- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам друго момче, а имам гадже.Как да му кажа?
zdr predi 2 dena tragnah s edno mom4e koeto predi postoqnno me laje6eno az prodaljavah da go haresvam(predi kogato hodihme) no sega sam sigorna 4e e iskren i 4e me haresva oba4e ot nqkolko meseca az ne izpitvam ni6to kam nego.dosta vreme hodihme predi, no sega haresvam drugo mom4e i to men, i nz kak da skasam s gajeto! otna4alo iskah da si otmastq deto me laga tolkova vreme no sega mi e gadno 4e postapvam taka kato mu kaja 4e iskam da skasame i kato iska obesnenie kakvo da mu kaja?![]()
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
обясни му това което каза на нас!
кажи му 4е си искала да му отмъстиш,но после си видяла 4е няма смисъл..! кажи му 4е съжеляваш много и ако по4не да те обижда му кажи "а на мен добре ли ми беше като ме лъга"?
та недей пове4е така действай по бързо!
Napylno sym syglasna s "bqsna_teenagerka".nqma smisyl da 4aka6 sled katy mom4eto kyeto sega haresva6 otgovarq na 4uvstvata ti.obqsni mu si4ko.ako naistina te haresva ne moje da ne mu stane gadno,no se pak i toi te e naranil.
+1Първоначално написано от bqsna_teenagerka
qko ste se razminali..kaji mu "milo (ili kakto tam mu vika6) nai dobre da se razdelim" ... i TO4KA...!!!![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Кажи му, че си осъзнала, че чувствата ти към него са се променили и вече няма смисъл да сте заедно.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Кажи му истината, няма какво да направиш друго.Гадно е, може би ще го заболи, но това е положението.
казваш му,че не го обичаш/харесваш вече и че обичаш/харесваш друг и тва е.все пак той няма право да ти държи сметка сега,след като те е лъгал.
Тъпа тиква, да не кажа курва. Стига си си играла с момчето тогава !
Офффф... Ми като нямаш чувства към него защо си с него, бе??
Казваш късаме, нещата между нас много се промениха, но за съжаление никога не са били такива, каквито аз искам. Точка. И си тръгваш.
When I love, I love.
Той е момче, а какво е нейното извинение ?Първоначално написано от love_me93
![]()
Ами какво трябва да му се обясняваш пък ти. Като те попита казваш "Просто не изпитвам нищо към теб и няма смисъл да сме заедно!" и това е няма какво да му обясняваш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аве луда ли си?! Толкова ли нямаш смелост да му кажеш така и така...Вече нямам чувства към теб... а към друго момче!Когато аз те обичах ти се подигра с мен , сега те забравих ти реши да се върнеш, но вече е прекалено късно ! Бъди щастлив и не ме занимавай повечеЩе му стане много яко след тези изречения така че... давай, недей да умуваш повече
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
А ако почне да я налага какво?! Куца ти стратегията...просто не споменавай че е боли за отмъщение щото ако не бой те чака по голяма вендета...повярвай това е повече в мъжката природа отколкото в женската...просто му кажи сори че трябва да ти го кажа но трябва да се разделим на въпроса жзащо ами има друг това е ставаш и си тръгваш от живота му форевърПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Кажи му истината!
+1Първоначално написано от bqsna_teenagerka
I az tai mislq....kofti si postypila ,no i az sym go prafila tfa 1 pyt....
Vsi4ki ti kazaha i az g0 kazvam... Istinata predi vsi4ki!
Бе много ви е лесно на всички май?![]()
Като са били толкова заедно да не мислиш че е така става...край и точка...
![]()
Е...така де....щом тя не изпитва нищо вече или и е все тая, би следвало без проблеми да му каже...
Но щом се колебае, значи все пак мисли за чуВВВССССТвата му...![]()
ПП. КАЖИ МУ ИСТИНАТА...ОТИДИ ПРИ НЕГО ПЪК К'ВО ТОЧНО ЩЕ МУ КАЖЕШ НЕ ГО МИСЛИ...КАКТО ДОЙДЕ така.
Хептем гадно ще е ако той ИЗОБЩО дори не го и подозира но...едва ли не е забелязъл промяна в характера ти напоследък...така че едва ли ще е гръм от ясно небе....ако не е забелязъл значи просто е зле... без да искам да обиждам когото и да било.
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----
Ами кажи всичко, което чувстваш. Просто зарежи приятеля си. След като вече нямаш чувства, защо ще мъчиш и себе си и него (след като ти не изпитваш нищо към него, той ще го е усетил)?...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
че кой е той да ти иска обяснение? И ти (извинявай) тъпа ли си,че да му даваш такова... просто му казваш,че не искаш повече да си с него и толкова,ако все пак толкова държиш да му дадеш обяснение... му кажи,че си безразлична и нараняваш и себе си и него по този начин...Айде със здраве![]()