.

Виж резултатите на анкетата: haresvate limetodite na prepodavane na y4itelite vi?

Гласували
28. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

13 46,43%
  • ne

15 53,57%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Доволни ли сте от начина на преподаване на вашите учители?

dovolni li ste ot metodite im na prepodavane? kakvo iskate da se promeni ?

Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
    коалка

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Тази тема не е за раздел любов.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Аз от повече от половината ДА.. Имам една -две дето адски много ме дразнят .. и с поведение и с начин на преподаване.. ама .. Нямам избор.. то не само аз де,... ама .. Иначе всички други учители са перфекти.. и те занимават... в часовете им е мн интересно.. знаят си материала.. И така.. Между другото уча в Бургас в ГЧЕ "Васил Левски" - руската.... Много готини учители..

мислиш ли че темата е за раздел любов???

относно темата , Не не съм доволна , защото не може един учител уважаваш себе си да казва "ученици правете каквото си искате в час" , нали за това е училището да се научим на ред и култура и да се образоваме , да взимаме пример от учителите ни , е какъв пример може да се вземе от тях??
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Е убийте ме,ако тая тема е за тоя раздел!!!!

Повече от фен Аватара на suantito
    Има и които преподават добре има и такива дето незнам защо са станали учители , абе има ги сякакви.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми естесвено че не сам доволна не е нормално учителите да се страхуват от учениците си и да ги оставят да играят карти в час или да им дават контролните за вкъщи,освен това смятам че личните симпатии на учителите би трябвало да се игнорират и да има равноправие за всички,не може някои да се подмазват да закасняват за час ,да не учат и да правят всякви маимунщтини в час и въпреки това да имат същите оценки ,ако не и по високи като съвестните ученици които си вършат работата
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Търново.... Велико Търново
    мойте преподават много добре .... ако имам проблем винаги ми обясняват ... то оставаше и да не преподават добре - за ко им плащам иначе

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    мислиш ли че темата е за раздел любов???

относно темата , Не не съм доволна , защото не може един учител уважаваш себе си да казва "ученици правете каквото си искате в час" , нали за това е училището да се научим на ред и култура и да се образоваме , да взимаме пример от учителите ни , е какъв пример може да се вземе от тях??
    По голям шрифт нямаше ли ?! Споко вече и от самолет се вижда...а по темата която съвсем не е за тук...мисля че зависи от учителя има такива свестни който си вършат работата съвестно а има и противоположността...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*

=D>
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

1.както казаха другите темата ти не е за тук но както и да е най вероятно ще с епремести
    2.дадох в анкетата не...прибързано...като се замисля има учители на които харесвам начина на преподаване но има и учителлли,които не заслужават никакво повишение на заплатата!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Защо подяволите няма отговор "от някои да,отдруги не"....?! Или за теб светът се дели само на лоши и добри?! Все пак ДА, доволна съм от 80% , може да си имат кусури,но досега не съм попадала на учител,който ще ни остави да играем карти в часа му (изключение е рисуването и в бившето квартално физиката) Но и в двата случая става въпрос за много кадърни даскали и отвратителни ученици.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голяма част от моите учители пък бяха много добри.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Да кажем от 20 учители само 2 си вършат работата както трябва . И естествено , че не съм доволна , защото аз губя - времето си и пари.. налага се да се ходи на частни уроци за да препокрия некадърността на учителите. Какво да се прави , но не са виновни само те , а цялата образователна система , ама това скоро няма да се оправи тъй че поколението , което идва да се подготви психически , че като влезе в училище нищо няма да научи.

Доволна съм от начина на преподаване на повечето учители.Харесват ми проектите, които ни дават да правим и задачките.Или разни презентации, защото си личи старанието им да ни накарат да го правим с желание и интерес, а не по задължение.

Град
    Търново.... Велико Търново
    нз аз в началното почти не съм ходил на даскало по математика - 1 месец а по български 3 - за дасе науча да пиша есета за приемния ми изпит ... зависи от града, и училището основно...и квартала

ot nqkoi da ot drygi ne...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    ами от 3-4 учителя съм много доволна, но от другите...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си