.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73

Re: Какво прави с ония...

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Kakvo pravite s ku4kite,koito proqvqvat po-golqm ot normalnoto interes kum gadjeto vi?T.e tezi koito se opitvat da vi zamestqt bez dori da znaqt ,4e su6testvuvate?
    Ako naprimer nqkoq iska skype na gadjeto vi i tq mu pi6e kakvo 6te predpriemete?Nqma li da iskate da i natriete nosa kato pi6ete s neq ot negovo ime?
    Така - ако гаджето ти приказва с другомомиче, значи ли че прави нещо др. с нея? Не! Ти приказваш ли с момчета?Предполагам, да и какво спиш ли с тях? Той как би реагирал ако ти си пишеш с някое момче по скайп? В интерес на истината има едно момче, с което от 3 год. си пишем по скайп и си пращаме e-mail-и и какво? Има си приятелка, но на мен страшно много ми е помагал! А дори не съм го виждала и не сме говорили очи в очи никога. Мисълта ми е - защо мислиш, че всичко се свежда до свалка и т.н. ?
    Sujalqvam ,no izglejda 1.Ne si razbrala za kakvo govorq 2-ro ne si pro4ela otgovorite na razbralite!
    Stava vupros tuk za edno momi4e,s koeto az si pisah i to mnogo i po vsi4ko li4e6e,4e iska ne6to pove4e ot priqtelstvo,za6toto az napravih vsi4ko vuzmojno,za da razbera dali naistina e taka kakto si mislq i taka se i okaza!Za6toto az q pitah ne6to,na koeto tq otgovori s "DA",koeto e edno dostatu4no dokazatelstvo,4e tova momi4e trqbva da se likvidira!Tuk az ne govorq za mom4eto,govorq za momi4eto!Az znam ,4e mom4eto ni6to nqma da napravi ,a i ne iska da naparavi!Prosto ku4kata me drazni!Dano sega da si razbrala!Sujalqvam,ako sum se otnesla leko grubo....

Е

До всички МОМИЧЕТА виниги ще се навърта тъй наречената ''кучка'' обсалютно винаги независимо дали го знаете или не .Ако човека до вас е правялния и има чуства към вас и държи на вас няма да има проблем той ще я игнорира.Запомнете ревноста няма да помогне и да ревнувате и да не ревнувате няма да помогне с нищо той реши ли да се занимава с нея/забива няма нищо да го спре!НО това веднага сигнализира че човека до вас не струва!Моменти в който трябва да се притеснявате е когато се карате а "кучката" се прави на загрижена приятелка и го успокоява....А ако тя е достатачно нахална говорите един път с нея един път с него ако пак имате самнения ги събирате заедно и говорите и пред двамата за да сте наясно с ситлацията и да няма изненади!
    От горчив опит съм се научила на някой неща с нахалните пачаври!

Такива 'кучки' винаги ще има. И нз къде ще му излезе края ,ако обръщаш толкова внимание.
    Аз никога не се заемам да 'разкарвам' въпросните.Просто имам достатъчно доверие на приятеля ми и ми е все едно кой ще се опита да го заговаря,сваля и тн.И разбира се,мисля си,че още преди да съм заподозряла намеренията и,той ще е споменал за мен.Даже запознал,ако въпросното лице мноого се натиска да общува; )Случва се често,и ако го взимах толкова присърце нямаше да стигнем далече.
    Та както казах никога не съм се ...намесвала при подобна ситуация,защото знам къде и е края.Но ако мацката стане мн настоятелна,сигурно ще се запозная с нея като за начало.Умея и да завладявам с изказ-ще си поговорим,за мъжа ми ако пожелае дори,и сега даже няма да пропусна да спомена ,че съм сгодена (в твоя случей-гаджосана,но няма мн голяма разлика-твой си е)
    Та така..би трябвало да имаш доверие на приятеля ти.Поне да го познаваш достатъчно ,че да знаеш как би реагирал.Ако си разбрала,че е редовен,и няма да обърне внимание на поредната настоятелна приятелка ,то няма какво да му мислиш.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мисля, че това което си направила е малко прекалено ! По спокойно бе момиче, ако се нервиш на всяка която се доближи до него то какво ще стане ? Мисля, че не е станало нищо толкова съществено.Случвало ми се е безброй пъти някви кукчи да се врът дето не трябва и кво ли не е ставало, много ядове съм брала, но сега разбирам, че напразно съм се нервила.Ревността ти няма да го спре да направи нещо, ако е решен да го направи!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не ми се е случвало.
    П.П:Ако някоя т.нар. "курва" се лепне на моята любов ще и издера очите.
    +1 =D> =D>
    +2 :P
    So free

