- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дългите връзки
=D>Първоначално написано от slun4ice
Нямам какво да добавя(само с разликата, че аз още съм си с моята любов
)
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Има различни типове хора.
Едните са по дългите врзъки, свикнали са да има някой до тях.
Другите не могат да се задържат с някой.
Аз не съм по дългите връзки, но спокойно мога да твърдя, че имам много повече опит и съм изпитвала много по-силни чувства от някои хора, които ходят с някой от 2 години.
Била съм с доста мъже. С всеки следващ научаваш нещо повече за живота, за себе си, за връзките..
Наистина е прекрасно да постигнеш единство с някой, но за мен е по-важно да събера впечатления, опит и различни гледни точки! Всеки те обогатява в някаква насока!
ами не мисля че не са далавера в ранна възраст...
има си време за всичко ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Одобрявам...но не за друго а просто защото чрез тях се трупа опит за по късно иначе те от самото начало са си обречени....
kaKAV E SMISLAA DA SMENQ6 POSTOQNNO PARTNIORA SI! nQMA LI DA SE 4USTVA6 PO 6TASTLIV AKO ZNAE6 4E IMA6 SERIOZEN 4OVEK DO TEB NA KOITO MOJE6 DA RAZ4ITA6 I S KOITO MOJE DA SI PRIKARVA6 DORI I CQLOTO SVOBODNO VREME S LUBIMIQ 4OVEK VINAGI E NAI-HUBAVO PYK TI PAK MOJE6 DA SI KUPONQSVA6 S NEGO I T.N!!!![]()
Еми аз го одобрям смисъл то си е нещо нормално сега обичам много едно момиче аз сам на 16 скоро навършвам 17 тя е на 15 и вече сме заедно 7 месеца скоро ще правим 8 така че не вижам нищо лошо но едно знам колкото е сладко когато се обичате и сте заедно двойно по болезнено е когато се разделите окончателно.
az sum ZA dulgite vruzki nezavisimo na kolko godini e 4oveka.a tova za nai-hubavite godini,propileni v neznam si kolko godini s edin 4ovek PULNA PROSTOTIQ 6tom si s edin 4ovek godina,dve,tri..........tova zna4i 4e ti e priqtno s nego ne zavisimo dali e lubov ili privurzanost ili neznam si kakvo sled razdqlata ostavat krasivi spomeni i opredeleno ne mislq 4e te ne sa dostatu4ni,osobeno ako vruzkata se e krepqla na lubov.az sum na 17 i 2 godini i polovina sum s priqtelq mi,ne mislq 4e si propilqvam deckite godini
Аз пък до сега не съм имала сериозни връзки.Само по два три месеца най-много...Интересно ми е какво ли ще е да си с един човек за по-гълго време..
Моята най-добра приятелка си хвана гадже,когато тя беше на 12(сега тя е на 15),а той на 19.Отначало не смятах,че ще излезе нещо от тяхната връзка все пак той беше на 19.Но вече 3 години те за заедно и са много щастливи по цял ден са заедно и доколкото тя ми е споделяла са наистина много щастливи.Дано продължи още тяхната връзка.Аз също имах връзка,която продължи 2 години,бяхме щастливи,но настъпи момент,когато някък си си омръзнахме един на друг,но въпреки това не съжелявам за пропиляните години.![]()
Човек иска това, което няма...
Персонално е.