- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Губя го...,а не искам!!!
Не искам да те разочаровам,но според мен връзката ви няма бъдеще.Нормално е да се карате и т.н,но в рамките на допустимото,а вашето според мен е извън тези рамки.бих те посаветвала да говориш с него,но доколкото разбрах ти вече това си го направила.Има три варианта,поне според мен:1.Да се примириш с това положение и да чакаш края,но така и двамата ще страдате мн и накрая щее се разделите и пак ще страдаш.2.Да се разделите временно,защото понякого всеки човек има нужда малко да помисли.Но честно да ти кажа тази вид раздяла е наж с две остриета,може да се разделите за крадко и той да преосмисли държанието и чувстват си и да усети липсата ти и да се сдобрите и всичко до е ок.Другият вариант е да той да просмисли всичко и да разбере,че нещата няма да се получат. И 3.Да се разделите сега,което според мен е най-добрия вариант,но само според мен.Ти си знаеш най-добре,помисли имаш ли сили да продължиш тези караници и отблъсквания и докого.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...