- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво прави с ония...
И къде па си видяла, че става въпрос за прегръдкаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Момичето казва, че оная курва е искала да тръгне с гаджето й! И ако обичаш не бързай със заключенията кой луд и кой не още повече, че в случая изобщо не си прочела за кво става въпрос даже
![]()
Я не ми говори по този начин.
1. Онази не е курва - нали не знае, че си има гадже.
2. Тя откъде знае?
3. Защо момичето трябва да се разправя - момчето ако е мъж на място, ще отреже онази още при първия намек.
4. ДАДОХ ПРИМЕР! Прегръдката може да се изтълкува също като "намерение за тръгване".
5. И ако отидеш на срещата, ще я пребиеш ли?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти така ли предлагаш на някой да тръгнете? Пращаш му прегръдка в чата и се считате вече за гаджетаПървоначално написано от `Death`Whore``
И моето държание към теб е огледално на твоето.
Няма нужда да изопачаваш думите ми - признай си, че не разбираш какво говоря. Не е срамно.
Признай си, че си тъпа овца и отивай да пасешПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Всъщност от животните съм прасе, зайче и мишчица![]()
Това ми напомни какъв скандал бях дигнала на една уж приятелка дето се натискаше на фр-да ми. Онази овца постоянно го преселедваше и постоянно го разпитваше, аз тъпях, търпях ама накрая много грандиозно се получи
. Оная едва не се напика от страх така се бях развикала , че чак гаджето ми се стресна
и след като кротнах го погледнах и му викам "Ма миличко ти да не си помислиш нещо, тва е единичен случай"
. То си е така де аз рядко избухвам, ама като избухна е със силата на атомна бомба
![]()
![]()
predlagam ti parvo da si pomisli6 tova mom4e dali darji dostata4no na teb 6tom e tragnal da se svalq s nqkvi ku4ki po skype.
E az si pisheh s edno mom4e kato priqteli ii ne sum go svaalqla a vednaj priqtelkata mu mi pisa ot negoviq skaip i me skusa ot hrana ebasi
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
a toi 6to si dava skype i pozvolqva da se snimat s nego?tova zamislqla li si seПървоначално написано от H8_mE
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
a za6to ne we? Da se ograni4ava li kvo?Първоначално написано от gazarka
Ем ако гаджето ти е сериозен няма да се задява с нея и ще каже че е обвързан .. Ако нещу стане между тях той също е виновен ..
п.п.- изваждане на очи,бой и всякакви други прояви на насилие няма да ти решат проблема![]()
just a kid۵
Аз кат гледам в другите теми са зиползвани същите отговори като: Зарежи го , забрави го, излизай с приатели, сичко с времето си и т.н. май тея отговори са универсални......Първоначално написано от iskamTe_vednaga
Амиии,не че нещо но според мен тези така наречени "кучки" едва ли ще са толкова големи кучки щом не знаят за твоето съществуване :P Иии се замисли...кой е по-виновен във ситуацията....ти или гаджето ти,защото ти си писала "...bez dori da znaqt ,4e su6testvuvate..." щяха да знаят ако любимото ти гадже им беше казало :PПървоначално написано от H8_mE
С ДвЕ ДуМи...НяМаМ ДуМи :P
ManoWar-Brothers Of Metal.mp3
We are fighting with power and steel
Fighting for metal,metal thats real!
А според мен пък това е начин да провериш дали гаджето ти наистина е за теб
П.П.Но не изключвам и това, че ще има много нервии..![]()
Хич не си постъпила правилно. Той ако сам не може да се защити от тях, то за какво говорим изобщо. Не можеш така да му навлизаш в личното пространство.
Wish I was as invisible as you make me feel
А той знае ли ,че ти си пишеш с нея от негово име?
П.П. И аз бих издрала очите на някоя к*рвичка,която сваля приятеля ми...![]()
След като сте такива моралистки, как има толкова теми във форума за момичета, харесващи момчета, които имат сериозни гаджета, и ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ ДА ИМ ПРИЗНАЯТ ЧУВСТВАТА СИ И ДА ГИ СВАЛЯТ? 'Баси лицемерките!
Да,наистина... Съгласна съм...Първоначално написано от `Death`Whore``
С бившия ми имаше един много забавен случай...имаше в кафето, в което се влачеше той с компанията си, някакви пикли...9-ти клас може би...досадни, лигави...и аз всеки ден съм с него там...а едната пикла решила, че е влюбена в него...веднъж го причакала пред тоалетната и го попитала: "Ти мен ли обичаш повече или Виолета"![]()
![]()
![]()
Как я режеше този човек...за някои неща му се възхищавам...и веднъж в рейса аз отивах на среща с него, те бяха почти до мен и когато ме забелязаха, веднага започнаха да говорят за него
![]()
![]()
![]()
Камик....![]()
Мълчи уа критйен !!!
Tezi kuchki men lichno ne me pritesnqwat..Smisul ako mojesh da zadarjish wnimanieto na gajeto si nqma mqsto za pritesnenie!Winagi ima takiwa,no po-dobre da ne im se obrashta wnimanie..Ako seriozno se buta obache trqbwa ad si po twarda i da ne jalish sredstwa za da si zapazish wrazkata![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.