.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: .MTV формат

Hybrid View

Град
    София

.MTV формат

Проблеммммм....
    Брат ми си купи мп3/мп4, която чете клиповете само в .mtv формат... А не мога да открия конвектор, който да ги преобразува в този формат.. Моля ако някой знае такава програма да напише името или да прати линк...
    Много благодаря...
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Да не е .amv формата?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    варна
    Ааа Вики потърсих в едно сайтче и ми излезе една програма според кйоято .mtv файловете са на картинки ---->

TubeesView е разглеждачка на изображения за популярните (и не толкова популярни) графични формати: BMP/DIB, CPT, DCX, DIC, FBM, FITS, GIF,JPEG, KCD, MSP, MTV, NOL, PAT, PCX, PBM/PGM/PPM, PICT, PCD, PSP, PXR, RGB/SGI, SUN/RAS, QRT, RLE, TGA, TIFF, XBM/XPM/XWD. Програмата поддържа и мултимедийни файлове между които: AIFF, ASF, AVI, AU, MP3, MPEG, WMA и WMV. Има изчистен интерфейс и не се гордее с много функции, прави точно това за което е предназначена - показва и възпроизвежда.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Ааа Вики потърсих в едно сайтче и ми излезе една програма според кйоято .mtv файловете са на картинки ---->

TubeesView е разглеждачка на изображения за популярните (и не толкова популярни) графични формати: BMP/DIB, CPT, DCX, DIC, FBM, FITS, GIF,JPEG, KCD, MSP, MTV, NOL, PAT, PCX, PBM/PGM/PPM, PICT, PCD, PSP, PXR, RGB/SGI, SUN/RAS, QRT, RLE, TGA, TIFF, XBM/XPM/XWD. Програмата поддържа и мултимедийни файлове между които: AIFF, ASF, AVI, AU, MP3, MPEG, WMA и WMV. Има изчистен интерфейс и не се гордее с много функции, прави точно това за което е предназначена - показва и възпроизвежда.
    Ти май си пропуснала, това че момичето не търси плеяр, а конвертор.
    Нищо де, не може всички да сме наблюдателни....
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    варна
    Да знам какво търси тя . Просто исках да и покажа че .mtv явно не е за музикални файлове . Тя със сиг ме е разбрала И не и я предлагам , защото няма да и свърши работа просто я давам за ПРИМЕР

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Тази програма е мн яка дано ти свърши работа
    http://arenabg.com/details.php?id=5f...9cc6977f54cfdf
    ,,Човек е щастлив,когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват!!!''

Град
    София
    Ох...Килпове в .mtv формат ми трябват.. Пробвах да качвам какви ли не други формати ама нищо не се пуска... А наистина ми трябва тоя тъп конвектор....
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си