- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Майка ми иска да говоря с нея за първия път, а аз.........
zna4i hora az sam pravila sex mnogo puti i ne sam obsujdala tova s roditelite mi i sega v4era mama mi kaza ako iskam da spq s mom4e purvo da i kaja na neq za da mi razqsni ne6tasega kakvo az sam pravila znam si si4ko ubedena sam no ako i kaja 4e sam devstvena tq nqma kak da razbere obratnoto nali samo ako ne mi brukne
ili ne me zavede na ginekolog
ko da praim
![]()
![]()
т.7
кремчето
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Няма кво да обсъждате, казваш и че всичко ти е ясно, че в даслало сте учили к'вото трябва, ти си чела из нет-а. Твои приятелки са споделяли и така...
Аз като започнах да водя полов живот не съм говорила с майка ми. Никога не е предлагала да ми обяснява нещата и т.н. Не се е бъркала , просто.
Споко. Няма как да разбере, че не си девствена.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
dano maceПървоначално написано от bungle
![]()
Определено ще го направиПървоначално написано от alehole
![]()
\
/
Ако недай си Боже имаш накакъв проблерм и се наложи да идеш на гинеколог...там ще излезе голата истина...![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
xaxa perverznicaПървоначално написано от Summer_Girl_6
![]()
Не я лъжи и не си мисли че знаеш всичко
Слeдващия път, когато поиска да си говорите за тези неща и кажи:
Да, мамо, какво искаш да знаеш? Кажи и ще ти обясня.![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Все още остава варианта с брукванетоПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
Да бе,майка и ше почне да и рови из ямата да види дали е девствена...дрън дрън.![]()
Stefsi, misli6 li 4e si postupila pravilno? Vsmisal, tova, 4e izrastvame tolkova byrzo ne e plus, a dori minus. Redno li e bilo da obqsnqva6 na tretoklasni4kata takiva ne6ta. I misli6 li, 4e sled kato maikata e precenila, 4e trqbva da kaje na dy6terq si "че когато мъжа и жената правят секс лягат един върху друг и са голи" (taq informaciq za teq godini e prekaleno dostaty4na, ako pita6 men) ti trqbva da se namesi6 i da re6i6 koe e po dobre za deteto.. Phax tova e mladoto pokolenie vse pak we, mislete malko.. V dne6no vreme ima momi4eta na po 12 deto se natiskat i praqt sex.. Ako se postaraem 6e smuknem granicata dosta i posle 6e pitame "kakvo im stava na 10-11 godi6nite" - tova 6e e novata tema![]()
Inache po temata, spored men e hubavo da spodelq6 s maika si. Taka tq 6te ti ima pove4e doverie, nqma da se krie6 ot neq i dori 6te moje6 da q pomoli6 za syvet ako se nalaga.Na men mi trqbva6e edna godina za da re6a 4e sym gotova da spodelq na maika mi, no ne be6e bolka za umirane i taka mi e po-spokoino.
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
ako si pod 18, i te zavedat na ginekolog, maika ti zadaljitelno prisastva na pregleda, poneje si nepalnoletna. tai 4e nqma kak da skrie6 pri tozi variant.
P.S. - ako ima mesta na koito ne se procedira taka, molq da b1da izvinena. no dokolkoto znam roditelq vinagi prisastva.
hehehehe manete nema da i dam da rovi v mene a za ginekolog ne nzz za sa ne e stignalo do tam
imah predvid 4e polojenieto ne e stignalo do takava stepen 4e tq da iska tolko da razbere dali sam devstvena 4e da me vodi po ginekoloziПървоначално написано от swords1010
dano razbra
ami az mn dulgo bqh govorila s maika mi na taq tema 6toto bqh mn lubopitna i iskah da znam vsi4ko i ve4e sled tva pravih sex ama v tvoq sly4ai i kaji 4e ne ti sa govori na taq tema ti znae6 kvoto ti trqbva i taka da ne ta zanimava...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
[color=red]ami prosto i kazva6,4e ve4e si go napravila i ti e neydobno da govori6 s neq za tova
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Може и да знаеш всичко, но тя е по-голяма и има повече опит, не е зле да я изслушаш...
Не знам, все пак ти си решаваш но според мен и кажи че не си девствена,щом ти е предложила разговор значи,че осъзнава ,че вече не си малка за такива неща и ще понесе истината!Каквото и да и кажеш не отказвай да си поговориш с нея (освен ако не те е срам да говориш с нея за това)защото винаги може да ти даде някакъв съвет ,а и все пак ти е майка и ще имаш възможност да споделиш с много близък човек,който ще те разбере...
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Е добре де....ако някое момиче отиде с майка си на гинеколог...доктора/докторката е длъжен/на да мълчи ли???Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
![]()
![]()