- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- струва ли си?
1 здравеите на всичкиЕто го и моят проблем....Значи харесвам 1 момче,с което се познаваме отдавна но не сме близки.... та отидох на дискотека в неговия град(той е в саседния град около 15км) и танцувахме заедно след което се целувахме....и така 2 пати.След 2 седмици се престраших и му писах смс,а той 1 не се сети коя сам,но после загря и ми каза"...тази дето раздаваше целувки..."и аз му писах но от неговия отговор останах с впечатление че може и да иска само 1 защото каза"само с целувки ли ще си останем".Сега се чудя дали ме харесва и той,или пак си давам сама напразни надежди
а и другият ми проблем е че досега не сам го правила и нз ако той е 1 дали си заслужава,мисля че е само за 1,но поради простата причина че вече толкова време чакам подходчщия,добрия човек а той все не идва може би трябва да го направя все пак сам на 17 вие как мислите плс дайте ми савет. =D>
![]()
От това което разбрах той иска само секс нищо повече.Това че си на 17 и не си правила секс не означава да спиш с първия който ти падне и после да страдаш.Изчакай момчето което с което си заслужава и обичаш найтена мн.Това е мн важен момент за едно момиче
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
може да няма предвид секс ... но ако има - не си струва
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Питаш струва ли си - НЕ не си струва. Та той дори не се е сетил коя си, после ти казва тва за целуфките. Не се надявай на нищо повече от още една вечер...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
emi pisna mi ot tova da 4akam podhodq6tiq ve4e smenih nqkolko gadjeta i vinagi mislq 4e sa podhodq6ti,i to4no kogato mislq 4e e podhodq6tiq i zapo4na da izpitvam 4uvstva i mislq 4e i te gi izpitvat stava taka 4e sam naranena i ve4e mislq 4e nqma podhodq6t![]()
[b]Според мен не си струва,ако иска само секс....[/b]
Не си струва да се занимаваш с него.Ако те харесваше щеше да те помни.
Ако те харесваше, щеше да направи нещо, за да се свърже с теб. Не те харесва.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако искаш-направи го, друго не мога да ти кажа.Не можеш да разбереш от толкова малко дали това е правилния човек, с който искаш да го направиш.А и май не ти е все тая кой ще е, иначе щеше още преди това да го направиш.Според мен първо трябва да се видите, да се опознаете и после, ако стане нещо.