.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Цвете...?

Цвете...?

Утре ще излизам с едно момиче на втора среща и се чудех дали ще бъде глупаво да и подаря цвете(роза) и дали тя ще ме помисли за идиот или за някъв с мислене от 50-те години ???

Ами това е готин жест!Зависи може и да и хареса,но на мен лично ще ми се стори тъпо на втора среща някой да ми подари цвете!

ami ti si q poznava6 i sam si znae6... na mene ne bi mi haresalo ...t.e. 6te6e da me e sram
    Testis unus,testis nullus...

подари и` .аз съм го правил и още го правя няма нищо срамно в тва.бъди различен

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами зависи, на мен наприер би ми харесало изглежда мило, но плюшка например би ми изглеждало още по-сладичко

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    но плюшка например би ми изглеждало още по-сладичко
    С тва съм съгласна!

podari nqkakvo cvete no gledai da ne e roza.gerber naprimar
    cool

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    Ами това е готин жест!Зависи може и да и хареса,но на мен лично ще ми се стори тъпо на втора среща някой да ми подари цвете!
    +1 и аз съм на същото мнение

Град
    столична...:)))
    за мен би бил мил жест и бих го оценила.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

омг .. цветя ... омг ... стига глупости ве, ако ще е цвете, да е в саксия. Поне да може да я цапнеш със саксията после .
    А и ако е в съксия ще може да си мисли за тебе когато ги види след седмица 2 месец година, 10. по-трайни са, особено ако се грижат за тях отвреме на време.

Зависи. Ако ми подари скъп букет, ще е ясно, че го прави, за да ми се измазни и да ме впечатли с парите си. Но ако е набрал нежно цвете или е разпитал или запомнил кои цветя харесвам и ми ги подари, би било приятно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: Цвете...?

Цитирай Първоначално написано от Freaky_boy
    Утре ще излизам с едно момиче на втора среща и се чудех дали ще бъде глупаво да и подаря цвете(роза) и дали тя ще ме помисли за идиот или за някъв с мислене от 50-те години ???
    ne mislia 4e e glupavo ili staromodno naprotiv na men li4no bi mi napravilo mn dobro vpe4atlenie (no vse pak zavisi i ot 4oveka vij 4e vseki go vazpriema po razli4en na4in )

Не е глупаво. Добра идея е

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Цвете...?

Цитирай Първоначално написано от Freaky_boy
    Вземи й символично цветенце, не някакъв огромен букет. Една розова розичка без целуфан ще свърши работа

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Emi ti q poznavash nai dobre i znaesh dali bi go ocenila ili ne....na men primerno bi mi haresalo no za neq neznam.... :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

az sam na mnenie 4e 6te se zaradva
    Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    На втора среща,цветя или плюшки ми звучи малко пресилено,а на третата какво ще направиш?На мен лично е призпнавам,че би ми направило впечатление и то добро ако ми подари цвете,но...втора среща е все пак.Някак си ми звучи малко...де да знам абе според мен е малко глупаво,не не глупаво а пресилено,за втора среща.Но все пак ти си знаеш най-добре,това си е мое мнение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    ne e losho kato ideq.. no na men bi mi haresalo poveche ako nqkoi mi podari nqkakva malka plushena igrachka .... po natatak mojesh da i podarish cvete, na vtorata sreshta mislq che e oshte rano
    kolkoto do tova dali e staromodno, mislq che ne ideqta e chudesna .... jesta shte bade ocenen spored men

Супер фен Аватара на miShle
    Еми идеята не е лошо..според мен би и харесало,но наистина нека да не е роза..а някое по-непретенциозно цвете...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от deninka@
    podari nqkakvo cvete no gledai da ne e roza.gerber naprimar
    и аз мисля така ... розата е прекалено ъммм сериозно цвете
    So free

Град
    У нас Си (=
    2ра среща...роза...не би ми харесало. Обаче кала или слънчоглед (любимите ми цветя) биха ме зарадвали много.

ммм на мен би ми харесало една бяла роза...или някво друго цвете освен червена роза.... успех ..дано я зарадваш
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Мега фен Аватара на koalka
    Подари й, като искаш.Според мен това е хубав жест и няма да те помисли за глупак.Не си единствения, който подарява цвете...

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Не е глупаво. Добра идея е
    Съгласна съм

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    cvete otkysnato ot nqkoq gradinka - staa vypros za nai-obiknoveno myni4ko cvetence 6e mi haresa mnogo...za rozi mislq ,4e e dosta rano

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си