.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Вярно или не?

Вярно ли е, че след кола маска на триъгълника не бива да се прави секс същия ден...?
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Цитирай Първоначално написано от she_is_the_only_one
    emi da
    shtoto te boli basi to ti e poduto i cherveno i kude she praosh se xto se prai 3/4 dni kola maska predi kfoto i da e za da se uspokoi kojata tam .... nqkuv entusiast li si )))))))
    ам нещо такова :P
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от stefsi
    АБЛЯиьфжгйхнгйоурбхоиртъх йой
    ОООоооооооууууууууууу земи престани вече!Дразниш-не си интересна!!!
    По темата:мисля,че няма проблем.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

кфа ви кола маска уе взимате Gilette'a и готово! :P =D> \/

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Казанова
    кфа ви кола маска уе взимате Gilette'a и готово! :P =D> \/
    И след седмица окосмяването пак там, двойно повече!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

emi da
    shtoto te boli basi to ti e poduto i cherveno i kude she praosh se xto se prai 3/4 dni kola maska predi kfoto i da e za da se uspokoi kojata tam .... nqkuv entusiast li si )))))))
    Не ме боли и не ми е подуто.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    до сега не го бях чувала това...а и на мен нищо не ми е ставало

Ми мен не ми пречи и да правя същия ден секс,вече като,че ли кожата ми е изтръпнала и нито ме боли много при кола маска нито ми е подуто !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не

emi da
    Ми то ако не прави 3-4 дни то пак ще и поникнат косми много си зле ...

е ако си свикнала с кола маската няма проблем,кожата привиква и вече не е толкова болезнено,но ако отидеш за севте на кола маска,определено кожата ти ще е по-зачервена и раздразнена и няма да ти е приятно(даве ще боли) да те докосват там
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Индивидуално е-ако те боли,недей да го правиш,но ако не изпитваш болка,не виждам защо не.
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

На мен не ми е проблем, обаче така чух и се замислих дали е вярно.

То докато се обезкосмиш и докато дойде време да правиш секс и то пак ще порасне...Да живеят Gillete и Veet \/ \/ \/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Of mnogo kato ne razbirash za kfo pishesh momche li si momiche li si ? Ima vsqkakuv tip koji be ,pri edna chustvitelna koja ta dori i da ne e vinagi se poduva dori i leko i e zacherveno i bolka ima dori sled 100 put na kola maska i neznam sali znaesj nevejo ama predi lazarnata epilaciq nai se praktikyva kolata maska za mahane na kosmi,ZASHTOTO NIKNAT BAVNO I NE PO MALKO OT 7 DNI ... lelelele zemi si trai ,che se izlagash !
    A we kfo habi6 nervi s takifa det ne znaqt Ostai....

Shtom ne te boli ,deistfai ako iska6..no badi sigurna, 4e naistina 6te ti e priqtno ,6oto predstafqm si kfo 6e e ako zeme da te boli pri dokosvaneto...si4ko 6e se razvali..

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Of mnogo kato ne razbirash za kfo pishesh momche li si momiche li si ? Ima vsqkakuv tip koji be ,pri edna chustvitelna koja ta dori i da ne e vinagi se poduva dori i leko i e zacherveno i bolka ima dori sled 100 put na kola maska i neznam sali znaesj nevejo ama predi lazarnata epilaciq nai se praktikyva kolata maska za mahane na kosmi,ZASHTOTO NIKNAT BAVNO I NE PO MALKO OT 7 DNI ... lelelele zemi si trai ,che se izlagash !
    A we kfo habi6 nervi s takifa det ne znaqt Ostai....

Shtom ne te boli ,deistfai ako iska6..no badi sigurna, 4e naistina 6te ti e priqtno ,6oto predstafqm si kfo 6e e ako zeme da te boli pri dokosvaneto...si4ko 6e se razvali..
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си