- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложна работа
Ще се опитам по-накратко да ви обясня ситуацията!Значи преди лятото моята най-добра приятелка започна да си харесва едно момче(с което цяло лято бяме заедно) а аз имах слаби симпатии към него!Тя постоянно ми говореше за него,но аз и казвах че няма смисал да се занимава с него щото ние за 1-ва година излизахме заедно щото компаниите ни бяха савсем различни(защото той е на 21,а тя на 14)!Но тя много много го харесваше,а той НЕ!А аз нали ви казвам имах леки симпатии към него но при положние че тя има силни чувства към него аз не взимах участие!И кво стана-той започна да ми звъни,да ми праща смси и аз като бях на море постоянно питал за мен!Като се прибрах той ме сваляше а моята приятелка разбра всичко,но пък се оказа че тя си харесвала вече друг!И така аз тръгнах с тва момче таа това продължава вече 2-ри месец!Много си се обичкаме,но тук се появява моята приятелка която му звъни постоянно,праща му смси,а пред мен се прави че нищо не е станало!Какво да правя с нея?Знам че и аз постъпих гадно но той просто като няма нищо към нея аз ли съм виновна?Ква е тая приятелка?
Първоначално написано от miss_fatty