.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Бих си уредила среща с тая от негово име и ще ида аз вместо той
    ...после аз съм била луда. Как ще реагираш, ако напишеш на някой приятел прегръдка в чата и гаджето ти си уреди среща с него, за да се разправя с него?
    И къде па си видяла, че става въпрос за прегръдка Момичето казва, че оная курва е искала да тръгне с гаджето й! И ако обичаш не бързай със заключенията кой луд и кой не още повече, че в случая изобщо не си прочела за кво става въпрос даже

Я не ми говори по този начин.
    1. Онази не е курва - нали не знае, че си има гадже.
    2. Тя откъде знае?
    3. Защо момичето трябва да се разправя - момчето ако е мъж на място, ще отреже онази още при първия намек.
    4. ДАДОХ ПРИМЕР! Прегръдката може да се изтълкува също като "намерение за тръгване".
    5. И ако отидеш на срещата, ще я пребиеш ли?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Я не ми говори по този начин.
    1. Онази не е курва - нали не знае, че си има гадже.
    2. Тя откъде знае?
    3. Защо момичето трябва да се разправя - момчето ако е мъж на място, ще отреже онази още при първия намек.
    4. ДАДОХ ПРИМЕР! Прегръдката може да се изтълкува също като "намерение за тръгване".
    5. И ако отидеш на срещата, ще я пребиеш ли?
    Ти така ли предлагаш на някой да тръгнете? Пращаш му прегръдка в чата и се считате вече за гаджета И моето държание към теб е огледално на твоето.

Няма нужда да изопачаваш думите ми - признай си, че не разбираш какво говоря. Не е срамно.

Няма нужда да изопачаваш думите ми - признай си, че не разбираш какво говоря. Не е срамно.
    Признай си, че си тъпа овца и отивай да пасеш

Всъщност от животните съм прасе, зайче и мишчица

Град
    in ur dreams
    Това ми напомни какъв скандал бях дигнала на една уж приятелка дето се натискаше на фр-да ми . Онази овца постоянно го преселедваше и постоянно го разпитваше, аз тъпях, търпях ама накрая много грандиозно се получи . Оная едва не се напика от страх така се бях развикала , че чак гаджето ми се стресна и след като кротнах го погледнах и му викам "Ма миличко ти да не си помислиш нещо, тва е единичен случай" . То си е така де аз рядко избухвам, ама като избухна е със силата на атомна бомба

predlagam ti parvo da si pomisli6 tova mom4e dali darji dostata4no na teb 6tom e tragnal da se svalq s nqkvi ku4ki po skype.

E az si pisheh s edno mom4e kato priqteli ii ne sum go svaalqla a vednaj priqtelkata mu mi pisa ot negoviq skaip i me skusa ot hrana ebasi
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    E hubavo e pone 4e az razbiram purva i moga da predpriema nqkakvo deistvie!Ami az se durjah mn gadno ot imeto na gadjeto mi s neq i na neq i stana mn gadno \/ i posle q blokirah !Ta se 4udq dali sum postupila pravilno vie kak mislite?
    a toi 6to si dava skype i pozvolqva da se snimat s nego?tova zamislqla li si se

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    E hubavo e pone 4e az razbiram purva i moga da predpriema nqkakvo deistvie!Ami az se durjah mn gadno ot imeto na gadjeto mi s neq i na neq i stana mn gadno \/ i posle q blokirah !Ta se 4udq dali sum postupila pravilno vie kak mislite?
    a toi 6to si dava skype i pozvolqva da se snimat s nego?tova zamislqla li si se
    a za6to ne we? Da se ograni4ava li kvo?

Ем ако гаджето ти е сериозен няма да се задява с нея и ще каже че е обвързан .. Ако нещу стане между тях той също е виновен ..
    п.п.- изваждане на очи,бой и всякакви други прояви на насилие няма да ти решат проблема
    just a kid۵

Мисля че вече темата е изчерпана защотото се пише едно и също и никой не чете предните коментари и пише едно и сащо

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    Мисля че вече темата е изчерпана защотото се пише едно и също и никой не чете предните коментари и пише едно и сащо
    Аз кат гледам в другите теми са зиползвани същите отговори като: Зарежи го , забрави го, излизай с приатели, сичко с времето си и т.н. май тея отговори са универсални......

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Ямайка

Re: Какво прави с ония...

Kakvo pravite s ku4kite,koito proqvqvat po-golqm ot normalnoto interes kum gadjeto vi?T.e tezi koito se opitvat da vi zamestqt bez dori da znaqt ,4e su6testvuvate?
    Ako naprimer nqkoq iska skype na gadjeto vi i tq mu pi6e kakvo 6te predpriemete?Nqma li da iskate da i natriete nosa kato pi6ete s neq ot negovo ime?
    Амиии,не че нещо но според мен тези така наречени "кучки" едва ли ще са толкова големи кучки щом не знаят за твоето съществуване :P Иии се замисли...кой е по-виновен във ситуацията....ти или гаджето ти,защото ти си писала "...bez dori da znaqt ,4e su6testvuvate..." щяха да знаят ако любимото ти гадже им беше казало :P
    С ДвЕ ДуМи...НяМаМ ДуМи :P

ManoWar-Brothers Of Metal.mp3
    We are fighting with power and steel
    Fighting for metal,metal thats real!

А според мен пък това е начин да провериш дали гаджето ти наистина е за теб

П.П.Но не изключвам и това, че ще има много нервии..

Хич не си постъпила правилно. Той ако сам не може да се защити от тях, то за какво говорим изобщо. Не можеш така да му навлизаш в личното пространство.
    Wish I was as invisible as you make me feel

Град
    ibIzAaAa
    А той знае ли ,че ти си пишеш с нея от негово име?

П.П. И аз бих издрала очите на някоя к*рвичка,която сваля приятеля ми...

След като сте такива моралистки, как има толкова теми във форума за момичета, харесващи момчета, които имат сериозни гаджета, и ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ ДА ИМ ПРИЗНАЯТ ЧУВСТВАТА СИ И ДА ГИ СВАЛЯТ? 'Баси лицемерките!

Град
    ibIzAaAa
    След като сте такива моралистки, как има толкова теми във форума за момичета, харесващи момчета, които имат сериозни гаджета, и ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ ДА ИМ ПРИЗНАЯТ ЧУВСТВАТА СИ И ДА ГИ СВАЛЯТ? 'Баси лицемерките!
    Да,наистина... Съгласна съм...

С бившия ми имаше един много забавен случай...имаше в кафето, в което се влачеше той с компанията си, някакви пикли...9-ти клас може би...досадни, лигави...и аз всеки ден съм с него там...а едната пикла решила, че е влюбена в него...веднъж го причакала пред тоалетната и го попитала: "Ти мен ли обичаш повече или Виолета" Как я режеше този човек...за някои неща му се възхищавам...и веднъж в рейса аз отивах на среща с него, те бяха почти до мен и когато ме забелязаха, веднага започнаха да говорят за него

Камик....
    Мълчи уа критйен !!!

Tezi kuchki men lichno ne me pritesnqwat..Smisul ako mojesh da zadarjish wnimanieto na gajeto si nqma mqsto za pritesnenie!Winagi ima takiwa,no po-dobre da ne im se obrashta wnimanie..Ako seriozno se buta obache trqbwa ad si po twarda i da ne jalish sredstwa za da si zapazish wrazkata
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си