Ами на мен една кучка на 21 ми отне гаджето ама е чак в Палма и не моа напрая нищо но ако е по близко до мен щях да измета улиците с нея
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Какво прави с ония...

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Kakvo pravite s ku4kite,koito proqvqvat po-golqm ot normalnoto interes kum gadjeto vi?T.e tezi koito se opitvat da vi zamestqt bez dori da znaqt ,4e su6testvuvate?
    Ako naprimer nqkoq iska skype na gadjeto vi i tq mu pi6e kakvo 6te predpriemete?Nqma li da iskate da i natriete nosa kato pi6ete s neq ot negovo ime?
    Не, не би ми се приискало. Досега мъжо достатъчно добре се оправя с такива субекти (яко ги псува) и после ми разправя и се смеем от сърце.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Хмм досега не съм се сблъсквала пряко с "такива кучки", но знам че ги има!Приятелят ми, ми е разказвал как некви му се натискат дори като знаят, че е зает ... ест. ги режее, ама те са нахални
    Има някои, даже като им кажеш,ч е си зает пак продължават упорито - е такава ако ми е пред очите ще помета пода с нея .. много ме нервят такива неориентирани евтини курвииии гррр

Град
    Пловдив....вкъщи,в моята стая
    ей остави го малко момчето да диша..дай му малко свобода,лично пространство не го задушавай
    WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.

Hm.... eee az ne moga da razbera ot kade idva vsichkata taq omraza..... Az lichno se naslajdavam kato vidq nqkoq da se zaglejda po moito bebe zashto da ne gleda tova e dobre znachi imam neshto razlichno i unikalno koeto i drugi biha jelali da imat ama nemojeeee..... Naslajdavam se i zashtoto znam che si obicha men i tolkova nqma da trugne da se vuzpolzva ot tova che edi koq si go e zagledala i takiva .... Prekaleno mnogo nervi vkarvate vv vryzkite si kato si imate doverie i prevreushtate tiq momenti na omraza revnost ili kakvoto i da bilo v shtastlivi i zabavni momenti vsichko stava mnogo po-krasivo

Авторке...между другото...след като момичето не знае, че той си има гадже, защо да е "кучка"?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Аз пък казвам че мъжа е за бой, след като е достатъчно ТЪП да остави жената да разбере че се заиграва и с други
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Цитирай Първоначално написано от wRinKleS
    Аз пък казвам че мъжа е за бой, след като е достатъчно ТЪП да остави жената да разбере че се заиграва и с други
    Мааайната ти.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мааайната ти.
    Това не означава че вече не ме обичаш нали?
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Такива 'кучки' винаги ще има. И нз къде ще му излезе края ,ако обръщаш толкова внимание.
    Аз никога не се заемам да 'разкарвам' въпросните.Просто имам достатъчно доверие на приятеля ми и ми е все едно кой ще се опита да го заговаря,сваля и тн.И разбира се,мисля си,че още преди да съм заподозряла намеренията и,той ще е споменал за мен.Даже запознал,ако въпросното лице мноого се натиска да общува; )Случва се често,и ако го взимах толкова присърце нямаше да стигнем далече.
    Та както казах никога не съм се ...намесвала при подобна ситуация,защото знам къде и е края.Но ако мацката стане мн настоятелна,сигурно ще се запозная с нея като за начало.Умея и да завладявам с изказ-ще си поговорим,за мъжа ми ако пожелае дори,и сега даже няма да пропусна да спомена ,че съм сгодена (в твоя случей-гаджосана,но няма мн голяма разлика-твой си е)
    Та така..би трябвало да имаш доверие на приятеля ти.Поне да го познаваш достатъчно ,че да знаеш как би реагирал.Ако си разбрала,че е редовен,и няма да обърне внимание на поредната настоятелна приятелка ,то няма какво да му мислиш.
    а така ако приятеля ти те обича там и държи на тее ебала си ги у кучките

