.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

Настроението и апетита

Zabelqzala sym 4e kogato sym v lo6o nastroenie nqmam apetit i mi stava lo6o dori da sum hapnala syvsem malku a kogato sym v dobro nastroenie se tup4a kao nevijdala i pak sym gladna kakvo mislite?

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Мислиш твърде много

po-skoro e to4no obratnoto

Аз като съм ядосана не мисля за храна...само за това колко съм ядосана...като съм в добро настроение пак не мисля за храна.Мисля за храна когато ми е тъпо

Определено емоциите и апетитът са свързани. Но на мен ми се случва и когато съм нервна, и когато съм радостна да ми се яде, както и да не ми се яде... ама голямо обяснение дадох, но някак си- всеки път емоциите влияят различно да апетита ми

Мдамм..апетита ми мн зависи от настроението ми...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на sasha_90
    И при мен е така-когато съм в лошо настроение нямам апетит.

Повечето жени се тъпчат, когато са нещастни...аз нямам апетит...когато скъсахме с бившия, 3 дни не бях яла абсолютно нищо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Аз пък като преминах през един кофти период се опитвах да карам на фотосинтеза. Ама като бях навънка с приятелите ми те ми тъпчеха храната в устата...
    После пък като скъсах с един от бившите се закотвих на едно място и се тъпчех цял ден...
    Общо взето ми е на периоди
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

emi tova e pove4e ot obqsnimo,tui kato na6ite emocii se kontrolirat ot mrejestoto obrazovanie,koeto predstavlqla strupvane na nervni kletki v centralnata 4ast na mozu4niq stvol.to upravlqva kakto polojitelnite.taka i otricatelnite 4uvstva.trqbva da vi stane qsno,4e vsi4ko v na6eto tqlo e pod kontrol na mozuka...6tom se 4uvstvame otpadnali ili v depresiq,tova 6te okaje vliqnie vurhu apetita,poradi prostata pri4ina ,4e v krainiq mozuk se namira i zonata na vkus i obonqnie,koqto 6te bude potisnata pri tova sustoqnie.
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    При мен единствено като съм нещастна се случва да се тъпча с шоколад и сладки неща.Иначе друга връзка между настроението ми и апетита няма.На периоди съм,а и попринцип не си падам по яденето.Ако можеше да карам на фотосинтеза....
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си