.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Отново!

Повече от фен Аватара на VeSna

Отново!

Ще го кажа на кратко - след една моя любов не можех да изпитвам нищо. В продължение на 4 год. на мен не ми пукаше кой ме сваля и кой ме обича. Преди няколко дни бях на дискотека и някакво момче тръгна да ме сваля и както си правех през тези 4 год. (започвам свалката, влажен поглед, ръчичките по тяколо и когато видя че вече ми е в краката ми става безинтересен, без значение външен вид, тяло и т.н.) Свалих го, не знам как се казва, нито колко е голям, нито ГСМ му имам - нищо не знам за него! Задавам си въпроса - с какво той е по-различен? На лице сладък, но не кой знае какво, на тяло - добро, но съм сваляла и по-добри. При него не се правех - исках го... Но идва и другя момент - аз не го познавам, ако е курварче? Ако иска само секс? 4 год. не съм способна да обичам и в един момент погледа ми се задържа на някой повече от час!Някой който не познавам, и към когото изпитвам, ако не друго, страст... Въпроса ми е как разбрахте, че сте влюбени? От 1-та среща или след много дълго опознаване? В петак може би пак ще го видя, незнам дали пак ще ме "влече към него"... Мислите ли, че може да изпитваш чувствакъм някой, който виждаш за 1-ви път? Привличане? Какво е? Искам отговори а не знам въпроси... Незнам дайте някакво мнение - определено много помагате и искам да чуя един обективен поглед на някой страничен човек! Как мислите - да се опитам да го накарам (ако разбира се удържи на думата си и др. петак пак е там) да ме опознае като човек или да се отдам на чувствата без да ми пука какъв е той и каква съм аз? Определено вие сте хората, които могат да ми помогнат! Благодаря предварително!

ot pyrvata sre6ta moje da izpita6 nekfi 4uwstwa no ne i da se vliubi6!ako go vidi6 f petyk pyrwo se zapoznaite.nau4i imeto i wuzrasta mu.razmenete si gsm-ite i se razberete da izlezete samo 2-mata na kafe naprimer.opoznaite se i taka 6te razbere6 dali naistina ima6 4uwstwa kym nego ili e samo uwle4enie.opredeleno sled katy 4 god ne si se uvli4ala po nikoi ne e dybre da se otdava6 na pyrvi4nite si instinkti za6toto moje da sbyrka6 i posle mn da syjalqva6.pyrvo razberi kakyw e.dali 6te ti dopadne i po harakter ne samo po vyn6nost.pyk i 6te razbere6 kawi sa namereniqta mu.dali iska samo da spi s teb ili iska ne6ty po-seriozno.nadqwam se da sym pomognala.USPEH!!!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    яки филми си си вкарала...

ако е курварче... ми я попрочети всичките мъже са свине и курвари..
    haha e ne vsi4ki heheheehehe ima i "razli4ni"
    Testis unus,testis nullus...

Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    ot pyrvata sre6ta moje da izpita6 nekfi 4uwstwa no ne i da se vliubi6!ako go vidi6 f petyk pyrwo se zapoznaite.nau4i imeto i wuzrasta mu.razmenete si gsm-ite i se razberete da izlezete samo 2-mata na kafe naprimer.opoznaite se i taka 6te razbere6 dali naistina ima6 4uwstwa kym nego ili e samo uwle4enie.opredeleno sled katy 4 god ne si se uvli4ala po nikoi ne e dybre da se otdava6 na pyrvi4nite si instinkti za6toto moje da sbyrka6 i posle mn da syjalqva6.pyrvo razberi kakyw e.dali 6te ti dopadne i po harakter ne samo po vyn6nost.pyk i 6te razbere6 kawi sa namereniqta mu.dali iska samo da spi s teb ili iska ne6ty po-seriozno.nadqwam se da sym pomognala.USPEH!!!
    Мисля точно така да направя - да видя дали пак ще ме "привлече в петък, ако да ще видя какво ще направя Не съм влюбена определено - но ме привлича. А в прерьод на 4 год (както казах и по-горе) никой не е успявал да ми задържи вниманието за повече от няколко мин. Определено си струва да опитам, но ако не стане какво пък - ще се старая да не влагам чувства за да не ви плача после на главите "той ми изневерява " Господи, ама аз въобще не съм толкова студена, колкото си мислех, даже грам не съм - стига да може някой да ми хване окото... Не мислех, че може пак да ми пука за някой... Мам*а му - кефя се!

