Първо искам да се извиня за нахалството да критикувам и да предлагам радикални решения,но не ми е в природата да бъда еснаф.

Значи,става въпрос за раздела за Наркотиците и Алкохола
Още от пръв поглед можеш да се натъкнеш на "опита" с наркотици на заблудените тинейджъри.Лошото е,че темите вътре не са поучителни,и споменатият опит не е градивен.В темите се пише не за рисковете,последиците и начините за отказване от наркотиците,а за това колко "хипер-яки-надъхващи-мега-разтръсващи-ебати филма".

Може би съм пристрастна защото никога не съм опитвала сериозен наркотик,но ако реша спокойно моагда се информирам от този форум къде продават,и да се надъхам да си взема заради хубавите отзиви за него.
Това едва ли може да се случи на мен,защото мисля,че имам силна психика и съм го преминала тази възраст,когато обикновено децата започват с наркотиците,но представете си един объркан тинейджър на 12,каквито са повечето във форума,как може да се впечатли именно от подобни коментари и информация.

Един вид форума го приемам като вид диларджийница,ако въобще има такава дума,затова предлагам да увеличите модераторският контрол и да бъдете по-агресивни към смисъла и посланието на темите там.

Благодаря за вниманието.