.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: езика ми

езика ми

езика ми има бяло,това гной ли е,какво е не ми е целия език,някъде половината

някой с подобен проблем,как се справяте с него?

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    това е са налепи, незнам какви са точно по състав, но това става защото не пиеш достатъчно течности. Впрочем боли ли те?

не ме боли

Повече от фен
    Град
    lunata
    Така е като не пиете вода.
    wtf

И моя беше преди седмица така,семките са ми голяма страст и пуканките,ядох много от тях и езика ми беше половината на бели ситни точки както при теб,но мен дори ме пареше.Примерно като пия газирана напитка!Споко ще ти мине!

Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    И моя беше преди седмица така,семките са ми голяма страст и пуканките,ядох много от тях и езика ми беше половината на бели ситни точки както при теб,но мен дори ме пареше.Примерно като пия газирана напитка!Споко ще ти мине!
    аз семки и пуканки не ям,така че май е заради това,че не пия вода,ще се постарая да пия повечко течности

Защо не го изчистиш?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защо не го изчистиш?
    опитвала съм,ама ми се повръща пък и пак става,от вчера започнах да пия повече течности както ми казаха и вече ми е по добре \/

Все пак не би било зле да го изчистиш. Нормално е да ти се повръща.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ще опитам

Цитирай Първоначално написано от ne6toto
    аз семки и пуканки не ям,така че май е заради това,че не пия вода,ще се постарая да пия повечко течности
    Намеквам,че и аз съм била обезводнена ..смисъл липсата на течности и повече сухи неща

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Солта по семките и пуканките обезводнява ужааасно много...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Все пак не би било зле да го изчистиш. Нормално е да ти се повръща.
    мхм
    и да, обезводняване, настинка....

Град
    София
    Ами, когато езикът не се чисти, може да се получи нещо такова... Има една болест, която се получава от това, но не помня как се казваше - помня само, че за да разбереш, дали я имаш, трябва да си оближеш ръката на едно място, да изчакаш 5-6 минути и след това да помиришеш мястото - ако мирише неприятно, значи не ти е в ред езикът
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си