.

Виж резултатите на анкетата: Одобрявате ли дългите и задулбочени връзки в ранните години?

Гласували
97. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

75 77,32%
  • НЕ

22 22,68%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мда .. никога не съм харесвала тъпите еднодневни връзки (не, че съм нямала .. ) .. Дългите връзки са всичко друго, но не и губене на време .. има ли значение, че за 2 години (примерно) си ходил/а само с един/а ?! Ами нали си го обичал/а! А като се влюбиш искаш да си с човека завиниги (рядко става, но поне имаш надежди) и никога да не си далеч от него .. Кво като си пропуснал да ги сменяш като ностни кърпички?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
    Добре, да ви попитам....защо си мислите, че когато човек има дълга връзка си пилее годините? Да не би да реже всички приятели, излизания и забави и да се затваря вкъщи да пере чорапи и гащи?
    Напротив. Точно тогава е най-хубаво, защото си удовлетворен от живота си - обичаш и си обичан. Какво значи да си живееш живота според вас? Да си всеки ден с различно момче/момиче, да стоиш по купони до сутринта и после да се хвалиш на даскало колко си се напил и с колко си спал за една вечер? Само се замислете....Това дава привидно удовлетворение. Само навид си щастлив. Всеки един такъв човек вътрешно осъзнава че нещо липсва в живота му и точно по тоя начин се опитва да го намери. А колко по хубаво е когато те жегне познатото приятно чувство в стомаха когато си с любимия човек....Защо си мислите, че не можеш да се забавляваш с гаджето когато имате дълга връзка? Тогава дори е най-забавно Защото си отпуснат и знаеш, че даже и да се изложиш на тенис примерно, няма да има нужда да се червиш с години и да ти става гадно при спомена как си се пльоснал на корта, а ще се хилиш със седмици (само пример ) Защото ти е комфортно с този човек, познавате се, обичате се и умеете да се забавлявате заедно както никой с връзки от по една седмица би могъл някога.
    =D> =D> =D>

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Няма нищо лошо в това да имаш до себе си човек,когото познаваш и който те познава,да се обичате,да си имате взаимно доверие,да се подкрепяте в тежки моменти,да разчитате един на друг!Не е загубено времето, прекарано с любимия човек.Напротив-то никога не стига,когато сте заедно.Аз самата съм "жертва" на такава връзка (2 години и половина) и в никакъв случай не мога да кажа,че съм загубила нещо,само съм спечелила.Благодарение на тази връзка се чувствам щастлива и съм преживяла едни от най-прекрасните си мигове
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    MiiI chesno kazano naistina e po-hyafo da sa samo flirtove i takia ne6ta ,6ot kat se zadylbo4at ne6tata e mnoo po-trudna razdqlata sled tfa ,a tq idfa rano ili kysno i az imah 2 mn zadylbo4eni vryzki,osobeno ednata...i tyi kato temata e v papka "sex" da kaja ne6to po toq vypros...s nai-seriozniqt mi priqtel seksa e bil nai-neveroqtniq ,koito sym pravila..prosto se opoznavate do takava stepen ,4e znaete kak da si dostavite nai-golqmo udovolstvie..naistina kato edno cqlo
    ama pyk naistina sq e vremeto za kuponi ,svalki i tn...

Що не,шом са обичат децата.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Да, защо не? Ако има истински чувства, няма проблем! Не одобрявам секса със всеки срещнат или така неречения "живот"! Нормално е на тази възраст по-често да сменяш приятеля/ката си, но не и да правиш секс със всеки/яка!
    =D>
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Az sum ZA. Spored men e bezmisleno da se 4yka6 sus sly4aini hora i da si misli6 4e "si jivee6 jivota".I ne moga da razbera za6to vsi4ki si mislite 4e na 20-30-40 kogato se ojenite i imate deca jivota spira.Tva sa absoliytni glyposti! Maika mi i muja i si hodiat po klybove,na gosti pri priateli,na ekskyrzii,na kino i t.n. a imat malko dete.
    Az su6to imah dulga vruzka do skoro(2 godini bez niakolko dena) i ne mislia 4e sum propysnala ne6to.I na kyponi si hodeh,i s priatelki izlizah,i vreme s na6te prekarvah,i napivania sum imala...Nikoga ne sum se 4ystvala ograni4avana ili ne6to podobno.Spored men ot edna takava vruzka moje6 da nay4i6 mn za sebe si,za liybovta,za otno6eniata mejdy horata...
    Ама ти не си на 14. на 14 и да имаш 3 години връзка е смешно направо. Не одобрявам никакви любовни и сексуални отношения преди 16. Може и на 16-17 да слещнеш мъжа(жената) на живота си, но на 11 е просто нереално. Аз съм на 22 и не знам дали той е мъжът на живота ми. Знам ли догодина дали ще сме заедно, знам ли дали утре няма да срещна истинския. Може изощо да не е той и да го срещна като стана на 45. Знам ли? Но на този етап аз съм достатъчно зряла, за да мога и утре да изградя с него съвмстно бъдещ. И никога няма да съжалявам за 3-те години до сега. Защото в крайна сметка съм преживяла нещо, била съм безмерно щастлива.

