.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Мъжете и романтиката....

Чудя се, дали на мъжете наистина ми харесва да са романтични или правят всичко само за да се харесат на момичето,когато искат секс.
    Доставя ли ви удоволствие,момчета,или ви е досадно,ама трябва да угодите на "лигавата"си дружка?
    ПП
    Аз не съм от лигавите романтички.Отдавна съм осъзнала,че не живеем във филм и май даже бих предпо4ела някое по-грубо и директно изпълнение,ама по някога не е излишно и малко разнообразие,но без да стига до лиготни.
    Какво мислите по въпроса моми4ета,до къде е границата м/у приятната романтика и лигавостта?

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    София
    Хм.... Понякога ми се струва, че гаджето ми излиза от някакъв филм.. Все едно не живее в реалността, а в някакъв филм.. Понякога говори все едно снима поредната сцена.. Много е странно... Но той го прави просто, защото така обича... Понеже от лигльовците.. Вярно, че понякога е твърде груб, но просто е такъв....
    Ами нз... Приятно е, но обичам и като се държи по-дръпнато и грубо.. Зависи от настроението ми...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз пък не обичам да се държат грубо с мен Не знам кво имаш предвид под лигаво.. Мисля, че досега лигльо с мен не е имало... Обичам да се държат мило с мене и толкоз

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em ob6to zeto granicata e t1nka no ponqkoga e po dobre da se ligavi otkolkoto da se d1rji grybo s teb . ne misli6 li ???
    a ina4e moq hi4 ne e po romanitikata za moe s1jalenie
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Аз пък не обичам да се държат грубо с мен Не знам кво имаш предвид под лигаво.. Мисля, че досега лигльо с мен не е имало... Обичам да се държат мило с мене и толкоз
    eto oshte 1 dobre kazano ne6to \/
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    ами пример залигаво:
    Едно мом4е ме харесваше и постоянно каквото и да направи(без да иска ме настъпи,леко ме бутне,блъсне,подпре се на мен...),все"Ама извинявай,ама мн съжалявам,ама нали не ми се сърдиш,прощаваш ли ми,изв,изв......"Леле,идеше ми да го цапна!!!
    Интересно ми е дали на момчетата им харесва да ходят по покривите да гледат звезди,да вечерят на свещи и да пишат разни любовни обяснения и бля бля подобни,или го правят ,за да се харесат.

Голям фен
    of 4oveka sigurno e vitael v oblacite ......
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    ами пример залигаво:
    Едно мом4е ме харесваше и постоянно каквото и да направи(без да иска ме настъпи,леко ме бутне,блъсне,подпре се на мен...),все"Ама извинявай,ама мн съжалявам,ама нали не ми се сърдиш,прощаваш ли ми,изв,изв......"Леле,идеше ми да го цапна!!!
    Интересно ми е дали на момчетата им харесва да ходят по покривите да гледат звезди,да вечерят на свещи и да пишат разни любовни обяснения и бля бля подобни,или го правят ,за да се харесат.

Боже, и според тебе тоя е бил романтичен с неговото извинявай?! По-скоро притеснителен......

Аз пък съм романтичен и се кефя и на звездите и на свещите
    хъхъ..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmm mi moqt uj e, no ne ni se otdava 4esto taq vazmojnost.po skoro tva e za raznoobrazie,no ina4e jiveem v realnosttta
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    ами пример залигаво:

Боже, и според тебе тоя е бил романтичен с неговото извинявай?! По-скоро притеснителен......

Не,не го мислех за романти4ен,а за лигав.

Не съм момче,ама не съм и много романтична. Зависи от настроението ми. Ако ми е тъпо и някой почне да ми се обяснява или да прави романтични жестове,ще ми стане още по-тъпо.
    Ако съм в добро настроение или ще започна да се шегувам с него или ще приема жеста.
    Общо взето не обичам романтиката,която се изявява в филмите
    [/b][/i]
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Не съм момче,ама не съм и много романтична. Зависи от настроението ми. Ако ми е тъпо и някой почне да ми се обяснява или да прави романтични жестове,ще ми стане още по-тъпо.
    Ако съм в добро настроение или ще започна да се шегувам с него или ще приема жеста.
    Общо взето не обичам романтиката,която се изявява в филмите
    [/b][/i]
    Точно това се опитвах да кажа

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ами пример залигаво:

Не мисля че момчето е лигаво,а просто мн притеснително.
    А по темата,линията между романтиката и лигавщината е мн тънка,но мисля че всеки които е истински романтик не може да я мине тази граница.Аз лично не си падам мн по романтиката,не обичам прекалените неща.Примерно да ми подарява цветя всеки пат щом ме види,или да ми казва че очите ми са кото звездите,или да пишат разни любовни обяснения и т.н е такива не ми харесват.Но примерно харесва ми да ходя по покривите и да гледам звездите.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Аз попринцип съм привърженичка на романтиката , но от време на време не бих отказала и нещо по грубо , като дива страст и т.н ...

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аз съм момче ама мене па ме кефи та си зяпам звездите или пък да глеам в кви форми са облаците сми некво те откъсва малко от сичко останало и ти е спокойно а като си с момиче е още по-приятно амаа тва не става често само понякога А как се държа зависи от настроението ми ама гледам да съм мил и ми е кеф не се лигавя чак гледам да съм на границата между грубото и лигавото и до сега нито едно момиче не се е оплаквало...

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    ами пример залигаво:

Не мисля че момчето е лигаво,а просто мн притеснително.
    А по темата,линията между романтиката и лигавщината е мн тънка,но мисля че всеки които е истински романтик не може да я мине тази граница.Аз лично не си падам мн по романтиката,не обичам прекалените неща.Примерно да ми подарява цветя всеки пат щом ме види,или да ми казва че очите ми са кото звездите,или да пишат разни любовни обяснения и т.н е такива не ми харесват.Но примерно харесва ми да ходя по покривите и да гледам звездите.
    Ама за другите 5 пари не дава,а само за тая,дето му харесва и до сега си е така мом4ето.
    За останалото съм съгласна напълно

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    не мога да разбера за каква тънка линия си говорим ("линията между романтиката и лигавщината е мн тънка"). каква линия може да съществува между лигавщината и романтиката??? и как може да бъдеш лигав на романтична вечер???

Мъжете са романтични по свой начин. Правят недодялани и странни комплименти например...ако не са такива, не са искрени. Не мисля, че им доставя удоволствие да се лигавят обаче.

На мен не ми е лигаво да ми се извиняват, ако има защо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си