- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ухото ми забра...
dobre de sajalqvam dai da ne se karame tuka.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
otnovo pi6a azSled ne4ove6ki muki uspqh da si sloja medecinskata obeca,uhoto mi v momenta e mn gore6to i me surbi,kogato go dokosna me zabolqva...
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Кога ти го пробиха всъщност? И къде? Дай снимка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Probiha mi go na 10.09.2007 v edin kozmeti4en salon...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Нормално е да не е зараснало за 1 месец, след като не си я промивала. Да не говорим, че е пробито с пистолет.
а с какво трябва да се пробие? с абокат ли?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Да, или с друга медицинска игла.
това ше значи да не се дупча при козметичката,като реша да си права друга дупка? а каква е разликата?
Разликата е, че медицинските игли са направени са дупчат и по тази причина са невероятно остри. При дупченето с пистолет обецата е много, ама много по-тъпа и пробиването става със скорост, при което тъканта се разкъсва доста по-грубо.
на мен обицата с която ми пробиваха ушите беше остра,но щом иглата е по остра,начи е ....,при мен обицата минаваше между тъканите и няаше разкъсване и не болеше много само 1 сек
Добре, де, защо не слушаш какво ти говоря? Я си купи абокат, допри го до кожата на пръста си и виж, че ще пробие веднага. А обецата ти може ли да пробие без пистолета? Знам какви са обеците за пробиване с пистолет - изглеждат остри, но в сравнение с абоката въобще не са.
А разкъсванията няма да ги забележиш. Мислете над това, което пиша, 'баси.
начи козметичката да си гледа ..... вече ше хода другаде за пробиването
не знам що за безакълен човек трябва да си, за да се довериш на някаква лелка, дето работата и е да почиства космати триъгълници, да те дупчи.
има си хора, които се занимават с това.
алелуя.
po prostata pri4ina,4e predi 2 god si probih 1-vite dupki na u6ite pri su6tata "lelka" i nqma6e nikakFi problemi...Първоначално написано от i'm so excited!
Вземи "Салицилов спирт" от аптеката и си мажи ухото сутрин и вечер.А ако не ти се дават пари,сутрин като станеш,още преди да си си измила зъбите и преди да си яла си наплюмчи пръста и си мажи ухото.Прави това всяка сутрин и няма да имаш проблем за напред.![]()
първото нещо преди да си направиш нещо като пиърсинг, е да отвориш тъпия гуугъл и да прочетеш малко информация. няма да ти отнеме повече от 4 минути, гарантирам.
а това с плюнката не го прави, не съм съгласна с това, че е чиста.
съдържа вещества, които вместо да заздравят раната ще я преебат допълнително.
ако държиш на гнуснярските методи пробвай с пиш.
алелуя.
Пишото наистина помага! Буут ако не я беше гнус, сега можеше да има обеца между гърдите...