- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли след мн търкане на клитора да се получи инфекция
Здравей те на всичкиТака въпросът ми е
МОже ли след много търкане на клитора да се получат някви инфекции или нещо друго
Защото в последно време с приятелят ми сме мн бурни
и накрая имам чувството,че ми пари и че ме боли
А снощи когато го правехме,когато "търкаше"клитора не усетих нищо
Никаква възбуда
Има ли ми нещо и ако след като си сложа пръсчетата там после под ноктите ми е някакво леко жълто
![]()
Имали нещо за което трябва да се притеснявам
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Вагиналните сокове се събират при клитора. Инфекцията е във вагината ти, не по клитора. И не, не е от прекомерно търкане.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
prosto ne trqbva vseki den edno i sa6to po mnogo znam kolko e hybavo da te stimulirat v klitora no naistina yse6taneto se poizgybva 2-3 dni ne go pravete(tyrkaneto) ne seksa i 6te vidi6 4e yse6taneto 6te se vyrne i vsi4ko 6te e v red![]()
![]()
![]()
Възможно е просто да си се претрила, в такъв случай би трябвало да ти мине до няколко дни. Обаче може и да е инфекция, ако пръстите ти (или тези на партньора ти) не са били чисти. Най-добре се посъветвай с лекар![]()
Не мисля , че е нещо сериозно , но ако наистина толкова те притеснява-отиди на гинеколог ,там ще те насочат най-добре.
Успех , мацка и умната , ей![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
напълно съм съгласен с товаПървоначално написано от sexita
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
spored mene trqbva da ide6 na ginekolog za6toto ako ne se obarne na vreme vnimanie moje da se uslojnqt mn ne6tata!!!
obi4am moeto milo
Аз мисля,че си се протрила.Както казаха преди мен спрете за няколко дни с търкането и мисля че ще се оправи,а и като те търка все пак му кажи да не е много силно и да не натиска много.А ако не ти мине до няколко дни иди на гинеколог да те види![]()
хора падна ми камък от сърцето ..... и аз усещам такава "безчувственост"![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!