Мега фен Аватара на koalka
    Важното е как се чувстваш, когато имаш дадена връзка.Може и да са три години, но ако се чувстваш добре, какво?Плюс това не е сигурно, че, ако всеки месец ги сменяш ще се чувстваш щастлива...Тези неща не се мислят.А грешката е на твоя роднина, който ходи с нея от задължение, та те дори не са женени.Пък и той си е виновен.

Град
    Асеновград, България

Re: ок

Цитирай Първоначално написано от ^Galq^
    Аз не съм съгласна.Все пак се живее веднъж...а мисля че има доста време да бъда само с един.А като се замисля не знам колко ще живея ,може да е доста кратко.Има една поговорка "Като знам колко кратък е живота,няма да Ви казвам колко много ми се живее!"
    Да, но ако срещнеш човек, с който да се обикнете и се чувствате перфектно един с друг, трябва да се разделите, само защото се живее веднъж ли?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Добре, да ви попитам....защо си мислите, че когато човек има дълга връзка си пилее годините? Да не би да реже всички приятели, излизания и забави и да се затваря вкъщи да пере чорапи и гащи?
    Напротив. Точно тогава е най-хубаво, защото си удовлетворен от живота си - обичаш и си обичан. Какво значи да си живееш живота според вас? Да си всеки ден с различно момче/момиче, да стоиш по купони до сутринта и после да се хвалиш на даскало колко си се напил и с колко си спал за една вечер? Само се замислете....Това дава привидно удовлетворение. Само навид си щастлив. Всеки един такъв човек вътрешно осъзнава че нещо липсва в живота му и точно по тоя начин се опитва да го намери. А колко по хубаво е когато те жегне познатото приятно чувство в стомаха когато си с любимия човек....Защо си мислите, че не можеш да се забавляваш с гаджето когато имате дълга връзка? Тогава дори е най-забавно Защото си отпуснат и знаеш, че даже и да се изложиш на тенис примерно, няма да има нужда да се червиш с години и да ти става гадно при спомена как си се пльоснал на корта, а ще се хилиш със седмици (само пример ) Защото ти е комфортно с този човек, познавате се, обичате се и умеете да се забавлявате заедно както никой с връзки от по една седмица би могъл някога.
    Браво. ...и това предполагам си го осъзнала, когато си била на 13 1/2-14год... и си разбрала 'дълбокия' смисъл на думата 'връзка' и 'любов'...

Пълни глупости са т'ва за мен. Още от 14-15годишни да се държат все едно са женени...с 'турбо сериозните си връзки', дето за повечето значат мотаене от кафе на кафе, натискане и секс...
    Други пък биват обременявани от факта, че 'не може да погледнеш човек от противоположния пол', 'щото 'гаджето' ще ревнува...

Но пък може би и ценностите до такава степен са се променили, че е необходимо да имаш 'гадже', за да не се 'удавиш' в алкохол и разврат с многочислени партньори (особено за момичетата....)