Град
    Pink Paradise
    Ммм... Според мен "любов от пръв поглед" няма.
    От тази една среща, можеш да изпиташ симпатия, страст... или просто някакво увлечение. Излезте, опознайте се - и то времето ще си покаже. Ако не е любов, то поне някаква страст ще има...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

През тези четири години ти си ги "отбягвала" леко казано момчетата , а сега явно ти е дошло времето пак да се впусниш в емоциите Виж го това момче ако ти харесва, поговорете Може пък да не си пада по курвичките и да ти допадне още повече :P аЙде успеХ
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    През тези четири години ти си ги "отбягвала" леко казано момчетата , а сега явно ти е дошло времето пак да се впусниш в емоциите Виж го това момче ако ти харесва, поговорете Може пък да не си пада по курвичките и да ти допадне още повече :P аЙде успеХ
    Не че съм ги отбягвала - харесваше ми да ги свалям и след това да си тръгвам без да ми мигне окото. Харесвасше ми да ги унижавам както мен са унижавали... Приятели момчета много имам и на ръце ги нося, както се казва, но гаже - не ми пукаше за тях. И сега отново - тръпката... Струва си да опитам
    Благодаря ви много!

Мега фен Аватара на koalka
    Любов не е, все пак да се познаваш с някого от толкова малко...та ти дори не знаеш какъв е характера му.Възможно е да те е привлякъл повече, с нещо да ти се е харесал, което в другите не си откривала.

отдай се на страстта и направете един див секс след който може би единственото което може да призлезе е повторение...или се опознайте и знаеш нататъка се пак не ти е за пръв път...

п.п: мноу си безсърдечна брей

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    отдай се на страстта и направете един див секс след който може би единственото което може да призлезе е повторение...или се опознайте и знаеш нататъка се пак не ти е за пръв път...

п.п: мноу си безсърдечна брей
    За секс - време има, но ми е интересно ще стане ли нещо и дали още ще го искам.
    ПП: И теб, ако те беше боляло така както мен и ти щеше да си безсърдечен... Не че го искам просто така се получава...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен това е привличане и пак ще ти стане безинтересен рано или късно...но пък постави си за цел да го "обикнеш" чак не ,но поне да си с него наистина...Абе незнам виж как ще е още няколко пъти и ако видиш ,че наистина ти харесва - действай ,а ако не по-добре не го наранявай

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Това е поредната ти авантюра просто! Опознай момчето ако си сигурна в това което изпитваш

Мега фен
    Град
    София
    Най-вероятно просто те привлича сексуално
    Предполагам,че е така,эащото сте се виждали само веднъж и то на дискотека,а там често эадръжките падат.Хубаво е ,че поне тогава си се сдържала.Ако пак го видиш потанцуваите отново,но се эадоволявай само с това.например след дискотеката се раэходете,той може да те иэпрати и т.н-Не съм ЭА беэраэборния секс.По-добре вместо да спиш с него просто ей така,беэ некакви очаквания,опоэнаите се.Поговорете си,раэберете по нещо един эа друг.Може пък това да е човека.Щом е привлякъл вниманието ти,не го иэпускай.Но не спи с него просто ей така.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Най-вероятно просто те привлича сексуално
    Предполагам,че е така,эащото сте се виждали само веднъж и то на дискотека,а там често эадръжките падат.Хубаво е ,че поне тогава си се сдържала.Ако пак го видиш потанцуваите отново,но се эадоволявай само с това.например след дискотеката се раэходете,той може да те иэпрати и т.н-Не съм ЭА беэраэборния секс.По-добре вместо да спиш с него просто ей така,беэ некакви очаквания,опоэнаите се.Поговорете си,раэберете по нещо един эа друг.Може пък това да е човека.Щом е привлякъл вниманието ти,не го иэпускай.Но не спи с него просто ей така.

И аз съм против безразборня секс, но не и против свалките Секса е пропускан и във по-голямата част от връзките ми, а камо ли за една вечер... Но тая страст... Странно, но не съм я изпитвала към нито едно гадже... Привличане е точната дума и определено ще се позавъртя пак към него, пък ако се получи - добре дошло, ако не - майната му

Щом не го познваш,щом незнаеш що за човек е ..Това си е чисто привичане,желание или както иксаш така го наречи.Момчето явно е садур..Нещо те е привлякло в него,дали изъчване,усмивка и т.н или нещо друго ти го искаш и това е факт.Стига мисли токова,по - добре действай.Все пак 4 години никой не е успял да те накара да изпиташ това.Мисля,че ти самата най-добре знаеш отговора.. \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от L_i_z_I
    Щом не го познваш,щом незнаеш що за човек е ..Това си е чисто привичане,желание или както иксаш така го наречи.Момчето явно е садур..Нещо те е привлякло в него,дали изъчване,усмивка и т.н или нещо друго ти го искаш и това е факт.Стига мисли токова,по - добре действай.Все пак 4 години никой не е успял да те накара да изпиташ това.Мисля,че ти самата най-добре знаеш отговора.. \/
    Определено няма да му се размине... (не говоря за секс, а за това да поприказваме ) Найстина няма какво да го мисля В петък... момчето ми да се готви... Ако не стане - карай да върви, поне ше е весело... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си