.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моля помогните ми има 1 праблем

hi , hora pls poomognete mi za6oto ima 1 big problem.
    tazi godina v na6iq klas doide 1 novo mom4e . S nego se poznavahme za6oto se bqhme sre6ali na rojdenniq den na 1 moq say4enik . Toi ima6e problemi s pieneto. Ve4e piqn toi mn haresa moqt Г. В makar i piqn i s dosta nepremerimi prikazki toi malko mi haresa. Po-kasno razbrahme 4e toi 6e e v na6iq klas. Malko se pritesnqvahme za nego poneje imahme mn strog klasen. когато фоиде тои бе6е малко сжит и ме разгоаря6е с никого. Но после се оказа мн ммил и забавен. Често той и още Ч и М ме викаха и излизахме заедно. После разбрах 4е Тои е предложил на дуги 2 моми4ета- Г и З . Ядосах се . Тогава 1 от мом4етата запо4на да настройва вс от кмпониятя протв мен! Първо Г на коята биши нговорил ужасни не6а за мен. Но за 6астие тя повярва на мен. После М нговори на В още по лоши неща и така мн приятели сега са срещу мен въпреки 4е аз не сам направила ни6о лошо. Кажете какво да правя

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Абе я пиши като хората малко, какви са тея глупости?
    Няма да се напрягам да ти чета неграмотните идиотщини.
    - Всички авто-части на едно място!

абе (доколкото разбрах де гаден правопис) първо-какви са тези "приятели" дето не Ти вярват иИи второ-тоя дето говори против теб -изясни се с него....
    нещо не разбрах що толкова си описала тва цялото...
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

ei zatva az sq ne se voda s tqh mn qsno

чакай малко ся. Г и М и З и В и к'во... егати правописа

az ni6to ne razbrah ... are pi6i maaaalko po-gramotno...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

ami tva sa saka6niq na imenata ti nz li 4e ne se pi6at itinskite

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от I_want_your_sex
    saka6niq itinskite
    А тва кво са?
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Я го напиши пак, но грамотно и обещавам да помогна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

zna4i taka.

na rojdenniq den na ivan bqhme az giga i mom4etata ot klasa. samo 4e toi be6e pokanil i 1 mom4e ot drygo daskalo- vaseto. toi malko ima6e problemi s pieneto i taka si razvarza ezika. toi o6e otna4alo haresa giga, ama na nas ni be6e gadno 6ot toi mn pie6e . Posle toi doide v na6iq klas i se premesti da jivee blizo do moita ka6a. Kato be6e vakanziq zaradi sta4kata toi ivan i 1 mitko idvaha da me vikat da se razkarva me i taka. Ama se okaza 4e mitko go e pravil samo za da nastroi vs sre6u men i nagovori yjasni ne6a na giga za men. Govori i ot moe ime . dobre 4e pone tq poqrva na men, no v momenta vaseto i ivan sa stra6no nastroeni sre6y men ot mitko. Vaseto smeta 4e az sam vinovna za tva 4e giga e s drug a ivan smeta 4e az sm se opitvala da gi skaram s vaseto. A pak mitko kat go pitam 6to go pravi toi se prai na nevien. ei sega pls kajete kvo da naprava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си