- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно или не?
Вярно ли е, че след кола маска на триъгълника не бива да се прави секс същия ден...?
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
ам нещо такова :PПървоначално написано от she_is_the_only_one
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ОООоооооооууууууууууу земи престани вече!Дразниш-не си интересна!!!Първоначално написано от stefsi
По темата:мисля,че няма проблем.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
кфа ви кола маска уе взимате Gilette'a и готово!![]()
![]()
![]()
:P
=D> \
/
![]()
![]()
Не ме боли и не ми е подуто.Първоначално написано от she_is_the_only_one
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
до сега не го бях чувала това...а и на мен нищо не ми е ставало![]()
е ако си свикнала с кола маската няма проблем,кожата привиква и вече не е толкова болезнено,но ако отидеш за севте на кола маска,определено кожата ти ще е по-зачервена и раздразнена и няма да ти е приятно(даве ще боли) да те докосват там
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Индивидуално е-ако те боли,недей да го правиш,но ако не изпитваш болка,не виждам защо не.
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
На мен не ми е проблем, обаче така чух и се замислих дали е вярно.![]()
То докато се обезкосмиш и докато дойде време да правиш секс и то пак ще порасне...Да живеят Gillete и Veet \/ \
/ \
/
A we kfo habi6 nervi s takifa det ne znaqtПървоначално написано от she_is_the_only_one
![]()
Ostai....
![]()
Shtom ne te boli ,deistfai ako iska6..no badi sigurna, 4e naistina 6te ti e priqtno ,6oto predstafqm si kfo 6e e ako zeme da te boli pri dokosvaneto...si4ko 6e se razvali..
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}