.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Какво прави с ония...

Kakvo pravite s ku4kite,koito proqvqvat po-golqm ot normalnoto interes kum gadjeto vi?T.e tezi koito se opitvat da vi zamestqt bez dori da znaqt ,4e su6testvuvate?
    Ako naprimer nqkoq iska skype na gadjeto vi i tq mu pi6e kakvo 6te predpriemete?Nqma li da iskate da i natriete nosa kato pi6ete s neq ot negovo ime?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    o6te ne mi se e slu4valo...t.e slu4valo se e.. ama az ne sum znaela za tezi ku4ki...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider

Чакай сега.. сек...

Значи някоя "кучка" пише на гаджето ти.. и ти си мислиш, че непременно иска да го сваля? Е, кво мога да ти кажа... иди и я ошамари.
    Ha ha ne az pisah s neq i tq opredeleno namerkva6e 4e si tursi gadje ne vsu6tnost ne namekva6e kazva6e go!A e imalo i drugi takiva slu4ai! Zapoznavat se,snima go i mu iska skype i posle po nego mu pra6ta celuvki,koito razbira se polu4ih az deba i kravata!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE

Чакай сега.. сек...

Значи някоя "кучка" пише на гаджето ти.. и ти си мислиш, че непременно иска да го сваля? Е, кво мога да ти кажа... иди и я ошамари.
    Ha ha ne az pisah s neq i tq opredeleno namerkva6e 4e si tursi gadje ne vsu6tnost ne namekva6e kazva6e go!A e imalo i drugi takiva slu4ai! Zapoznavat se,snima go i mu iska skype i posle po nego mu pra6ta celuvki,koito razbira se polu4ih az deba i kravata!
    4akaite malko,az li ti tursq gadje?ne ne az si imam ne mersi.. stava vupros 4e primerno se poqvi nqkoq koqto iska da go svalq i si go svalq.. samo deto az ne znam za neq.. koeto e mn gadno i nqma kak da q o6amarq a ako znaeh.. prosto neznae kakvo q 4aka.. v pove4eto slu4ai mi izneverqvat s takiva kurvi.. az vinagi razbiram posledna...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

E hubavo e pone 4e az razbiram purva i moga da predpriema nqkakvo deistvie!Ami az se durjah mn gadno ot imeto na gadjeto mi s neq i na neq i stana mn gadno \/ i posle q blokirah !Ta se 4udq dali sum postupila pravilno vie kak mislite?

Тей,тей...значи който иска скайп на гаджето ми ще ми го взема.И кво ся?Аз трябва да дежура пред кенефа с него,за да не ми го отнеме и тоалетната ли? Когато имам приятел му давам свобода,но не до такава степен,за да си легне с някоя,но не съм имала и подобни моменти.Винаги момчето,с което съм била не ми е давало повод да го ревнувам или нещо подобно.

Walk go home boy...

ako e mn nahalna nabii q!!!

Супер фен Аватара на pinki
    леле аз щях да я съсипя тая ! хич недей да си траеш, действай докато му е времето, че да не стане като при мене ...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от pinki
    леле аз щях да я съсипя тая ! хич недей да си траеш, действай докато му е времето, че да не стане като при мене ...
    A kakvo e stanalo pri teb?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми се е случвало.
    П.П:Ако някоя т.нар. "курва" се лепне на моята любов ще и издера очите.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не ми се е случвало.
    П.П:Ако някоя т.нар. "курва" се лепне на моята любов ще и издера очите.
    +1 =D> =D>
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Нормално е той да спомене за мен.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Направо ще я размажа .Аз се дразня само ако някоя му се усмихне или го погледне и само крещим по нея "Шо мааа??" , а да не говорим да му пише или звъни.. Да се пазят ку*ките смотани - мн съм ревнива..тва ми е болна тема тва което си е мое си е само мое
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен това което си направила е прекалено.Ако момчето ти наистина те харесва,той сам щеше да се оправи с нея без твоя помощ.Според мен просто е трябвало да покажеш на това момиче,че сладурчето е с теб.Момичето просто може да не е знаело,че момчето е заето.А ако вече продължи да нахалства...,винаги има начин да се оправиш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мръсник, издал ме е пред теб...
    Пък той каза, че ще скъсате и ще избягаме с него на някой остров и там ще се оженим...
    Ще види той!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз ти казвам оставия да прави каквото иска с него ! Това е и нещо като начин да разбереш дали те обича и ти вярва истински защото не останах с впечетлението че му имаш особено доверие щом се плашиш от една `кучка` Ако те обича дори и да походят за ден , два ще разбере че по - добра от тебе няма !

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не бъди толкова ревнива.Ако виждаш явно,че някоя "кучка" застрашава връзката ви,тактично и обясни с кого си има работи.И успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

hoho ...mi pre4ukai q ama bez nikoi da razbere heheh abe stresni gi malko da se os1znaqt 4e s tvoito mom4e da si nqmat rabota

E hubavo e pone 4e az razbiram purva i moga da predpriema nqkakvo deistvie!Ami az se durjah mn gadno ot imeto na gadjeto mi s neq i na neq i stana mn gadno \/ i posle q blokirah !Ta se 4udq dali sum postupila pravilno vie kak mislite?
    Оуу и аз така съм правила Правилно си постъпила много ясно

Ами никък казвам им го и така
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от semki_i_bonboni
    Аз ти казвам оставия да прави каквото иска с него ! Това е и нещо като начин да разбереш дали те обича и ти вярва истински защото не останах с впечетлението че му имаш особено доверие щом се плашиш от една `кучка` Ако те обича дори и да походят за ден , два ще разбере че по - добра от тебе няма !
    Tq kogato mu pisa i toi q blokira,no az iskah da si pogovorq s neq!Na nego mu imam doverie,no prosto tq me drazni!I to mnogo!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако е с мен, няма да си пише с друга, познавам го.Или по-точно, няма да си пише с друго момиче по този начин.Иначе просто я игнорира и това е, ако разбере, че онази се натиска по някакъв начин.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Естествено, че си постъпила правилно.
    ахЪ.. подкрепям

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ОоОоо познато......тъй като приятеля ми е едно от най-харесваните момчета в моето училище.... Емии просто някой път ще се стигне до скубане на коси ама за сега всичко минава с едно леко злобно погледче ако не малко се поразвиквам и го остават

Повече от фен Аватара на VeSna

Re: Какво прави с ония...

Kakvo pravite s ku4kite,koito proqvqvat po-golqm ot normalnoto interes kum gadjeto vi?T.e tezi koito se opitvat da vi zamestqt bez dori da znaqt ,4e su6testvuvate?
    Ako naprimer nqkoq iska skype na gadjeto vi i tq mu pi6e kakvo 6te predpriemete?Nqma li da iskate da i natriete nosa kato pi6ete s neq ot negovo ime?
    Така - ако гаджето ти приказва с другомомиче, значи ли че прави нещо др. с нея? Не! Ти приказваш ли с момчета?Предполагам, да и какво спиш ли с тях? Той как би реагирал ако ти си пишеш с някое момче по скайп? В интерес на истината има едно момче, с което от 3 год. си пишем по скайп и си пращаме e-mail-и и какво? Има си приятелка, но на мен страшно много ми е помагал! А дори не съм го виждала и не сме говорили очи в очи никога. Мисълта ми е - защо мислиш, че всичко се свежда до свалка и т.н. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си