.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Споделени вкусотийки

е вие сте напишете рецепти ,които ви харесват аз ще пусна няколко по -късно
    Давам ви думата

Супер фен
    Вземаш няколко кила картофи.Белиш ги ,нарязваш ги , пържиш ги,настъргваш сиренце(може и черен пипер) отгоре и

*ангелски хор*

салата с майонеза,ролца от раци,лимон, рибка и царевица
    cool

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Вземаш няколко кила картофи.Белиш ги ,нарязваш ги , пържиш ги,настъргваш сиренце(може и черен пипер) отгоре и

*ангелски хор*

Град
    Русе
    1.Нарязваш чушки,пресни-зелени или червени,доматчета,крастави чки,слагаш миродия,лук и сирене и ето ти ШОПСКА САЛАТА!

друга...

2.Вземаш консерва грах,кослбас(шунка,телешки салам),краставички(кисле или пресни),картофи(варени),мор ови(пресни),майонеза разбъркваш и РУСКАТА САЛАТА ти е готова!

другоо...

3.За да имаш много хубава салата СНЕЖАНКА ти трябват пресни краставички,копър че,кисело мляко и майонеза!

друго...

4.Перфектния омлет се прави с 2 яйца и малко олио,със шунка!

Не се сещам за петаа...нооо ще се опитам да си спомня за нещо различно от салати!

5.Пържолите са най-хубави със подправка за месо,а пилешките крилца са перфектни със соев сос!!!

Това е от мен,чакам да пишете нещо вкусно да си го направя

мента с водка- най добрата рецепта

Обелвате и нарязвате на 2 3 около пет 6 картофа.После ги сварявате и нама4квате.Овкусявате ги със сол,магданоз,чубрица.Разме вате и оформяте на кюфтета.пържите ги като предварително потапяте в брашно и яйце.Да ви е вкусно.Утре ще пусна още рецепти!

[u]Портокалови чашки с плодове !Продукти: [/u]1. 3 големи портокала
    2.една супена лъвица захар
    3.чаша и половина пресни ягоди, малини или боровинки

Прибори:
    1.мерителни лъжици
    2.купа
    3.нож
    --------------------------------------------------------------------------------------
    1. Измийте и почистете всички плодове и ги сложете в средно голяма купа. Ако исползвате ягоди за рецептата, внимателно отсранете дтажките и листата и нарежете плода им на малки парченца. Смесете ги в купичка и ги порасете със захар.
    2. Измиите портокалите. С помоща на нож отрежете от кората на всеки портокал при дръйката и на жърха. СЛед това разрежете портокалите на две през средата. И двете половинки трябва да могат да се задарйат на дъното си, без да се търкалят
    3. След това отстранете с ножа вътрешността на портокалите м/у неговите деления. КАто държите всяка половинка портокал над купата с плодове, извадете сърцевината, така че парчетата портокал и сокът да падат в купата.Размесете добре.
    4. Подредете празните портокалови чашки в/у блюдата. Напълнете обилно с плодова смес. Излейте останали сок отгоре. Сервирайте веднага или ги замразате под найлоново покритие, докато настъпи време за сервирането им.

за 6 порции.!!!!

[u]Портокалови чашки с плодове !Продукти: [/u]1. 3 големи портокала

Прибори:
    1.мерителни лъжици
    2.купа
    3.нож
    --------------------------------------------------------------------------------------
    1. Измийте и почистете всички плодове и ги сложете в средно голяма купа. Ако исползвате ягоди за рецептата, внимателно отсранете дтажките и листата и нарежете плода им на малки парченца. Смесете ги в купичка и ги порасете със захар.
    2. Измиите портокалите. С помоща на нож отрежете от кората на всеки портокал при дръйката и на жърха. СЛед това разрежете портокалите на две през средата. И двете половинки трябва да могат да се задарйат на дъното си, без да се търкалят
    3. След това отстранете с ножа вътрешността на портокалите м/у неговите деления. КАто държите всяка половинка портокал над купата с плодове, извадете сърцевината, така че парчетата портокал и сокът да падат в купата.Размесете добре.
    4. Подредете празните портокалови чашки в/у блюдата. Напълнете обилно с плодова смес. Излейте останали сок отгоре. Сервирайте веднага или ги замразате под найлоново покритие, докато настъпи време за сервирането им.

за 6 порции.!!!!

Портокалови чашки с плодове :

Продукти:
    1.големи портокала

Прибори:
    1.мерителни лъжици
    2.купа
    3.нож

за 6 порции.!!!!