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мне... аз кат наеба 2-3 пъти една и съща жена вече ми писва... дългите връзки съкс (:

Tova "propilqvane na godinite" ne trqbva6e da prozvu4i taka. Vsqka vryzka e razli4na, no nqkoi hora sa bili samo s edin 4ovek dokato stanat na 18-20. Moje bi e pravilniq, no kak moje6 da si siguren, kogato ne si opitval s drug. I iskam da otbeleja, 4e pri vas vryzkite moje da ne vi li6avat ot ni6to. No edna priqtelka hodi s momche, koeto postoqnno pytuva za Ispaniq i kogato e tam tq ne izliza po diskoteki i po kafeta, prosto sedi i si go 4aka. Ima puk drugi vryzki, pri koito momcheto ne dava na priqtelkata si da se vijda s drugi, dori momicheta. Tova lqto edna fr napusna rabota, za6toto priqtelq i q nakara. A tq e na 16, kak moje da ne pravi tova, koeto iska zaradi priqtelq si.. No takava e lubovta.. Oshte vednuj iskam da kaja, 4e si ima razli4ni vryzki, ne iskam syrditi. Radvam se, 4e nqkoi sa si namerili polovinki i se 4uvstvat 6tastlivi i obichani s tqh. Kolkoto do men - radvam se, 4e sym hodila s razli4ni momcheta i 4e sym razbrala to4no kakvo iskam i kakvo ne. Sega sym na 16, iska mi se da namerq 4ovek, kogoto da obikna istinski. No tezi ne6ta ne se planirat, a prosto se slu4vat. I'm waiting... xqxq:}

mn obyrkano go napisah, no mersi za vnimanieto vse pak :]
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Браво. ...и това предполагам си го осъзнала, когато си била на 13 1/2-14год... и си разбрала 'дълбокия' смисъл на думата 'връзка' и 'любов'...

Пълни глупости са т'ва за мен. Още от 14-15годишни да се държат все едно са женени...с 'турбо сериозните си връзки', дето за повечето значат мотаене от кафе на кафе, натискане и секс...
    Други пък биват обременявани от факта, че 'не може да погледнеш човек от противоположния пол', 'щото 'гаджето' ще ревнува...

Но пък може би и ценностите до такава степен са се променили, че е необходимо да имаш 'гадже', за да не се 'удавиш' в алкохол и разврат с многочислени партньори (особено за момичетата....)

=D>
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Дългите връзки

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Искам да попитам мислите ли, че в ранна възраст е хубаво да си имаш сериозна връзка да кажем 1-2 години. Аз си мисля, че на тези години трябва да си живееш живота. Имах приятел, който си беше пропилял тийн-годините с една 3 годишна връзка. Вярно, обичал е истински, но въпреки това съжеляжаше за това, което е пропуснал; От друга страна идва и въпросът за к****те. "Айде да живеем" и се мятат по купони, тоалетни и т.н за да не си пропилеят най-яките години. Незнам, озадъчена съм. Дайте своите мнения и отговорете на анкетата да видим как мислят повечето

П.С И като си на 14 примерно и ходиш с някой 3та година мислиш ли, че винаги ще сте заедно? Братовчед ми вече няма чувства кум половинката си, но не може да я осатви, защото е страшно привързан и ежедневието му е свързано с нея. Заслужава ли си такова задълбочаване на чувствата на 14, 15, 16.. ?
    Горе-долу съм съгласна с теб. На мен лично ми трябваха няколко години да си ”начеша крастата” - прескачах от връзка на връзка (е, не съм правила секс с всеки срещнат, просто имах много връзки, понякога по 3-4 наведнъж). И съм благодарна, че преживях това безхаберие, когато бях по-малка, та успях да се подготвя за сериозна връзка. Вече ми мина мерака да флиртувам или да ме свалят (въпреки, че нямам нищо против комплимент от приятен мъж), да правя секс с различни хора и пр. Вече намирам удоволствие в стабилността и улегналостта на една хубава задълбочена връзка. Та, туй от мен

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Искам да попитам мислите ли, че в ранна възраст е хубаво да си имаш сериозна връзка да кажем 1-2 години. Аз си мисля, че на тези години трябва да си живееш живота. Имах приятел, който си беше пропилял тийн-годините с една 3 годишна връзка. Вярно, обичал е истински, но въпреки това съжеляжаше за това, което е пропуснал; От друга страна идва и въпросът за к****те. "Айде да живеем" и се мятат по купони, тоалетни и т.н за да не си пропилеят най-яките години. Незнам, озадъчена съм. Дайте своите мнения и отговорете на анкетата да видим как мислят повечето

