.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    Това си е въпрос на лични предпочитания ... аз лично се обезкосмявам, защото така се чувствам по добре... а иначе съм чела и разглеждала доста теми в които се говори за това че е по добре да си го има естествното окосмяване .... И все пак вие преценявате

Не съм съгласна,че е въпрос на хигиена .. Напротив! Космите по принцип си имат своето предназначение и не израстват там просто така,без причина.
    По-скоро,това дали ще се обезкосмяваш или не е въпрос на вкус.. Аз го правя,понеже се чувствам по-комфортно така и повече ми харесва..Намирам го за по-красиво и по-приятно на допир.

Въпрос на хигиена, въпрос на хигиена....СПРЕТЕ СЕ БЕ!

@DoomShadow

Евала! За това не се бях сетил

ВЕрно...като станете на 40-50 и спрете и на идея си нямата какви неща ще излезнат от долу...

Аз от не знам колко години ср бръсна (брада, мустаки и тн...) и вече почва да е твърда като телена четка пък на вас ОТДОЛУ до 50 годишна възраст не искам и да знам какво ще ви е....

ама то си има принцип де.... "Миналото е минало, бъдещето- еми квото ще става да става...сега ми се яде, пие, сере и тн..."

Щом ви е кеф ,нека ви е кеф пък след време....к'вото ще да става
    С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
    ---->ЦЪК<----

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Re: Обезкосмявате ли си триъгълника? От кога? Защо?

Стига с тая хигиена, бре! Космите са там именно, за да предпазват от проникване на бактерии, т.е. именно обезкосмяването е нехигиенично!!!

Спреде да говорите на изуст!

ми аз го правя от доста време да не кажа от самото на4ало откакто запо4нах да се окосмявам
    правя го защото се 4увствам по-добре а и както каза някой преди мен 100% е по приятно на допир
    koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE

Град
    *in a pink dream*
    dam , ot baq vreme ... kato se pousetih pochnah , ama e dosya predi pyrviq mi polov kontatkt ... .kak "zashto" ? zashtot e mnogo po-udobno , priqtno , higienischo ... samicha si prceni , no spored mene shte ti e mn-po komfortno
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    ми аз го правя вече от години и смятам ,че няма нищо общо с това дали правиш секс или не, това си е въпрос на лична хигиена

Хигиената на една жена няма нищо общо с това дали има косми, или не.

Аз се обезкосмявам от 11-12-годишна, а тогава съм си била девствена. По принцип е добре да ги махаш... :P
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на FelisDirus

Цитирай Първоначално написано от Кралския Магьосник
    Стига с тая хигиена, бре! Космите са там именно, за да предпазват от проникване на бактерии, т.е. именно обезкосмяването е нехигиенично!!!

Спреде да говорите на изуст!

Айде де, върви им обяснявай..
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен
    i pak da popitam, kato stanete na 50 kvo 6e praite s telenite 4etki otdolu?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne prochetoh vsichkite 4 stranici.. samo prelistih otgore otgore... ama mi napravi vpechatlenie che vsichki kazvat che tova e vypros na higiena... Ne.. tova dali imash hubava higiena vyobshte ne zavisi ot tova dali se obezkosmqvash ili ne.. a ot samia teb... A otnosno polovite kontakti.. tfa e super typo da mislish che trqbva da se obezkosmish ako pochnesh da pravish sex... Az lichno se obezkosmqvam ot godini... i pyrvia pyt kogato go napravih beshe dosta predi pyrvia mi polov kontakt...

Град
    в мечтите ти
    Абе какви са тия глупости за хигиена?Хигиената зависи от това дали се миеш редовно, не от това дали имаш косми, щото то по тая логика главите ни са най-мръсното нещо от тялото.Тва дали ще се обезкосмяваш или не си е въпрос на личен избор, но не твърдете , че който не се обезкосмява отдолу е най-мърлявия човек на тоя свят.Освен това лекари гинеколози казват, че космите по интимните части имат защитна функция и предпазват от бактерии, така че...
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Освен това лекари гинеколози казват, че космите по интимните части имат защитна функция и предпазват от бактерии, така че...
    Imenno.. imenno.... shtom ni rastat kosmi tam znachi tezi kosmi principno trqbva da gi ima... i te izpylnqvat nqkakva rolq... kakto primerno kaktusa ima bodli i t.n... Osven tova iskah da dopylnq che nai chistoto mqsto na jenata e imenno tova... zashtoto to e edinstvenoto mqsto koeto se samopochistva...

spored men e po esteti4eski kogato se pravi okosmqvane,a po vaprosa koga re6i6 4e si gotova i iska6

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Аз също се обезкосмявам.....Повечето пъти ходя на козметик но когато бързам за някъде се бръсна....
    КАКВА ХИГИЕНА БЕ?
    ДА ВИ ОГРАМОТЯ ЧЕ ТОЧНО КОСМИТЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ БАКТЕРИИ И ТАМ РАЗНИ ДРУГИ МРЪСОТИИ.

