- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хубава спирала
Здрасти на всички! Значи ще ви помоля да ми препоръчате някоя хубава спирала-няма значение дали ще е за обем или удължаване и т.н. Мерси предварително
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ще ти препоръчам тази, която използвам и аз "L'Oreal Volume Shocking"-страхотна е.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
да и аз си харесах тази, но незнаех дали е добра...А ще ми кажеш ли на каква цена е...Първоначално написано от KaTinCeTy
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Хей тази новата на Оriflame "WONDER lash" е невероятна, а и не е скъпа някъде към 8лв еАз лично съм мн доволна! \
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Струва 22 лв. Няма да съжаляваш ако си я вземеш.Първоначално написано от barbie_†
![]()
А тя не беше ли двойна, смисъл черно и бяло...?Първоначално написано от KaTinCeTy
Да, двойна е-черно и бяло. Четчицата на черния цвят е много интересна като гребенче е и прави миглите като кукленски.![]()
Ок. Мерси много
Интересно ми е как ще се наклепаш, ако не избършеш четчицата като хората.
Аз използвам евтини спирали и се получава много добре.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Що не се снимате и да качите снимки да видим какви стават миглите с различните спирали![]()
Новата на орифлейм е много добра-Уондърлаш маскара май беше
Аз използвам от доста време Bourjois Volume Glamour и съм много доволна. Пробвала съм и доста по-скъпи спирали (тази е някъде към 11-12 лева), но ефекта не е бил толкова добър.
Първоначално написано от pinki
Оо да тази спирала е най-хубавата която съм виждала сега си я поръчах ..на промоция е 7 и 90 май ..обаче е супер яка ..прави миглите като кукленски
mi az s1m mn dovolna ot masterpiece maxmislq 4e e k1m 15 16 lv
super e ! s16to i novata na avon s podvijnata 4et4ica struva k1m 8-9 lv
Здравей миличка!За момента спиралата, от която съм най-доволна е на Bourjois-Ultra Black
Тя е подобрения вариант на Volume Glamour
Води се за обем, но според мен по-скоро удължава
Харесва ми, че изобщо не слепва и не се размазва
Цената й е около 12 лв.
Ето и снимка.Тя е тази от дясно (в ляво е старата Volume Glamour|
![]()
![]()
И аз искам да си зимам някаква спирала!Досега вс които съ ползвала(не мои,малко така...на заем от приятелки)са ставали на топчета освен една-Телескопик(пък и ми хареса,защото обичам дълги мигли)!Та кажете колко струва моля ви!
Друго,което искам да ви помоля е-КАЖЕТЕ НЯКАКВА СПИРАЛА,ОТ КОЯТО НЯЯЯЯМА ДА МИ ИЗПАДАТ МИГЛИТЕ!
*SwEeTy_KiTtY* Цената на L'oreal Telescopic е около 23 лв![]()
Ми аз сега ползвам 1 на орифлеим,но не е нищо особено и мисля да си поръчам и аз Уондърлаш маскара на орифлейм.Плс качете снимки на миглите ви с тази спирала моля виииии [-o< .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Turbo Expres на Maybelline или Volume Shoking на L'Oreal.
Аз сега съм с "2000 калории" на Мсксфактор. Използвала съм и двойната спирала на Лореал "Double extension" и двете са много добри!
AVON uplifting mascara ... струва 8.9 със силиконова четка това е от което аз съм доволна .... иначе другите от които съм доволна струват колкото майка ми и баща ми ....![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ползвам в момента на лореал оная двойната. Готина е и не ми дразни очите- много са ми чувствителни и не правя компромиси с козматиката. За цена...24лв беше