Шопска салатка
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Шоколадддд...
    Чипс и бира
    Ъъъъ...Сандвич от старото даскало....
    Ам....мента със спрайт
    Пицаааааааа
    баси размечтах се...тая диета не ми се отразява особено добре ):

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=

Някой ако иска може да менкаме едно парче с неговото ястие
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен
    Град
    Констанц
    1. с бутер тесто може да го нарежете на средно голями квадратчета и в средата да слагате различни вкусотии,аз обикновено си слагам кашкавал и някво саламче и после сгавате квадратчето така че да се затвори,например така че да заприлича на триъгълник и плънката да е от вътре и после се пече в фурната докато стане златисто или колкото си пише на опаковката
    2. принцески с настърган кашкавал ,сирене и домат и разни подправки като чубрица , намазва се хляба първо с масло и после с сместа и се пече
    3. нужни продукти: 1 малка тиквичка, 1 по голям домат, 1 чушка,100-150 грама ориз,масло, подправки,2 скилитки чесън(по избор)
    Приготвяне:
    а. зелнчуците се нарязват на не много голями парчета,маслото се разтопява в един тиган и се слагат парво тиквичките да се задушат за маничко докато поомекнат,после се добавят доматите ,чушката и чесанът и те се задушават като омекнат може да ги оставите малко да се запържат
    б. сварете отделно ориза във вода
    с. когато зеленчуците са готови и добре запържени добавете добре сварения ориз, сол,чубрица ,пипер и каквито там други подправки обичате ориза и зеленчуците се размесват и се получава страхотно ядене за обяд
    става бързо и лесно
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Солница,половинка лимоне и едно шише Мачос
    Или за зимата 1-2 кила мръвка от свински баджанаци и 2 шишета червено вино...
    А да готвя немога,пък рецепти още повече незнам

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever

Красота
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Т А Р А Т О Р

Продукти: кисело мляко, краставици, чесън, копър, сол, олио
    Еnjoy!
    You are broken, I can fix you...

ehoo 6to ne pi6ete v temi4kata mi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet

*ангелски хор*

Ако има и една бира...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Capris
    ehoo 6to ne pi6ete v temi4kata mi
    В интернет рецепти,колкото ти душа иска.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    ТИГАНИТКИ

Продукти : 3 яица
    1 ч.ч. кисело мляко
    1 ч.л. сода
    1 1/3 ч.ч. брашно
    1 ванилия
    сол

Приготовление : Разбиват се яйцата.Прибавя се киселото мляко смесено със содата.
    Изсипва се брашното и се разбърква до еднородна смес.
    Слага се ванилията и солта.Пържат се в згорещена мазнина.
    Изсипват се със лъжица и се разстилат.
    По желание после се поръсват със захар.

Да ви е сладко !
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Хайде и аз да се запиша. Майстор съм на спагетите, така че тази си тайна ще ви издам

Продукти:
    1 пакет спагети, може и от най-простите - на "Златен клас" например, но в никой случай от полуготовите "Чойсове" и други майни.
    1-1.5 литра доматен сок
    2 пакетчета кайма
    100-200 грама сирене
    300 грама кашкавал
    сол, черен пипер, чубрица, шарена сол, някъф чешит къри, соев сос - каквото има...

Приготвяне:
    Слагате тенджета с вода да заври. След като заври слагате спагетите и чакате да набъбнат. (Обикновено при мен това става докато наглася другите неща.) Оставяте ги и се надявам да имате още 1-2 котлона, защото иначе става мъка. На единия слагате един празен тиган и каймата в него (ако е замразена я нарежете на по-малки парченца). Бъркате, джуркате, докато стане на малки запържени късчета. През това време на друг котлон завира доматения сок със подправките, които сте намерили в шкафа на мама. След като е позаврял слагате запържената кайма и сиренето - натрошено, нарязано, както дойде. Оставяте да къкри докато се посгъсти. Дотогава първата тенджера със спагетите трябва да е готова, т.е. да са станали десетина пети по-дебели. Сваляте я от огъня и изливате водата, в която са врели. После ги измивате (да, измивате, за да не залепват) с една, две, три води, колкото сметнете за нужно, изливате водата и ги слагате в тава, предварително намазана с олио, за да не загарят. Отивате, поглеждате - сосът трябва да се е сгъстил и готов за употреба. Сваляте го от огъня и бавно и разномерно го разливате по спагетите, да стане като капак. Накрая настъргвате кашкавала отгоре, за да се запечата съвсем. Тиквате във фурната докато се запече до златисто кашкавала.

Алтернативи:
    Вместо доматен сок - настъргани домати, горе-долу да докарате нещата до литър.
    Вместо кайма - някакъв колбас, нарязан на кубчета също става.

Бон апети !!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    специално от мен нещо култово :

ПЪРЖЕНИ ФИЛИЙКИ СЪС СИРЕНЕ!

Продукти - 3-4-5 филии
    2-3-4 яйца
    100гр. сирене

Начин на приготвяне : разбивате яйцата в съдинка, потапяте филиите хляб в яйцата и ги пържите в тиган с нагорещено олио.

Приятен апетит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си