- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже За Един Ден
Случвало ли Ви се е да бъдете с един човек днес, да се целувате,гушкате.....да се държите като гаджета,а на другият ден да не се познавате?!
Ахааааа.
Не се гордея със себе си..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
dam..dosta poznato...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Да...особено ако си го приел на сериозно,ще се почустваш много гадно..![]()
♥ ♥ ♥
Не съм изпитвала чувството... Но предполагам,че ще е гадничко.Изпитвало съм го.. За 1 вечерНо после не се прави ,че не се познаваме... Дори сме си приятели
![]()
Да,случва се ... Преди не удобрявах този вид "връзки" , но след като ме изиграха веднъж се промених ... Сега и аз от време на време се свалям с някой само за вечерта,макар да звучи курвенско ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Какви връзки? 1 гушкане не е връзка. Особено ако сте на купон или заведение.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
случвало ми е се е ... но историята и причината на следващия ден да не сме заедно е дълга и много объркана ....
въобще не се горедя със себе си ....![]()
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Не! Не си падам по тези изпълнения.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
именно!Първоначално написано от `Death`Whore``
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
Не. Не си падам по тези неща. Щастие изпитвам от постоянството, смислената връзка и истинската обич. Такова нещо.. не може да ме привлече.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Ааа на една екскурзия тая година. Едни момчета идваха у нащо бунгало/бяха две год по големи/. И едното не го аресвах ама го учих да се целува с език и се прегръщахме. Ся като се сетя.... ми стаа лошо
![]()
slu4valo mi se e za edna ve4er no posle sme si fr.
Определено е много гадно..случи ми се 1 пътПървоначално написано от Vikitooo
За жалост и аз съм го правила..
![]()
da... i tova ne zna4i 4e ste gageta, a samo 4e ste se izpolzvali vzaimno! slu4valo mi se no predi kogato ne znaeh kakvo iskah i sega ne bih pozvolila da se slu4iПървоначално написано от Ne_Znaesh
Testis unus,testis nullus...
Да ..![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
Мислех да бъде онази забивка само за 1 вечер... Но момчето явно беше взел нещата много на сериозно.. А и беше приятел на най-добрата ми фр.... И се наложи един ден да излизем, той ме фвана за ръка.. почна да ме цжелува.. бла-бла... На следващия ден ме покани на среща, а аз му казах, че просто съм влюбена в друг...
Беше много кофти от моя страна.. Но всеки прави грешки...
Вие на хероин ли сте бе?
Не.Ако ще е нещо,да бъде.Не удобрявам подобни връзки.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Съгласна съм!Първоначално написано от `Death`Whore``
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да имала съм... като по малка и сега разбирам че е било найстена тъпо .
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!