- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс или свирка?
Моя пък каза наскоро,че няма нищо по-хубаво от една свирка!![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Незнам защо питаш като отговора е ясен![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Първоначално написано от palomaaa
hahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Macka ti me obi seriozno hahahahah evala ma ina4e az predpo4itam ot si4ko da ima \/
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Мъжо предпочита секс. Аз - също.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Айде без детински заяждания!!! А иначе аз секса го започвам и свършвам буквално със свирка. Как само обичам да и се разтека в устата - ммм "одървих се" и мисля вечерта да стане няколко пъти туй що написах ей сега![]()
Както казва мъжа ми-френската любов е по-интимна и се прави на специални хора. той обожава френските ласки. не, че не обичал сексът, ама свирката си била свирка!
Прецаках се с тематаМислех си, че въпроса е отправен и към момичетата и към момчетата.. Фиктивно ще отбележа, че и двете ме възбуждат, въпреки че малко повече предпочитам да му духам. Ама няма да гласувам.. Защото тук цари полова дискриминация!
Не на дискриминацията! Мразете всички наравно!![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Така е, но при секса и двамата можете да получите максимално удоволствие...а и се сливате. Мен лично мисълта, че се сливаме, ме кара да се чувствам невероятно...а и самия секс си е друго.Първоначално написано от krem4et0
Възможно ли е да бъде по-красиво?