- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам голям проблем с един потребител
един потребител иска да ми сложи бан и ми е обещал ама нещо не се отмята кво да правя
П.П.потребителя няма нито едно мнение в тоя форум...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
opitai se da rasbere6 da ne e nekuv toi priatel det te basika.I go kaji na nekuv moderator
хаха мързи ме той ми писа в скайп и почна да ми чете морал... детска работа и най лошото е че се представя за друг потребител който е модератор
a? egati kaji mu imeto ako iska6,oba4e as da ti kaja nezabavno govori s administratora na foruma![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
не искам да му казвам ника шот няма смисъл той явно само гледа и не пише няма нито едно мнениеиначе се представя за vladi_pirat
![]()
![]()
Я му Е.и мяиката.Заплашваи го и ти![]()
....SnoOp Doggy....
ааа как така той ако ми сложи бан аз как ше спамя![]()
![]()
ш си напрайш нов профил кат те банне, няма да си оставяш скайпа с подписа и пак ще си спамиш на воля![]()
тва дет го писах горе беше иронично ама няма значениеПървоначално написано от babity
а тая вечер що не върви спама?
Само като му видя ника и ми става ясно що за келеш е... Кво му се връзваш. Куче което лае не хапе![]()
съжалявам, ама се налага като спамиш да си пишеш на края с огромни червени букви "СПАМ". Не за друго, малоумниците като мен дето няма да те схванат са МНОООООГООООО!!!!Първоначално написано от tuzaro
ax lele mrysniko(v dobriq smisul)s taq tema spami6 nali?raazkrih ti tainata lqlqlqllqПървоначално написано от tuzaro
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
не темата е наистина вярна ако искате ше ви дам да видите скайп как ме заплашваше иначе почна да става и спам тема ама в началото е истинаПървоначално написано от iliana_svoge
Щом темата е сериозна... Погледни реално нещата! Откъде накъде ще те банва човек без нито едно мнение?! Голям филм тряа да е....
ми по ника съдя че е 95 набор шот тва са му цифрите накрая и има 1350 абоната.... тоя е голям бияч много ме е страх ако има хубави момичета може ли утре вечер да спя при тях да не ме е страх?
ПИРВЙЕРЗНИК!!!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я и аз да си напиша първия коментар![]()
Добре де....е така ти се включва и те почва? Аргументира ли се за действията които смята да предприема или само си плямпа???![]()
Кво му се връзваш не ми е ясно...![]()
Да си говори там и хич да не ти пука![]()
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----
ми аз бях писал в една тема за некав си дето бил много добра душа и незнам си кво и си нямал гадже и аз писах че е неусъзнат гей и тоя почна да ми мрънка и вика промени си мнението иначе бан и аз викам сложи ми бан и той ми добре добре и още си чакам банаПървоначално написано от SpoileR
![]()
хич да не е, не те чака нищо добро за в бъдеще... бъди сигурен...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.