ima edno mom4e koeto haresvam ot mn mn mn vreme(G)...i tova e dobre izvestno na edna ot nai dobrite mi prqtelki...problemat e 4e nai dobriqt priqtel na G haresva men..da znam malko e slojno za razbirane...i sega na G mu e neudobno da se zanimaa s men 6oto se pak nai dobriq mu priqtel haresva men i G re6i da zanimaa moita priqtelka >(((.....ok nabliudavala sam kak kogato toi q zanimaa taq e rezervirana i se otdrapva, no na skoro razbrah 4e i tq go haresva i me popita dali sam imala ne6to naprotiv, pri polojenie 4e tq znae kolko mn go haresvam..na men estestveno mi be6e neudobno da i kaja "ne ostaavi mi go nqma 6ansove za men i nego no ti vapreki vsi4ko nedei da izliza6 s nego" estesveno 4e ne bih mogla da i go kaja, za6to da precakvam tqhnite 6ansove.....no vvaprosa mi e ....normalno li e edna dobra priqtelka da postapva taka, znaiki 4uvstvata mi kam nego...pravilno li postapih kato i kazah 4e nqma problem?...trqbva li da osmislq priqtelstvoto si s neq?........iiii kolkoto i tapa da zvu4i situaciqta i vaprosite ne ne sam na 14-15 prosto sam mn obarkaana :smt017

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3