- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- windows movie maker
zna4i iskam da pitam kak moga da sloja snimka i da pi6a varhu neq? nali ima edno make titles or credits i ot tam se pi6e.. ama samo na nqkaf fon moga ot tam,sin 4erven kufto si izbera a varhu snimka kak moga da pi6a?4e ne moga da razbera..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
hoora ae plss nekoi da mi obqsni de
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Повикай неволята :Р
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Заповядай -->>> CLICK HERE
mersi mnПървоначално написано от Forslor
Може ли да ми обясни някои защо не мога да сложа повече снимки всичко с програмата ми е ясно обаче за кво се затваря като сложа повече снимки 9 например![]()
![]()
![]()
![]()
Защото е бъгава. Опитай се да сейфаш проекта натискайки дискетката преди да си сложила 9 тата снимка и виж дали пак ще ти се затвори.Първоначално написано от tedinci_
ах,да му еба майката...защо вси4ко свързано с линдолс е такова скапано бее...ебати линдолс медия плеъра...и моя е скапан и нз кво да го права...писна ми!
![]()
Като за начало да си смениш или ъпдейтнеш кодеците няма да е злеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Сори, ама ква дискета??????Първоначално написано от Forslor
За първи път чувам......![]()
![]()
Първоначално написано от tedinci_
![]()
Тука се пляскам по челото![]()
моя пък не отваря абсолютно никакъв файл по какъвто и да било начин .. преди поне това правеше![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
моя си работи перфф..![]()