.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Какви цветове предпочитате?

За момичетата : с какви цветове лакове предпочитате да се лакирвате , и зависи ли от облеклото ви?
    За момчетата : обичате ли приятелките ви да имат маникюр?Харесва ли ви или сте против дългите нокти?
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Лятото по светли и весели...перлени цветове Попринцип зависи от облеклото и по специално от аксесоарите...Вечер е по -подходящ тъмния лак...но не пречи да се ползва и през деня
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Предимно черно...иначе червено, бяло като блажна боя, лилаво...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em az obi4am po svetlite lakove
    a i s1m za d1lgite nokti
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Обичам да се лакирвам с розово и червено. Но по принцип не зависи от облеклото ми

преди често ходех с черно... Сега съм на вълна ярко червен.. харесвам и перлените в розовата гама...... И сега като се замисля .. май постоянно съм с червен... без исключение какво нося... Ама не ми пречи защото почти всички дрехи са ми бели, черни.. и тук таме някоя по шарена... Любимите ми цветове.. без значение на какво са точно тези.. бял, черен и червен..

Аз дълги нокти трудно си пускам ..но за лака предпочитам по светли - розово , кремаво , светло зелено ..но и тъмно червеното много ми харесва..най-вече зависи от това с което съм облечена де

Някога замисляли ли сте се, че ако цветът на лака не е съобразен с облеклото и грима, е грозно?

az obi4am po-svetlite cvetove,no ponqkoga se lakirvam is po tumni,no naive4e tova zavisi ot oblekvoto mi
    I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Някога замисляли ли сте се, че ако цветът на лака не е съобразен с облеклото и грима, е грозно?
    при мен мисля че няма такава опасност...... Смисъл.. пак се съобразявам.. ама ... понякога не ми пука... и особено какво мислят за ноктите ми......

за мен не зависи от облеклото черния лак е най-готин
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    По-скоро смешно, но когато немога да се съобразя с облеклото (например нямам такъв цвят лак) и се лакирвам с много светло розово. Казах, че ми харесва и червеното, ама не изкрящо и само ако си отива с обувките, колана или чантата. Само тогава се лакиравам с червено. Иначе както казах-най-често със светло розово

Ако е много леко розово, не се брои.

Град
    v oblacite
    В момента съм с ярко червено. Иначе харесвам и тъмно лилаво, златисто, бяло, перлени лакове. Съчетавам с облеклото и аксесоарите. Например ако съм с ярък лак не слагам пръстени и гривни, т.к. акцента е върху ноктите. Ако пък съм със светъл лак си позволявам повече или по-екстравагантни бижута. Сега като се замисля френския маникюр е добър вариант- не ми се налага да мисля дали си подхожда със всичко останало

Така ли мислиш? При него една част от нокътя е бяла. Не мисля, че би отивало на дрехи черно+лилаво например...или на червени дрехи.

Град
    v oblacite
    Да, права си. Когато дрехите са тъмни бялото "свети". Обаче пък аз рядко ходя с тъмни дрехи, та го няма при мен този проблем. А с червено съм пробвала- ок е.

Обичам перлените лакове.А като цветове-бледо розово,бяло,златисто...

Черно, червено и бяло

Супер фен Аватара на Exothermic
    Предимно тъмни цветове,като първото място заема
    черният лак ,комбиниран с дълги нокти е перфектен.
    Иначе червен,син,сребърен,сив(пос ледните два в перлени нюанси),
    бял,бежав и пр
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

При мен цвета на ноктите ми зависи най вече от настроението ми,стремя се да съчетавам и с облеклото но не винаги имам време и възможност.Едни от любимите ми цветове са черно,розово,червено и лилаво. [/b]

От 2 години се мацота с един и същ лак-телесен цвят. Мн ми харесва а и не се съобразявам с дрехите които нося.Някакси не мога да се възприема с черен или бял или какъвто и да е др цвят...Ноктите ми са къси,добре оформени и на безименните ми пръсти винаги има някаква декорация.Пускала съм си и дълги нокти,но така и не можах да свикна с тях.Какво да ви кажа-предпочитания
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Преди много харесвах по-бледите цветове, но напоследък съм се ориентирала към по-тъмните като тези Но не и черно (нещо не мога да се възприема така ) Много харесвам и френския маникюр с някакви декорацийки

Lqtoto sam s iskrq6ti cvetove zimata ili bez lak ili s frenski manikur.....frenskiq se vrazva sas si4ko i mi e nai dobre s nego.Ina4e da sa4etvam laka i drehite
    Just haters make me famous! εĭз

Фен
    Град
    вкъщи
    Аз не се съобразявам чак толкова дали лака ми се връзва с дрехите...Карам го на настроения Понякога ми се приисква да е нещо по-светличко и нежно, а понякога искам ярки цветове като червено например (но винаги го слагам, когато ноктите ми са по-къси). Иначе почти никога не съм само с едноцветен лак, винаги имам някаква, макар и лека, декорация.

Нося тъмен лак, например изумрудено зелено, тъмночервено, черно... Обичам и някои крещящи неонови цветове, но напоследък се отказах от тях - трудно се поддържат.

I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..

Преди бях Богиня от Машината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си