- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво прави с ония...
Kakvo pravite s ku4kite,koito proqvqvat po-golqm ot normalnoto interes kum gadjeto vi?T.e tezi koito se opitvat da vi zamestqt bez dori da znaqt ,4e su6testvuvate?
Ako naprimer nqkoq iska skype na gadjeto vi i tq mu pi6e kakvo 6te predpriemete?Nqma li da iskate da i natriete nosa kato pi6ete s neq ot negovo ime?
o6te ne mi se e slu4valo...t.e slu4valo se e.. ama az ne sum znaela za tezi ku4ki...![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
4akaite malko,az li ti tursq gadje?ne ne az si imam ne mersi.. stava vupros 4e primerno se poqvi nqkoq koqto iska da go svalq i si go svalq.. samo deto az ne znam za neq.. koeto e mn gadno i nqma kak da q o6amarqПървоначално написано от H8_mE
a ako znaeh.. prosto neznae kakvo q 4aka.. v pove4eto slu4ai mi izneverqvat s takiva kurvi.. az vinagi razbiram posledna...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Тей,тей...значи който иска скайп на гаджето ми ще ми го взема.И кво ся?Аз трябва да дежура пред кенефа с него,за да не ми го отнеме и тоалетната ли?Когато имам приятел му давам свобода,но не до такава степен,за да си легне с някоя,но не съм имала и подобни моменти.Винаги момчето,с което съм била не ми е давало повод да го ревнувам или нещо подобно.
![]()
Walk go home boy...
леле аз щях да я съсипя тая !![]()
хич недей да си траеш, действай докато му е времето, че да не стане като при мене ...
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не ми се е случвало.
П.П:Ако някоя т.нар. "курва" се лепне на моята любов ще и издера очите.![]()
+1Първоначално написано от sasha_90
=D> =D>
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Нормално е той да спомене за мен.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Направо ще я размажа![]()
.Аз се дразня само ако някоя му се усмихне или го погледне и само крещим по нея "Шо мааа??" , а да не говорим да му пише или звъни..
Да се пазят ку*ките смотани - мн съм ревнива..тва ми е болна тема тва което си е мое си е само мое
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Според мен това което си направила е прекалено.Ако момчето ти наистина те харесва,той сам щеше да се оправи с нея без твоя помощ.Според мен просто е трябвало да покажеш на това момиче,че сладурчето е с теб.Момичето просто може да не е знаело,че момчето е заето.А ако вече продължи да нахалства...,винаги има начин да се оправиш.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мръсник, издал ме е пред теб...
Пък той каза, че ще скъсате и ще избягаме с него на някой остров и там ще се оженим...
Ще види той!![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз ти казвам оставия да прави каквото иска с него ! Това е и нещо като начин да разбереш дали те обича и ти вярва истински защото не останах с впечетлението че му имаш особено доверие щом се плашиш от една `кучка` Ако те обича дори и да походят за ден , два ще разбере че по - добра от тебе няма !
Не бъди толкова ревнива.Ако виждаш явно,че някоя "кучка" застрашава връзката ви,тактично и обясни с кого си има работи.И успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
hoho ...mi pre4ukai q ama bez nikoi da razbere heheh abe stresni gi malko da se os1znaqt 4e s tvoito mom4e da si nqmat rabota
Оуу и аз така съм правилаПървоначално написано от H8_mE
![]()
![]()
Правилно си постъпила много ясно
![]()
![]()
Ако е с мен, няма да си пише с друга, познавам го.Или по-точно, няма да си пише с друго момиче по този начин.Иначе просто я игнорира и това е, ако разбере, че онази се натиска по някакъв начин.
ахЪ.. подкрепямПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ОоОоо познато......тъй като приятеля ми е едно от най-харесваните момчета в моето училище....Емии просто някой път ще се стигне до скубане на коси
ама за сега всичко минава с едно леко злобно погледче ако не малко се поразвиквам
и го остават
![]()
![]()
Така - ако гаджето ти приказва с другомомиче, значи ли че прави нещо др. с нея? Не! Ти приказваш ли с момчета?Предполагам, да и какво спиш ли с тях? Той как би реагирал ако ти си пишеш с някое момче по скайп? В интерес на истината има едно момче, с което от 3 год. си пишем по скайп и си пращаме e-mail-и и какво? Има си приятелка, но на мен страшно много ми е помагал! А дори не съм го виждала и не сме говорили очи в очи никога. Мисълта ми е - защо мислиш, че всичко се свежда до свалка и т.н. ?Първоначално написано от H8_mE