- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дългите връзки
Искам да попитам мислите ли, че в ранна възраст е хубаво да си имаш сериозна връзка да кажем 1-2 години. Аз си мисля, че на тези години трябва да си живееш живота. Имах приятел, който си беше пропилял тийн-годините с една 3 годишна връзка. Вярно, обичал е истински, но въпреки това съжеляжаше за това, което е пропуснал; От друга страна идва и въпросът за к****те. "Айде да живеем" и се мятат по купони, тоалетни и т.н за да не си пропилеят най-яките години. Незнам, озадъчена съм. Дайте своите мнения и отговорете на анкетата да видим как мислят повечето
П.С И като си на 14 примерно и ходиш с някой 3та година мислиш ли, че винаги ще сте заедно? Братовчед ми вече няма чувства кум половинката си, но не може да я осатви, защото е страшно привързан и ежедневието му е свързано с нея. Заслужава ли си такова задълбочаване на чувствата на 14, 15, 16.. ?
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Всеки има право да избира как да живее живота си,някой предпочитат големите връзки и задълбочаване на нещата,чак и виждания в бъдещето дали ще са заедно.Други пък обичат купоните и се веселят доста добре постоянно.
а3 и приятелят сме заедно и нашата връзка продължава вече 1 година и 2 месеца . Мисля че няма нищо лошо на тази възраст да се влубиш и да си живеиш живота както ти харесва ( естествено има много ограничения заради родителите , но въпреки това човек ако иска нещо може да го постигне с доста усилия )
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Хубаво е да имаш дълготрайна връзка между 14-16,ноо е почти невъзможноПървоначално написано от UnderMySkin
![]()
Малко хора са имали такава и малко ще имат!!!
Aз наскоро приключих с една такава връска.Бяхме заедно 3 години и малко.Както братовчед ти, така и аз се привързах към него, по едно време дори не знаех какво ще правя, ако не се срешна с него.Не мога да кажа, че съм пропуснала нещо, защото аз си имах всичко, не съм се отказвала от неща който правят тееновете на моята възраст.Оказа се дори, че съм пробвала неща, които малко биха могли да направят.В прочем съм на 14Одобрявям дългите връски
![]()
![]()
За жалост наистина малко теенове намират подящия човек.
Az sum ZA. Spored men e bezmisleno da se 4yka6 sus sly4aini hora i da si misli6 4e "si jivee6 jivota".I ne moga da razbera za6to vsi4ki si mislite 4e na 20-30-40 kogato se ojenite i imate deca jivota spira.Tva sa absoliytni glyposti! Maika mi i muja i si hodiat po klybove,na gosti pri priateli,na ekskyrzii,na kino i t.n. a imat malko dete.
Az su6to imah dulga vruzka do skoro(2 godini bez niakolko dena) i ne mislia 4e sum propysnala ne6to.I na kyponi si hodeh,i s priatelki izlizah,i vreme s na6te prekarvah,i napivania sum imala...Nikoga ne sum se 4ystvala ograni4avana ili ne6to podobno.Spored men ot edna takava vruzka moje6 da nay4i6 mn za sebe si,za liybovta,za otno6eniata mejdy horata...![]()
Ami da ydobrqvam gi i s1m za tqx naistina moje6 da propusne6 mn ne6ta no v1zmojnostta da obi4a6 i da b1je6 obi4am e po vajna ot vsi4ko ostanalo.na mn ot nas - im e pisnalo ot edno sedmi4nite vr1zki i normalno t1kmo po4ne6 da se pri1v1rzva6 i ae krai .....................
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
3 години олеле ... като малък не ама сега бих се захванал с дълга връзка ама като по малки няма смисъл не го виждам...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Добре, да ви попитам....защо си мислите, че когато човек има дълга връзка си пилее годините? Да не би да реже всички приятели, излизания и забави и да се затваря вкъщи да пере чорапи и гащи?
Напротив. Точно тогава е най-хубаво, защото си удовлетворен от живота си - обичаш и си обичан. Какво значи да си живееш живота според вас? Да си всеки ден с различно момче/момиче, да стоиш по купони до сутринта и после да се хвалиш на даскало колко си се напил и с колко си спал за една вечер? Само се замислете....Това дава привидно удовлетворение. Само навид си щастлив. Всеки един такъв човек вътрешно осъзнава че нещо липсва в живота му и точно по тоя начин се опитва да го намери. А колко по хубаво е когато те жегне познатото приятно чувство в стомаха когато си с любимия човек....Защо си мислите, че не можеш да се забавляваш с гаджето когато имате дълга връзка? Тогава дори е най-забавноЗащото си отпуснат и знаеш, че даже и да се изложиш на тенис примерно, няма да има нужда да се червиш с години и да ти става гадно при спомена как си се пльоснал на корта, а ще се хилиш със седмици
(само пример
) Защото ти е комфортно с този човек, познавате се, обичате се и умеете да се забавлявате заедно както никой с връзки от по една седмица би могъл някога.
Живей си живота, авторке, и остави хората да решават за себе си. Никого не го интересува твоите роднини с кого ходят и какви чувства изпитват към половинките си.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти явно имаш някъв страх от числото 3...
Какво се впрягаш в някви глупости - ако си харесаш някого, ще ходите, докато не скъсате и точка - кво толкова му мислиш?
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ako ima 4yvstva-da!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Дам, дам...Първоначално написано от slun4ice
Не знам наистина защо сте решили, че пропускате кой знае какво като не сте ходили с 10 човека в рамките на 1 година...
И не знам защо сте си наумили, че колкото повече бройки имате, толкова по-готини сте и толкова по-добре сте живели...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Съгласна.Първоначално написано от MaCeTo_
Обичам само един човек и това съм аз.
Подкрепям!Първоначално написано от MaCeTo_
Ami ako ima liubov,razbiratelstvo,dovirie i t.n nqma znachenie na kolko si ... spored men :P
Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...
Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...
Хмм аз съм на 15 и ходя с едно и също момче от 13 годишна и кво от тва...не смятам че съм изпуснала нещо или че съм си пропиляла годините![]()
predpo4itam dulga i zadulbo4ena vruzka v rannite mi godini otkolkoto mnogo,no kratki ...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Да, така порастваш, пък и нищо не губиш. Изграждаш си ценностна система, придобиваш опит...
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Да, аз съм им фенка. Самата аз имам доста дълга връзка в момента - 1 година и 3 месеца и с всеки изминал ден се чувствам все по-влюбена и влюбена!