.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...

хубава спирала

Здрасти на всички! Значи ще ви помоля да ми препоръчате някоя хубава спирала-няма значение дали ще е за обем или удължаване и т.н. Мерси предварително
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Telescpic & водоустойчивата на Seventeen

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ще ти препоръчам тази, която използвам и аз "L'Oreal Volume Shocking"-страхотна е.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Ще ти препоръчам тази, която използвам и аз "L'Oreal Volume Shocking"-страхотна е.
    да и аз си харесах тази, но незнаех дали е добра...А ще ми кажеш ли на каква цена е...
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен Аватара на pinki
    Хей тази новата на Оriflame "WONDER lash" е невероятна, а и не е скъпа някъде към 8лв е Аз лично съм мн доволна! \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    да и аз си харесах тази, но незнаех дали е добра...А ще ми кажеш ли на каква цена е...
    Струва 22 лв. Няма да съжаляваш ако си я вземеш.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Струва 22 лв. Няма да съжаляваш ако си я вземеш.
    А тя не беше ли двойна, смисъл черно и бяло...?

Да, двойна е-черно и бяло. Четчицата на черния цвят е много интересна като гребенче е и прави миглите като кукленски.

Град
    някъде там...
    Ок. Мерси много

Интересно ми е как ще се наклепаш, ако не избършеш четчицата като хората.

Аз използвам евтини спирали и се получава много добре.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Що не се снимате и да качите снимки да видим какви стават миглите с различните спирали

Новата на орифлейм е много добра-Уондърлаш маскара май беше

Град
    v oblacite
    Аз използвам от доста време Bourjois Volume Glamour и съм много доволна. Пробвала съм и доста по-скъпи спирали (тази е някъде към 11-12 лева), но ефекта не е бил толкова добър.

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Хей тази новата на Оriflame "WONDER lash" е невероятна, а и не е скъпа някъде към 8лв е Аз лично съм мн доволна! \/

Оо да тази спирала е най-хубавата която съм виждала сега си я поръчах ..на промоция е 7 и 90 май ..обаче е супер яка ..прави миглите като кукленски

mi az s1m mn dovolna ot masterpiece max mislq 4e e k1m 15 16 lv super e ! s16to i novata na avon s podvijnata 4et4ica struva k1m 8-9 lv

Здравей миличка! За момента спиралата, от която съм най-доволна е на Bourjois-Ultra Black Тя е подобрения вариант на Volume Glamour Води се за обем, но според мен по-скоро удължава Харесва ми, че изобщо не слепва и не се размазва Цената й е около 12 лв. Ето и снимка.Тя е тази от дясно (в ляво е старата Volume Glamour|

Град
    София
    И аз искам да си зимам някаква спирала!Досега вс които съ ползвала(не мои,малко така...на заем от приятелки)са ставали на топчета освен една-Телескопик(пък и ми хареса,защото обичам дълги мигли)!Та кажете колко струва моля ви!
    Друго,което искам да ви помоля е-КАЖЕТЕ НЯКАКВА СПИРАЛА,ОТ КОЯТО НЯЯЯЯМА ДА МИ ИЗПАДАТ МИГЛИТЕ!

*SwEeTy_KiTtY* Цената на L'oreal Telescopic е около 23 лв

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ми аз сега ползвам 1 на орифлеим,но не е нищо особено и мисля да си поръчам и аз Уондърлаш маскара на орифлейм.Плс качете снимки на миглите ви с тази спирала моля виииии [-o< .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Интересно ми е как ще се наклепаш, ако не избършеш четчицата като хората.

Аз използвам евтини спирали и се получава много добре.
    Мда,и аз съм така

Turbo Expres на Maybelline или Volume Shoking на L'Oreal.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RoSsiTo
    *SwEeTy_KiTtY* Цената на L'oreal Telescopic е около 23 лв
    Мноооого благодаря!

Аз сега съм с "2000 калории" на Мсксфактор. Използвала съм и двойната спирала на Лореал "Double extension" и двете са много добри!

AVON uplifting mascara ... струва 8.9 със силиконова четка това е от което аз съм доволна .... иначе другите от които съм доволна струват колкото майка ми и баща ми ....

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мега фен
    Град
    София
    Ползвам в момента на лореал оная двойната. Готина е и не ми дразни очите- много са ми чувствителни и не правя компромиси с козматиката. За цена...24лв беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си