П.С И като си на 14 примерно и ходиш с някой 3та година мислиш ли, че винаги ще сте заедно? Братовчед ми вече няма чувства кум половинката си, но не може да я осатви, защото е страшно привързан и ежедневието му е свързано с нея. Заслужава ли си такова задълбочаване на чувствата на 14, 15, 16.. ?
    Горе-долу съм съгласна с теб. На мен лично ми трябваха няколко години да си ”начеша крастата” - прескачах от връзка на връзка (е, не съм правила секс с всеки срещнат, просто имах много връзки, понякога по 3-4 наведнъж). И съм благодарна, че преживях това безхаберие, когато бях по-малка, та успях да се подготвя за сериозна връзка. Вече ми мина мерака да флиртувам или да ме свалят (въпреки, че нямам нищо против комплимент от приятен мъж), да правя секс с различни хора и пр. Вече намирам удоволствие в стабилността и улегналостта на една хубава задълбочена връзка. Та, туй от мен
    А аз как узрях за силна и стабилна връзка, без да съм имала куп гаджета и без да съм правила секс с други. Връзката ми ме прави ужасно щастлива. По-щастлива не съм била никога досега!

Град
    Захарен памук

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

А аз как узрях за силна и стабилна връзка, без да съм имала куп гаджета и без да съм правила секс с други. Връзката ми ме прави ужасно щастлива. По-щастлива не съм била никога досега!
    Обърни внимание на онази част, в която отбелязвам ”на мен лично”, от което можеш да съдиш, че тези наблюдения и изводи са базирани изцяло на моя личен опит. Всичкото което го написах важи за мен и съм акцентирала върху това. Ти си различен човек - имаш различни нужди, принципи, светоглед и пр. Избягвам да слагам хората под масовия знаменател.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Аз никога не съм се опитвала да защитавам степента си на узряване и възприемане на нещата когато съм била на 15 години. Срещнах този човек тогава, обичам го, той ме обича и живота си бих дала за него. Няма смисъл да ти изливам реки от обяснения защо как и какво правим заедно, за да се опитвам да те убедя, че това е истинско. Явно си от хората, които мислят, че трябва да си на еди-каква-си възраст непременно, за да можеш да обичаш. Иначе не е любов. Лошо няма, приемам мнението ти. Но и ти приеми, че хора всякакви има.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Az sum ZA. Spored men e bezmisleno da se 4yka6 sus sly4aini hora i da si misli6 4e "si jivee6 jivota".I ne moga da razbera za6to vsi4ki si mislite 4e na 20-30-40 kogato se ojenite i imate deca jivota spira.Tva sa absoliytni glyposti! Maika mi i muja i si hodiat po klybove,na gosti pri priateli,na ekskyrzii,na kino i t.n. a imat malko dete.
    Az su6to imah dulga vruzka do skoro(2 godini bez niakolko dena) i ne mislia 4e sum propysnala ne6to.I na kyponi si hodeh,i s priatelki izlizah,i vreme s na6te prekarvah,i napivania sum imala...Nikoga ne sum se 4ystvala ograni4avana ili ne6to podobno.Spored men ot edna takava vruzka moje6 da nay4i6 mn za sebe si,za liybovta,za otno6eniata mejdy horata...
    Ама ти не си на 14. на 14 и да имаш 3 години връзка е смешно направо. Не одобрявам никакви любовни и сексуални отношения преди 16. Може и на 16-17 да слещнеш мъжа(жената) на живота си, но на 11 е просто нереално. Аз съм на 22 и не знам дали той е мъжът на живота ми. Знам ли догодина дали ще сме заедно, знам ли дали утре няма да срещна истинския. Може изощо да не е той и да го срещна като стана на 45. Знам ли? Но на този етап аз съм достатъчно зряла, за да мога и утре да изградя с него съвмстно бъдещ. И никога няма да съжалявам за 3-те години до сега. Защото в крайна сметка съм преживяла нещо, била съм безмерно щастлива.
    И всъщност откога децата изпитват любов, различна от тази към родителите и животинките? Та момиченцата в пубертета дори не могат да имат приятелство.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    В шоколадовите долини :)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Град
    Свищов

Обърни внимание на онази част, в която отбелязвам ”на мен лично”, от което можеш да съдиш, че тези наблюдения и изводи са базирани изцяло на моя личен опит. Всичкото което го написах важи за мен и съм акцентирала върху това. Ти си различен човек - имаш различни нужди, принципи, светоглед и пр. Избягвам да слагам хората под масовия знаменател.
    Ок, тогава. но да не помислят децата, че е задължително дза си имал куп връзки и да си правил секс с много, за да оцениш дългата и хубава връзка!

