- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с бившо гадже??
Какво мислите по въпроса - да правиш секс с бившия, спазвайки правилото "просто добри приятели, които правят секс". В смисъл не ходите, вече не сте влюбени, но просто го правите? Какво ви е мнението?
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Ami stiga da nqma iznevqra ot ne4iq starna ili nqkoi po nqkak1v na4in da biva naranqvan..mai ne vijdam ni6to ni6to ni6to lo6ooooo![]()
Не е лошо ..... приятели с привилегии![]()
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
Да, и аз мисля като zvezdi4ka_suСтига хората да нямат връзка с други хора, това нещо е забавление, разтоварване, а в някои случаи и единствен изход от дълга, изморителна и задушаваща връзка. Аз за себе си обаче не мога да си представя да сме така с моята приятелка . Май на теория е едно, но на практика.... не знам... дано не ми се налага да разбирам.
![]()
Аз мисля, че това е много хубаво нещо. Няма какво да му се мисли. \/
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Не. Квот било било. Като сме се разделили да хваща пътя.Секс с бившо гадже??
BMW POWER
Стига да не съм сериозно обвързана - не е проблем. С един ходихме 7 месеца и после 1 месец се праскахме. След това си намерих приятел и спряхме![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
и според мен нищо лошо няма но е рядко срещанои все пак за да се пожелае подобно нещо неможе да няма съвсем никакви чувства \
/
...not everyone understands house music...
...house music is more than music...
Случвало ми се е да ходя с момиче няколко месеца, след което се разделяме и да правим секс за първи и последен път половин година след товаПък приятел за секс си е най-оферта, стига да не си обвързан и...и да
![]()
за какво да правиш секс с някого, на когото вече му е отсвирена игарата? свършиха ли се нормалните хора, че човек да изпада до бивши желания
BMW POWER
Има хора, които ако имат връзка се изпокарват. Но когато сведат нещата до хубаво приятелство и страхотен секс, всичко е ок.Първоначално написано от BMW_MPOWER
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
1:1000Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
BMW POWER
М аз не бих,просто защото с почти всичките ми бивши не сме в добри отношения.
Имах една приятелка,която скъсаха с гаджето и,ама по някога на вили вили правят "приятелски" секс![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
6tom vi e hubavo - za6to da ne si dostavite tova udovolstvie!ako nikoi nqma da strada ot tova vs e ok![]()
mili moi, mirno stoi!az celuvka 6te ti dam, no ne pipai tuk i tam!
Ami pri uslovie 4e sam go pravila vednaj i sam go povtorila,zna4i mi e haresalo.O6te edin pat dori i sled vreme kakvo tolkova.Nqma da e ne6to novo![]()
Бях много навита да го направя, но когато ми се отдаде възможност, вече бях с друг и не исках да изневерявам. Бих го направила, защото колкото по-дълго съм с един човек, толкова по-хубав е секса - вече си знаем на кой какво му харесва, отпускаме се да пробваме нови неща... Така че секса с бившия най-вероятно ще е страхотен, точно както беше преди да се разделим!
и аз мисля 4е няма нищо лошо..който иска да го прави \/
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Аз съм за приятелския секс с бившо гадже![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
nqma ni6to lo6o v tova (osven ako nqkoi ot dvamata priqteli ne e obvyrzan)
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
epa extra, na4i 6e liusneme po edno dvoino da padnat zadrujkite i te taka .... :P
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!