- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата, но защо??
Ами, да те светна - това Е обида! А и е толкова глупаво изказване, че няма на къде.Първоначално написано от miss_fatty
Първо, така като те гледам си на 12-13, тъй че надали си се занимавала с МЪЖЕ, а по-скоро с момченца. Второ, наистина ли мислиш, че имаш достатъчно опит, че да правиш такива изказвания или просто рецитираш какво си чула от филми и определени сериали с четири отчаяни дами?![]()
-> Хората изневеряват, точно защото са хора - това са естествени чувства, които не бива да липсват. Страст, любов, възбуда... тези неща винаги присъстват в човека, а не сме толкова мощни, че да контролираме природата - просто се случва. Друг е въпроса, когато започнеш връзка с втори човек - тогава вече е лошо.
Когато човек усети, че във връзката му нещо не е наред, той трябва да обсъди проблема с половинката си, а не да търси решение другаде.
Аз не съм изневерявал, но са ми изневерявали и макар че винаги съм се заричал, че не бих простил, в крайна сметка стана обратното, но това е друг въпрос.
Изневярата е част от същността на човека - както на мъжа, така и на жената. Просто трябва и частта в главата ти да работи достатъчно добре и всичко ще е ОК.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!