Ден след ден всичко се руши!Караме се постоянно.я тои е виновен ,я аз.Имам чупството че ме намразва и вече не иска да бъде с мен, а от навик и понеже мн се превързал към мен не може да ме остави.Онзи ден му се искаше да ме зареже каза ми го, а след сумати и приказки за тожа ква съм била аз и какъв е бил тои ми каза не мога да те оставя.Незнам как трябва го разбирам!?ПОнеже може да се каже че аз съм го правила тожа мн пъти с него и точно това съм му казвала.Приех го че просто иска да ис го върне защото да се почувствам по същия начин които тои когато съм ги правила тази неща за които мн съжаляжам.Днес тои се държа ужасно странно аз исках да го целуна и просто да го чувствам а тои ме отблъсна.После ми се извини и ми каза че не знае защо го е направил.ПОнеже немога еи така само с извинение да го преглътна това нещо го попитах ама защо и тои почна ти кво ся пак ли искаш да се скараме и нз си кво и ми стана с това още по гадно че не знае в същост какво да ми отговори. После почнахме да се караме за това че аз исках да го целужам а тои пак се отръпна и си измисляше напражо някви извинения колкото да мине номера.Незнам супер мнго съм разтроена незнам какво да си мисля .Хем не иска да е без мен хем прави таива неща от които много ме наранява.Нужда я се от съвет защото незнам по кои път да поема към този които ще продължа да ги търпя тези неща и понеже това е кратко обяснение на проблема ни, но все пак ще ме боли много или към този които ще ме боли от раздялата с чвека които обичам , но няма да ме наранява повече!От една година и положина сме заедно и ми първия от която и страна да погледна,първата ми лиубов,първия ми път в секса.Много ми е трудно!!!ПОМОГНЕТЕ МИ!!!Нещастна съм,Наранена съм за безброен път.Не съм писала досега за това понеже ще има хора които ще ми кажат да го оставя и ще ме заболи още повече.Искам да ми отговорят и да ме посаветват хора с сериозни връзки или хора които знаят що е лиубов и са се сблъсквали с такова нещо.Неискам някви които не могат на пълно да ме разберат да пиша глупости общо взето.Искам истински савет ако не тук skype адреса ми е deni_xi.Mного ще съм благодарна на всички вас които ми прочетат писането до сега, които ме разбаерат и биха ми помогнали! Благодаря!!!