ЕГАТИ ЗАУЧЕНИТЕ ФРАЗИ!

ХОДИ ЛИ ЛИ СТЕ НЯКОГА НА ГИНЕКОЛОГ ВЪОБЩЕ?

АКО СЕ МИЕТЕ ПО ЧЕСТО МОЖЕ И ДА ПОГОВОРИМ ЗА ХИГИЕНА.....АМА КОГАТО ЗА ВАС ДА СТЕ ЧИСТИ ОТДОЛУ ОЗНАЧАВА САМО ДА СТЕ ИЗБРСНАТИ.... ДУМИ НЯМАМ
    Само дето на мен никак не ми е приятно като ми дойде и да ми засъхва кръв по космите... А не мога през 5 минути да ходя да се мия ебати...
    Не е приятно просто. А че е добре да ги има добре е, просто не на всеки му е приятно.
    Nadelina не се мий там 1 месец, после да ми кажеш дали се е самопочистило
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    Az si napravih eksperiment.. ne se mih 1 mesec... i mirisheh na temenujki otdolu ... haha ...

Nqmah predvid tova... da ne se miesh i da si mislish che she si si chist... priatelq mi daje razkazvashe kak nqkfa iskala da spi s nego... ama mirishela ot kilometyr... Prosto si e nujna higiena... Az se miq vseki den.... i mislq che tova trqbva da pravi vseki uvajavasht sebe si chovek...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    да да така е няма особено значение дали си бръснат или не тряя ти е гот и хигиената си е друго нещо тя или я има или я няма..аз лично си се почиствам,аама щот ми е приятно да съм гладичка отдолу

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    Ама ти не се обезкосмяваш само защото имаш полови контакти!Тва за мен си е до хигиена!Разбира се че се обезкосмявам и не само там,а на всякаде кадето е нужно!Поне за мен така е нормално!
    Съгласна
    [img][/img]

Голям фен
    . taka i ne razbraxa teq hora, 4e tova nqma ni6to ob6to s higienata, a se pravi za li4en komfort. taka i ne razbraxa, 4e ne e nujno da vodi6 polov jivot, za da se obezkosmqva6. taka i ne razbraxa ,4e za higienata trqbva da se kype6. taka i ne razbraxa, 4e kato stanat na 60 godini, i nqmat vyzmojnost se brysnat, 6te im bode dosta. kvo drugo da kaja?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

ми и аз си ги махам, щото ми харесва пове4е. НО подкрепям това, 4е не е хигиени4но. Имам предвид, 4е имаме мигли и вежди и те имат функцията да предпазват о4ите, така 4е и интимните косми също имат тази предпазна функция, ама те другите ве4е са го казали. А относно тва за 40-50 като спреш да праиш секс. Ама моля ви, хората праат секс на 60 :P не е като да кажете, 4е не правят, а и тогава окосмяването е по-разли4но, така де организмът се променя, по-малко косми се произвеждат (така да се каже) а и се оплешивява, до колкото знам - триъгълника не прави изклю4ение пък и надали мъжа ти ще умира да си гладка като първокласни4ка хихи
    ROCK

а ти защо си мислиш че ще доживееМ 60 .. важното е докато можеш да се чустваш добре а не на 60

Град
    Свободния свят
    Обичам леко да боде... да не е като гора, но съвсем леко да се усеща

Град
    тРоЯн

а що трябва да имаш полов жибов че да са обръснеш !?
    тфа е до хигиената !

VAPROS NA LI4NA XIGIENA
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    . taka i ne razbraxa teq hora, 4e tova nqma ni6to ob6to s higienata, a se pravi za li4en komfort. taka i ne razbraxa, 4e ne e nujno da vodi6 polov jivot, za da se obezkosmqva6. taka i ne razbraxa ,4e za higienata trqbva da se kype6. taka i ne razbraxa, 4e kato stanat na 60 godini, i nqmat vyzmojnost se brysnat, 6te im bode dosta. kvo drugo da kaja?
    Ок де, не се бръсни никой не те кара ама ще разбереш че ще ти стане нужно като започнеш да водиш полов живот. Аз не съм чула никой мъж да харесва обрасла жена! това е отвратително На 60 години все още ще си трошиш главата за дето не си се бръснала .... (извинявай ако си момче )
    [img][/img]

Супер фен
    za6toto e po-evtino
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си