.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Out Of Love`f
    Пепи, като ще пишеш такива теми, за да даваш акъл на хората, поне се научи, че се пише хОРмонални, а не хромонални.
    +1

Град
    Kazanlyk
    Ами то реално погледнато всичко,което използваме днес е вредно било то за сърдечно-съдовата система,половата система,централната нервна система и прочие.А колкото до тампоните,не разбирам защо толкова ги отричате.Аз нямам оплаквания от тях и не познавам човек,който има.А превръзките-те събират изхвърлената мръсна кръв и в контакт с въздуха и орханизмите в него , също може да доведе до инфекция.Така че ако почнем да се вардим от всичко или ще умрем от глад и жажда или ще водим много ограничен начин на живот.
    При добра лична хигиена тампоните и превръзките са безопасни.А хигиената я има всеки,който уважава себеси и съответно тялото си.Поне аз така мисля
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!

Цитирай Първоначално написано от SkendY
    Ами то реално погледнато всичко,което използваме днес е вредно било то за сърдечно-съдовата система,половата система,централната нервна система и прочие.А колкото до тампоните,не разбирам защо толкова ги отричате.Аз нямам оплаквания от тях и не познавам човек,който има.А превръзките-те събират изхвърлената мръсна кръв и в контакт с въздуха и орханизмите в него , също може да доведе до инфекция.Така че ако почнем да се вардим от всичко или ще умрем от глад и жажда или ще водим много ограничен начин на живот.
    При добра лична хигиена тампоните и превръзките са безопасни.А хигиената я има всеки,който уважава себеси и съответно тялото си.Поне аз така мисля
    Aми не се заяждам, но не си много права-да права си, че всички хапчета вредят, но аз просто предопредих с какво вредят хапчетата за отлагане или предизвикване на цикъла.Предопредих, защото много девойки пишат теми за това че искат да пият такива хапчета!А за тампоните-не си права-дори и да се сменят те на време и да има хигиена има опасност от инфекция-за сестра ми гинеколиога и го каза това!А за превръзките също не си много права-те почти не са опасни-ако се сменят често и ако има хигиена е сигурно, че няма опасност от инфекция освен ако не са копринени и кожата не ги понася!

Благодаря много на създателката на тази тема ,защото малко или много тя се е постарала да помогне ! А за хапчетата естествено , че вредят !! А за тампоните не знам въпреки , че явно от някой от вашите мнения показват , че по добре да се използват превръски !
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Град
    Kazanlyk
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от SkendY
    Aми не се заяждам, но не си много права-да права си, че всички хапчета вредят, но аз просто предопредих с какво вредят хапчетата за отлагане или предизвикване на цикъла.Предопредих, защото много девойки пишат теми за това че искат да пият такива хапчета!А за тампоните-не си права-дори и да се сменят те на време и да има хигиена има опасност от инфекция-за сестра ми гинеколиога и го каза това!А за превръзките също не си много права-те почти не са опасни-ако се сменят често и ако има хигиена е сигурно, че няма опасност от инфекция освен ако не са копринени и кожата не ги понася!
    Не знам , всеки с мнението си , знам , че не се заяждаш , аз просто изказвам мнение и познание. Всеки има право на мнение и също така да го изкаже,не ми се спори и знам , че няма смисъл да спорим , така , че нека оставим нещата така.Аз казах , каквото имам да кажа и го подкрепих , до колкото имах време и възможност , така , че всеки си избира на кой да вярва и кой да подкрепя.
    Нямам намерение да се карам с никой от форума.
    Исках да кажа, че колкото тампоните вредят , толкова и превръзките , имам мн добра приятелка-лекарка,която го е потвърдила и затова имам мнение по въпроса.За хапчетата-не съм против , но и не съм "За".Те трябва да се използват когато се налага.Има си презервативи-с моя приятел използваме постоянно и няма проблем.
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!

Пепи, като ще пишеш такива теми, за да даваш акъл на хората, поне се научи, че се пише хОРмонални, а не хромонални.
    E ти пък сега... Тя е заета да изучава цикличните промени в организма си Нали знаеш,че тази тема много я вълнува (меко казано) ... !

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    E ти пък сега... Тя е заета да изучава цикличните промени в организма си Нали знаеш,че тази тема много я вълнува (меко казано) ... !
    Да, преди тези теми много ме вълнуваха, но вече почти не!

Град
    В Мъглите На Авалон
    Честно ли? Започваш много да ме дразниш с тези твои безкрайни предупреждения - ти да не се мислиш за ментор някакъв? Тампоните били вредни незнам си какво, само едно и също повтаряш и проповядваш твоите си смешни теорийки! Престани вече!

П.С. Сорка, ама не се сдържам вече при вида на Пепито и задръстващите форума Предупредителни теми, както и такива за"Чудото на цикъла" и други подобни глупости!

А, и още нещо - като ще досаждаш поне се научи да пишеш правилно! Неща от сорта на "спрЪт", "хРомонални" просто са абсурдни, разбираш ли?

Цитирай Първоначално написано от morgana
    Честно ли? Започваш много да ме дразниш с тези твои безкрайни предупреждения - ти да не се мислиш за ментор някакъв? Тампоните били вредни незнам си какво, само едно и също повтаряш и проповядваш твоите си смешни теорийки! Престани вече!

П.С. Сорка, ама не се сдържам вече при вида на Пепито и задръстващите форума Предупредителни теми, както и такива за"Чудото на цикъла" и други подобни глупости!

А, и още нещо - като ще досаждаш поне се научи да пишеш правилно! Неща от сорта на "спрЪт", "хРомонални" просто са абсурдни, разбираш ли?
    Аз този тема съм е направила за да помогна, но това чети не е оценяваш хич не ме интересува!А за грешките-ами като пиша по бързичко и без да искам греша-е само тази дума-хромонални-не се бях замислила, че се пише-хормонални!Сега се сетих, че казваме хормон и за тва се пише хормонални.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си