Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Трябва да се примириш и тва е...опитвай да я забравиш ,а защо не и пак да се събереш с нея
Защото направих тази тъпа грешка вече.
Бяхме разделени 6 месеца, все още говорих за нея - момичето, което ме остави без сърце, събрахме се след 6 месеца раздяла и какво? само след месец аз отново съм попарен....
повече няма да допускам глупави грешки....
тя не е за мен нито аз за нея, колкото и хубави мигове да сме имали - те са били само забава и толкова....

да... знам.... времето лекува... но има рани, които не зарастват....
преди не я бях забравил... в деня, в който тя ми писа, след 6 месеца, в същия този ден аз бях на кино с една обща приятелка, която ест. ми напомняше на времето, когато бяхме заедно...
след това започна чата - о как ми е приятно, как е като едно време, после започнах да я питам защо не се съберем отново и... като минем и през само ти можеш да ме разсмиваш и разплакваш по този начин, ти си специален за мен, представих си как след време пак ще продължим да се караме за глупости, но не ми става кофти от това и не мога да си се представя в бъдеще с никой друг... а след 1 седмица на село, без мен и като се върне... вече ми казва, оф видях бившия си, а ся и ти - 2ма бивши за 1 ден - много ми станахте...
така, че - определено нямам никакво намерение да си даваме още един шанс, тя просто не умее да гради и аз мога само да страдам с нея...
въпроса е как да и се ядосам, като я обичам и искам да съм с нея...