- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем и искам мнението ви
Нормално ли е члена леко да ти клони на ляво и дали има голямо значение за момичетата???
Skype lampard_1891
Първоначално написано от MeTaLiK_15
а нормално ли е да си толкова прост бе!ебати нещасника!![]()
![]()
т.2
krem4et0
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Някой прекалено си гледа пишката...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
kolko temi 6te pusne6 za taq tvoita pi6ka we? .. aide kaji vs koeto spored teb ne e normalno v edna tema ...![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ама верно си еПървоначално написано от john_kaleka
![]()
![]()
![]()
и аз тва се 4удех
![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
Пфф в тоя форум само комплексари има вече![]()
kato ti e krif ebi na edna edna strana ne ni zanimavai nas![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
хаха..съгласна..Първоначално написано от BallFace
Но все пак да отбележа,нормално е,да.Иди за всеки случеи на очен лекар да те погледне(да не би пък зрението да не ти е в ред)
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Значи, мой човек, т'ва е мнооого лошо!Или си спал на криво като малък, или чичо Доктор като те е вадил нещо те е осакатил! И сега цял живот все ще си накриво.
А относно момичетата... ми че как да не им е гадно?! Те винаги са си представяли нещо подобно на права дебела краставица, а сега к'во... крива краставичка. Разваляш им фантазиите! От психологична гледна точка си е лошо и още как! А иначе другия проблем е, че ще си го вкарваш по-трудно и... някак си на криво!
не се ебаай с чоека,че съвсем ше се комплексираПървоначално написано от Tsvetomir_ltd
![]()
мдр топките как са?![]()
Да - повечето момичета духат само на дясно. И затова им е доста трудно, когато е наклонен на ляво...Първоначално написано от MeTaLiK_15
![]()
Нормално е, бях чела, че на доста голям процент от момчетата им е така. Може би си е с някаква цел даже.. Порови се, има информация и на тази тема![]()
Dam,normalno eNe ti e defekten,Dishai! :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
То само с четене не става - трябва и акъл! Ако беше виждала някога истински щеше да знаеш, че на голям процент от момчетата не им е...Първоначално написано от puppy
Ami togava neka mom4etata da kajat... NO bydi siguren/na, 4e sym vijdalane kazvam, 4e sym vijdala "krivi" no prosto sym sigurna, 4e gi ima, 4e ne sa 1 ili 2 i 4e tova ne e problem! A kolkoto do avtora nai-dobre da pita nqkoi, koito razbira pove4e ot 12-godi6nite momi4enca, pi6e6ti gluposti iz foruma(nqmah predvid Flooder, za pryv pyt 4eta nein/negov post)
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
иди на баланс на предницаПървоначално написано от MeTaLiK_15
BMW POWER
nenene , ne q slushai tq ne gi razbira .defekten si moito momche , no ima opraviq , nache veche trqbva kato lqgash da spish , da spish na dqsnata strana , che gravitaciqta da ti deistva i s vremeto da ti se izpravi osven tui , trqbva da si go pobutvash ot dqsnata strana na kracholaПървоначално написано от Lorelei
![]()
ako go spazvash , sled okolo mesec , trqbva da ima vidimo podobrenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж