.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Имам проблем и искам мнението ви

Нормално ли е члена леко да ти клони на ляво и дали има голямо значение за момичетата???
    Skype lampard_1891

Re: Имам проблем и искам мнението ви

Цитирай Първоначално написано от MeTaLiK_15
    Нормално ли е члена леко да ти клони на ляво и дали има голямо значение за момичетата???

а нормално ли е да си толкова прост бе!ебати нещасника!

т.2
    krem4et0
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Град
    Село.София
    Някой прекалено си гледа пишката...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Някаде четох че с крива пишка по лесно се намира G-точката ма колко е вярно няма представа . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

НЕ Е НОРМАЛНО!!! Оправи си центровката

Напълно нормално няма ненормални неща и нищо не пречи това

kolko temi 6te pusne6 za taq tvoita pi6ka we? .. aide kaji vs koeto spored teb ne e normalno v edna tema ...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от john_kaleka

а нормално ли е да си толкова прост бе!ебати нещасника!
    ама верно си е и аз тва се 4удех
    majoretkata...skype-sladkata164

Пфф в тоя форум само комплексари има вече

Град
    Sofiq
    kato ti e krif ebi na edna edna strana ne ni zanimavai nas

Град
    Асеновград, България
    Нормално е и не е от значение за момичетата !!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Делее разчепихте се с тези теми за ония ви работи!Като сте такива комплексари се гръмнете кво да ви кажа!?
    хаха..съгласна..
    Но все пак да отбележа,нормално е,да.Иди за всеки случеи на очен лекар да те погледне (да не би пък зрението да не ти е в ред)
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Значи, мой човек, т'ва е мнооого лошо! Или си спал на криво като малък, или чичо Доктор като те е вадил нещо те е осакатил! И сега цял живот все ще си накриво.
    А относно момичетата... ми че как да не им е гадно?! Те винаги са си представяли нещо подобно на права дебела краставица, а сега к'во... крива краставичка. Разваляш им фантазиите! От психологична гледна точка си е лошо и още как! А иначе другия проблем е, че ще си го вкарваш по-трудно и... някак си на криво!

Цитирай Първоначално написано от Tsvetomir_ltd
    Значи, мой човек, т'ва е мнооого лошо! Или си спал на криво като малък, или чичо Доктор като те е вадил нещо те е осакатил! И сега цял живот все ще си накриво.
    А относно момичетата... ми че как да не им е гадно?! Те винаги са си представяли нещо подобно на права дебела краставица, а сега к'во... крива краставичка. Разваляш им фантазиите! От психологична гледна точка си е лошо и още как! А иначе другия проблем е, че ще си го вкарваш по-трудно и... някак си на криво!
    не се ебаай с чоека,че съвсем ше се комплексира

мдр топките как са?

Цитирай Първоначално написано от everything_ends
    Цитирай Първоначално написано от Tsvetomir_ltd
    не се ебаай с чоека,че съвсем ше се комплексира

мдр топките как са?
    4oveka ne se ebava, suvsem prav si e po princip e normalno da e na gore izvit, ama v lqvo... da minava na leviq troatoar kato mu so4i na lqvo... ako me razbirate kakvo imam v predvid

Нормално ли е,да нямаш мозък в главата?

Да - повечето момичета духат само на дясно. И затова им е доста трудно, когато е наклонен на ляво...

Нормално е, бях чела, че на доста голям процент от момчетата им е така. Може би си е с някаква цел даже.. Порови се, има информация и на тази тема

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Dam,normalno e Ne ti e defekten,Dishai! :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от puppy
    Нормално е, бях чела, че на доста голям процент от момчетата им е така. Може би си е с някаква цел даже.. Порови се, има информация и на тази тема
    То само с четене не става - трябва и акъл! Ако беше виждала някога истински щеше да знаеш, че на голям процент от момчетата не им е...

Ami togava neka mom4etata da kajat... NO bydi siguren/na, 4e sym vijdala ne kazvam, 4e sym vijdala "krivi" no prosto sym sigurna, 4e gi ima, 4e ne sa 1 ili 2 i 4e tova ne e problem! A kolkoto do avtora nai-dobre da pita nqkoi, koito razbira pove4e ot 12-godi6nite momi4enca, pi6e6ti gluposti iz foruma(nqmah predvid Flooder, za pryv pyt 4eta nein/negov post)

Град
    LuNaTa
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

иди на баланс на предница
    BMW POWER

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Dam,normalno e Ne ti e defekten,Dishai! :P
    nenene , ne q slushai tq ne gi razbira .defekten si moito momche , no ima opraviq , nache veche trqbva kato lqgash da spish , da spish na dqsnata strana , che gravitaciqta da ti deistva i s vremeto da ti se izpravi osven tui , trqbva da si go pobutvash ot dqsnata strana na krachola
    ako go spazvash , sled okolo mesec , trqbva da ima vidimo podobrenie
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си