- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвете...?
Утре ще излизам с едно момиче на втора среща и се чудех дали ще бъде глупаво да и подаря цвете(роза) и дали тя ще ме помисли за идиот или за някъв с мислене от 50-те години ???
Ами това е готин жест!Зависи може и да и хареса,но на мен лично ще ми се стори тъпо на втора среща някой да ми подари цвете!![]()
ami ti si q poznava6 i sam si znae6... na mene ne bi mi haresalo ...t.e. 6te6e da me e sram![]()
Testis unus,testis nullus...
подари и` .аз съм го правил и още го правя няма нищо срамно в тва.бъди различен
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ами зависи, на мен наприер би ми харесалоизглежда мило, но плюшка например би ми изглеждало още по-сладичко
![]()
С тва съм съгласна!Първоначално написано от MoHuTo
podari nqkakvo cvete no gledai da ne e roza.gerber naprimar![]()
cool
за мен би бил мил жест и бих го оценила.
Без лични и безлични съобщения, моля.
омг .. цветя ... омг ... стига глупости ве, ако ще е цвете, да е в саксия. Поне да може да я цапнеш със саксията после.
А и ако е в съксия ще може да си мисли за тебе когато ги види след седмица 2 месец година, 10. по-трайни са, особено ако се грижат за тях отвреме на време.
Зависи. Ако ми подари скъп букет, ще е ясно, че го прави, за да ми се измазни и да ме впечатли с парите си. Но ако е набрал нежно цвете или е разпитал или запомнил кои цветя харесвам и ми ги подари, би било приятно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ne mislia 4e e glupavo ili staromodno naprotiv na men li4no bi mi napravilo mn dobro vpe4atlenie (no vse pak zavisi i ot 4oveka vij 4e vseki go vazpriema po razli4en na4in )Първоначално написано от Freaky_boy
Не е глупаво. Добра идея е![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Вземи й символично цветенце, не някакъв огромен букет. Една розова розичка без целуфан ще свърши работаПървоначално написано от Freaky_boy
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Emi ti q poznavash nai dobre i znaesh dali bi go ocenila ili ne....na men primerno bi mi haresalo no za neq neznam.... :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
az sam na mnenie 4e 6te se zaradva![]()
Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...
На втора среща,цветя или плюшки ми звучи малко пресилено,а на третата какво ще направиш?На мен лично е призпнавам,че би ми направило впечатление и то добро ако ми подари цвете,но...втора среща е все пак.Някак си ми звучи малко...де да знамабе според мен е малко глупаво,не не глупаво а пресилено,за втора среща.Но все пак ти си знаеш най-добре,това си е мое мнение.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ne e losho kato ideq.. no na men bi mi haresalo poveche ako nqkoi mi podari nqkakva malka plushena igrachka .... po natatak mojesh da i podarish cvete, na vtorata sreshta mislq che e oshte rano
kolkoto do tova dali e staromodno, mislq che ne ideqta e chudesna .... jesta shte bade ocenen spored men
Еми идеята не е лошо..според мен би и харесало,но наистина нека да не е роза..а някое по-непретенциозно цвете...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
и аз мисля така ... розата е прекалено ъммм сериозно цветеПървоначално написано от deninka@
![]()
So free
2ра среща...роза...не би ми харесало. Обаче кала или слънчоглед (любимите ми цветя) биха ме зарадвали много.
ммм на мен би ми харесало една бяла роза...или някво друго цвете освен червена роза.... успех ..дано я зарадваш![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Подари й, като искаш.Според мен това е хубав жест и няма да те помисли за глупак.Не си единствения, който подарява цвете...
Съгласна съмПървоначално написано от Steli{P}
![]()
cvete otkysnato ot nqkoq gradinka - staa vypros za nai-obiknoveno myni4ko cvetence 6e mi haresa mnogo...za rozi mislq ,4e e dosta rano![]()