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    da we ima gi mn takiva ama nqma da tr1gna da se biq s neq zarad nego ako pone malko me haresva sam 6te q razkara
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мааайната ти.
    O Boje ! +1 Toi ne se zaigrava s drugi!

Град
    Inside the temple
    Оффф... Абе я чакай малко, като не става дума за момчето, теб момичето к'во те грее?
    Майната й и толкова. К'во ся, ще ходиш да й вдигаш махленски скандали ли? Дръж се на ниво!
    When I love, I love.

това твоето гадже май трябва да те съди за тормоз..
    верно, че трябва да си го пазиш, ама ти прекаляваш..

и кво, като някоя го заговаря, какво, като има приятелки от женски пол..ти едва ли не му забраняваш да общува с други момичета..

ако си сигурна в него, имаш му доверие, няма да се притесняваш за такива неща

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Аз пък никога не бих направила нещо подобно.Първо не бих си позволила да влизам с неговия скайп, второ няма защо да го правя, защото му имам доверие.
    Защо не го оставиш да видиш той какво ще направи?Миличка, такива "кучки/курви" или както там ги наричаш, винаги ще ги има..и няма да са само в скайп, а ти не можеш да си вечно около него и да следиш той какво и с кого прави,затова хората си имат довееееееерие

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Аз пък никога не бих направила нещо подобно.Първо не бих си позволила да влизам с неговия скайп, второ няма защо да го правя, защото му имам доверие.
    Защо не го оставиш да видиш той какво ще направи?Миличка, такива "кучки/курви" или както там ги наричаш, винаги ще ги има..и няма да са само в скайп, а ти не можеш да си вечно около него и да следиш той какво и с кого прави,затова хората си имат довееееееерие
    Не е само до доверието...когато човек 1 път е имал доверие и човекът когото е обичал го е предал...тогава доверието изчезва,тогава човек загубва вяра и самочувствие в себе си.Тя сама тряба да си го преодолее...

На мен ми се случи наскоро ей така да се позинервя на една девойка ... въпреки че имам страхотно доверие на приятеля си, знам че няма да и обърне внимание(най малкото че тая е супер долнопробна) и тн...ама ей така, дразни ме бе! Супер ме дразни държанието и, хем се познаваме с нея, работили сме заедно и тн. и пак нахална!.. бих и ударила два три шамара, ама не щото ме е страх че ще ми го вземе, а просто щото ме нервират такива като нея..
    I see the world as a candy store

еми това според мене да ходиш и да вдигнеш някаф скандал е тъпо и грозно.сеа че му пращала целувки по skype не означава нищо нали не е имало действие.а аз вече съм забелязала че почти няма връзка в която да се изневерява и май това вече е нещо нормално.е и мен би ме издразнило дръжанието на някоя к**ва която се слага на гаджето ми но ако ще и го връщам няма да е с некви скандали.
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Бих си уредила среща с тая от негово име и ще ида аз вместо той

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Бих си уредила среща с тая от негово име и ще ида аз вместо той
    ...после аз съм била луда. Как ще реагираш, ако напишеш на някой приятел прегръдка в чата и гаджето ти си уреди среща с него, за да се разправя с него?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си