- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Защо още нямам брада?
Незнам дали е тук мястото на темата, ако не е моля да ме извините..
Така, вече станах на 18 години и ми е много тъпо, че нямам брада, кожата на лицето ми е някаква мека, бебешка и тва много ме подтиска, нямам косми на гърдите, на гърда, под мишниците, на ръцете имам едвам едвам.
Мустаците си ги бръсна един път на 2 месецаКакво е това сега? Иначе на главата косми бол, коса много гъста и бързорастяща...
А да, на краката имам някой косъм, и там не много.
Един мой познат май и мустак нямаше. Ако иначе си развит като мъж, не мисля, че е голям проблем...а може и да се развиваш по-късно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ПИСНА МИ ДА НЯМАМ!!! 1,87 висок, тренирам бокс, фитнес нонстоп. А на брадата няма косъм хич. Аверите се хвалиха още на 12 год, че си бръснат мишниците, аз и до ден днешен нямам косми там![]()
Няма как да го промениш. Погледни го от хубавата страна - по-добре мъж без косми, отколкото жена с прекалено много![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
тЪка е
![]()
Рус ли си?Това може да обясни нещата...
Иначе да не ти дреме....има ли всъщност някакво значение...
абе пич ти трябва да се радваш - брадата не е най приятното нещо
ама ако при твоя фитнес пиеш добавки специални - тогава това може да е причината
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Абе по добре е космата жена бе, поне може да си ги маха, а аз като нямам кво да направя? Да си залепя ли?Първоначално написано от `Death`Whore``
Сигурно е генетично, просто нямам си друго обяснение...Кога най-късно пониква брада? А има ли вероятност да не поникне??
Ей санитарката, яяя кажи на колко си години![]()
може да оредим нещо
П.С. Не взимам добавки и не съм рус.
като тръгнат да изтриват темите ще видиш как ставаш...к'ъв беше...начален проблемПървоначално написано от CaHuTaPKaTa
![]()
кефи се бе, детеПървоначално написано от CaHuTaPKaTa
юпииииийййй, юхуууууууууу, урааааааа....йей
![]()
super e pi4 az sum na 14 po4ti 15 i se brusna ne mnogo oba4e vsi4ki kosum4eta po tqloto se mahat zaduljitelno ne mi puka koi kvo mi kazva trqbva da se mahnat a ti ako nqma6 si ebahti kasmetliqta
Моите гърди са пораснали в последните 2 години, а съм на 21![]()
И не е по-яко жена с косми.
Не се подигравай, де. Не си го е избрал човекът.
Нищо ти няма.Радвай се,има жени,които не обичат мъже с косми.
Moje6 samo da se radva6 ot tozi fakt nqma6 kosmi ne trqbva da se br1sne6 da se epilira6 . k1v e problema ?????????????????????
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
От това което написа разбрах че си кюсе!
Ако това за теб е толко голем проблем взимаи хранителни добавки с определени хормони!
btw да не си от азия? по принцип си4ки азиатци са кюсета!
aaz moga da ti kaja samo 4e si super golqm kasmetliq, iskrenno ti zavijdam 4estno
super e gadno da trqa da se brasne6 seki den i na sledva6tiq kat se pogledne6 pak nqkva gora nasqkade![]()
еххехе, незнаех че съм азиатец....Бе знам ли родата преди мен какво е правила?Първоначално написано от Shinigami
Първоначално написано от gost_s_reg
![]()
![]()
![]()
Луд европейски секс с азиатци!![]()
П.Т. Няма нищо лошо в това, че не си космат!![]()
Хаха споко, не си само ти.
Ти па, те повечето се чудят как да се отърват от нея, ти се косиш, че нямаш...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Защото си кюсе.![]()
![]()
![]()
EMI SUPER KAKVO TOLKOVA.MOM4ETATA SE 4UDQT KAK DA SI MAHAT KOSMITE , A TI SE OPLAKVA6 4E NQMA6![]()
Наистина звучи малко странно, но не е болка за умиране. Със сигурност е по-добре така, от колкото да трябва да се бръснеш секи ден или през ден![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
На мен това мн ми харесва,а малките боцкащи косъмчета по лицето ги намирам за ужасяващи,дори само вида на неидеално избръснато момчеПървоначално написано от gost_s_reg
![]()
Аз пък си имам и по гърдите и брада..чак като не се избръсна 1 седмица плаша хората а съм само на 17 даже днеска ми е рожденният ден ;] Космите са си нещо човешко и нормално....ако бяха нещо гадно нямаше всички да ги имаме ;]