим общ лаф. Пита ме къде ще слизам, отговарям й и тя казва, че и тя слиза там, на спирката трябвало да я чака някаква приятелка. Продължаваме да говорим, аз вкарвам , тя се смее и всички хора се обръщат да ни гледат. Слизаме на спирката и тя веднага бърза да ме запознае с приятелката си. Оказва се, че приятелката е по-красива може би 8, 8.5 по десетобалната. Разменяме няколко лафа с въпросната приятелка и я виждам, че ме гледа все едно иска на момента да ми свали дрехите. Вкарвам още малко лафове ала бала, но те трябва да тръгват. Питат ме накъде съм и аз отговарям "ами у вас, нали така се разбрахме" - смях. След това отговарям сериозно, взимам си довиждане и тръгвам да си ходя. При постигнатото НИ бях сигурен, че сами ще си дадат телефоните. Така и стана. Тази дето беше 8-цата попита дали няма да се видим пак. Спрях се, погледнах я, погледнах приятелката й с преценителен поглед и казах "кажете си телефоните пък ще си помисля ". записах телефоните и заминах. 3 дни по-късно звъня на 8-цата, каня я на среща, обяснява ми, че имала ангажнимент и не може. Казах "окей, чао" и затворих. Звъна на русичката. НАвита е да излезем на момента. Срещаме се след половин час, отиваме в някакво кафе. Там вече почвам да работя за рапорт. Момичето и phisical, така че отварям тема за секс, тя започва да ми обяснява как обича да го прави, през това време аз и задавам уточняващи въпроси, гледам в очите и я галя по коляното. След 10 мин разговор по темата и общо час и половина в кафенето виждам, че е готова. Викам сервитьорката, плащам си моя коктейл, тя си плаща фрапето и тръгваме. Изпращам я до тях, на входа докато ми обяснява колко готино е прекарала я натискам за целувка тя направо ме награбва. Едвам я спирам и ме пита дали не искам да се кача, горе нямало никой. Обяснявам, че имам да върша важни дела и ще го оставим за друг път, взимам си довиждане, последна страстна целувка и чао.
След два дни момичето ми звъни и пита къде се губя, няма ли пак да се видим... казах й че ми е било много приятно, но повече да не ме търси и ако пожелая ще я намеря. Тя видимо натъжена се съгласява и казва, че ще се надява да й се обадя скоро.
А пък на следващия ден след срещата със 7-цата получавам SMS от другата - пише ми, че много съжалявала, че не е могла да се видим и иска да си уговорим друга среща въпреки това дето се е случило между мен и приятелката й (авно 7-цата й е разказала всичко). Не съм отговарял на тоя SMS и не съм контактувал повече с блондинката.![]()
Разбира се телефоните и на двете вече са изтрити и няма да се занимавам с тях - колкото и безкруполен да съм все пак имам някакъв морал и принципи и не бих изневерил на приятелката си.
ТА това от мен!![]()
Light The Universe
тази тема стана "свободни съчинения по тема..."![]()
![]()
![]()
![]()
щом казвашПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
Light The Universe
Отивам аз във форум, пълен с тъпаци и решавам, че в сравнение с тях съм най-умното и най-красивото нещо на земята, но... имам проблем.
Как да се забия със себе си?
хм.... предлагам ти по добре отиди и се гръмни някъде !Първоначално написано от muhlqsal 4orap
а по темата : в дискотека отиваш при някой на които си свърлил око и молиш го за цигара , той може и да ти даде после ще го помолиш и за запалка все пак и такова нещо не ти се намира заговоряш го започвашда танцуваш около него и ако имаш късмет може и той да почне да танцува с теб .
Не може, като хубав и умен човек, имам твърде важно значение за съществуването на света.Първоначално написано от djuki
А и как ще живея без идиоти като теб?
Ми прекрасен следобед. Седя си в парка и се чудя какво да правя. Птичките пеят. Слънцето се усмихва весело. Природата е прекрасна. Температурата е около 30 градуса. Времето е прекрасно. В този момент гледам как идва най-прекрасното създание към мен. И хоп... от някъде пада една тухла върху главата й.А стига толко
![]()
![]()
Първоначално написано от Th3MaN
sha ta praim naroden poet![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Valar
Teach me mater
![]()
E tva e romantikata. Obache shte e mnogo precakano ako ti si kazal neshto, s cel da q razsmeesh, a tq ne go haresa i se opita da te zatapi, etva e naj-precakano.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
тогава какво прави в кръчма това не е дискотека все пакПървоначално написано от sasha_90
Еми така се запознахме с бившия ми приятел:
Седяхме с приятелка на една пейка и по едно време се задават две момчета срещу нас.Те си мислили,че ние сме били едни техни познати,щото точно на тия пейки се уговорили да се срещнат с тях и така се заприказвахме,запознахме се и после те искаха да ни изпратят,щото ние трябваше да си тръгваме.И така стана,че бившия ми приятел направи да изпратим първо неговия приятел,после мойта приятелка и накрая да останем само двамата.По пътя ми каза номера си и взе моя съответно.После той ме изпрати до вратата на входа и така.На другия ден пък се срещнахме по случайност на Главната няколко пъти.После пък пак...и пак...но сега всичко е минало.![]()
Ако не пие няма да е на бара..
1. Оближете пръста си, изтрийте го в блузката й и кажете:
- Хайде да махнем тези мокри дрехи!
2. - Хубави крака. В колко отварят?
3. - Как предпочитате - да ви купя питие или направо да ви дам парите?
4. - Аз може и да не съм най-красивия тук, но съм единственият, който говори
с вас.
5. - Извинете, че не говоря много, но едва се преборвам с желанието си тази
вечер да ви направя най щастливата жена на Земята!
6. - Искате ли да ви покажа малко бойни техники? Например аз ще легна, а вие
ще се опитате да ми изкарате въздуха...
7. - Наистина бих искал да разбера как изглеждате, когато аз съм съблечен.
8. - Не преживявайте, че не сте най-красивата тук - красотата изчезва в мига
в който щракнеш копчето на лампата.
9. Докато танцувате, попитайте:
- Усещате ли вълшебството между нас!? Не,не - по-надолу :
10. - Изчукай ме, ако греша, но мисля, че се казваш Геновева : или
Хортензия!?
11. - Боже, дрехите ви биха изглеждали невероятно разхвърляни по пода на
спалнята ми!
12. - Моля, запомнете името ми, ще ви е нужно първо за да го шептите, а
после - за да го крещите.
13. - Вярвате ли в любовта от пръв поглед или да изляза и да вляза пак?
14. - Здравейте, аз съм господин Най-подходящ партньор. Някой ми спомена, че
ме търсите!?
15. - Знаете ли, приятелят ми изгаря от любопитство дали ме смятате за
симпатичен!
16. - Здравейте, гласовете, които непрестанно чувам, ме заставиха да дойда и
да ви заговоря.
17. - Не се казвам Писан, нито Шаро, но можете да ме чешете по коремчето
когато пожелаете.
18. - Зная, че млякото е полезно за тялото, но Боже мой, колко мляко сте
изпили!?
19. - Искате ли да излезем за малко пица и секс? Не!? Какво, не обичате ли
пица?
20. - Извинете, загубих си кученцето. Ще ми помогнете ли да го намеря, мисля
че влезе в ей онази хотелска стая на час?
майтап да става![]()
nakraq mi se struva, 4e nqma da e sred jivite. i pak nqma da e tvoq.Първоначално написано от Conrad