Град
    Захарен памук

Ок, тогава. но да не помислят децата, че е задължително дза си имал куп връзки и да си правил секс с много, за да оцениш дългата и хубава връзка!
    Спокойно бе, всеки си прави каквото му е угодно Шарен свят - шарени хора.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз съм ЗА сериозните връзки, мога да си живея живота и с приятеля си, не виждам смисъл в краткотрайните връзки...по-добре ми е така

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами ако става дума както авторката спомена за 14,15,16 годишни ... нз, странно ми се струва на 14 да си имал 3 годишна връзка, дори абсурдно. Може би защото моето първо гадже беше на 14 и не мога да си представя как от 11 годишен (съвсем дете, което никой не може да оспори, че мисли ... детски) ще ходиш с един човек - и какво точно ще представлява връзката ви? Нз, странно ми е. Сестра ми от 15 годишна (т.е. вече 10 години и омъжена) е с един и същи човек, но първо че той като тръгнаха беше на 17. Така че приемаме, че се случва. Но не и на 11-12. Аз тръгнах със сегашния си приятел на 17 (той също беше на толкова), ходим година и нещо и сега сме на 18. Та просто като по-малка нито съм имала желание да ходя с някого (със сигурност не исках гадже на 11,12, че дори и 13), а и не намирах подходящ човек по-късно, т.е. пак не исках гадже, защото никога не съм била от хората, които търсят само за да имат. Така че наистина толкова ранни, а още повече дълги връзки ми се струват почти невъзможни.

Супер фен
    Град
    sofiq
    lele mnogo ste stranni,kak moje ot sega da se zadulbo4avate tolkova .aide 6-7 meseca normalno,ama ot malki da mi se pravite na vlubeni i da 'umirate za neq/nego' nene tova e samovnu6enie,osuznaite go.znaete li kolko mi e sme6na kom6iikata na 13 i godina i polovina s edin,i mi reve za nego i takiva ne6ta.lelel ni6to ne ste videli v tozi svqt!ne kazvam da stavate kurvi i takiva ne6ta,prostosi pojiiveite.sega e vremeto za priqtelite i ludite prejivqvaniq.puk posle kato se ojenite 6te imate dalga vrazka,no zapazete istinskite 4ustva za po natam

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хах смешно е.. много е смешно да се спори на тази тема. Всеки сам за себе си решава как му е най-добре и какво иска и очаква от живота. Различните хора по различен начин гледат на връзките - за някои е секс, за други сигурност, трети търсят себе си и се загубват в безличната връзка, която са създали. От връзка до връзка има много разлика.. Не съм малка вече.. но бях малка, когато се запознах с момчето, което обичам..
    Влюбих се на 15 без месец.. безумно, до уши.. но не го обичах както днес. Бях просто дете, а той този, който ме беше харесал и ми беше показал, че животът не е само ЕГ "Пловдив" + ходене на кафе с приятелки и скучни момчета. Той тогава ми даде забавата и разнообразието.. но естествено след 5-6 месеца ни омръзна.. дойде краят. .. Пак се събрахме, пак беше весело и пак веселието свърши, защото бях увлечена от друг. Мина се, не мина време.. той се върна в моя живот.. Като деца се лутахме сред опасната игра любов-живот.. Аз лично търсех себе си, той ми омръзваше и исках да опитам от новото, невидяното досега. Но накрая винаги получавах едно и стигах до един извод- без него не мога.. той ме кара да се развивам, да раста, да се усмихвам. В края на краищата най-важно е да намерим онова лично пространство, в което сме щастливи. А моето щастие беше той.. И не бях готова да го оставя.
    Ето днес се обичаме вече толкова време, над 2 години и половина.. И не съжалявам нито за болката, която изпитах, нито за метаморфозите, през които мина съществуването ми.. защото си заслужаваше да опитам с други, по друг начин.. за да разбера, че при него ми е най-добре, че не искам да жертвам прекрасното усещане, което той ми създава, само и само, за да съм с други .. Не ми трябва.. С него ми е весело, с него ставам човек.. и когато искам само него, не мога да не се радвам на факта, че имам дълга-дълга връзка с него, от която получвам всичко, за което аз лично някога съм си мечтала.
    Обичам го.. и това е лично мой избор. Не искам подкрепата на никого, защото никой не е на моето място.. това е само мое пространство, само мой живот.. Така съм наистина щастлива и няма да погубя радостта на живота си, за да робувам на модата.

: ))))))))

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си