.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Град
    София
    И е глупаво.. И не е съвсем...
    Нямате чувства един към друг, но явно имате нужда от ласки и двамата... Друг е въпросът, че не мислите един за друг като се целувате, прегръщате... Просто правите тренировка на езика... Такава връзка е безперспективна и за двамата.. Само губите време... И за какво.. Нито ще успеете така да забравите бившите си гаджета нито нищо...
    Вие на хероин ли сте бе?

E ninam sigurno.... ama nie po cql den ty ediniq ty drygiq se syrdi toi se e nekuf zamislen i mul4aliv predi ne be6e takyf i dneska mi vika 4e nqmalo da izliza i az bqh po centara na kafe s edin priqtel i go gledam toi s biv6ata v edno kafe sednali i az otivam pri nego i vikam oo milo i toi nekuf aa i az mersi 4e mi se obadi 4e nqma da izliza6 i toi samo me pogledna i mi vika pak zapovqdai i moq priqtel haxhxa deto bqh s nego i vidq 4e mi stana gadno i nekuf me gu6ka takyf xaxa i me celuva i az posle mu vikam marto 6to go napravi i toi vika emi nqma toq tapak da se durji taka s teb i sa nz.. haresvam go tfa mom4e a toi mi razpravq posle 4e samo si govorel s neq i az vikam.. se mi e taq ne me interesuva i mu zatvorih gsm.. i sa e inkognito v skype... i si misli 4e az neznam haha

това е най,най,най-ГОЛЯМАТА прустия която съм чела от седмици ако не и повече ти не го обичаш той не те обича.... и за ко сте заедно? ей тъй за спорта?! ебати и тъпотията с него била шото приличал на бившия..... и питаш дали е глупаво?! оххх майкоооо......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си