.

Виж резултатите на анкетата: Според вас вярно ли е , че : ` Там където е голямо пак ще пламне`?

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

20 76,92%
  • Не

6 23,08%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Може да го обичам но искам да страда !

Здр на вс . Аз сам едно момиче което беше изоставено от едно момче след 9 месечна връзка . И защото кретена си намери друга . На мене ме ни пука че иска чужда плът а , че предпочита други пред мен .Той не е първа хубост и мн пъти съм му казвала че го харесвам въпреки него и това сега , че е намерил едно барби дето се възползва от положението му , след като го направи това искам най-лошото за него въпреки че го обичам . Уморих се да страдам и да се чудя къде е , с кого и т.н.Много съм плакала заради него , но си казах : `стига вече за него не си заслужава ` !Искам само едно да го накарам да страда както аз ДО ОНЗИ ДЕН ! Моля да не пишете нещо от сорта :` вържи се с най-добрия му приятел ` и т.н .

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Няма никакъв смисъл да му правиш мръсно...не мисли ,че ще ти олекне - напротив като осъзнаеш какво става ще ти стане още по-кофти ,че си постъпила така. Повярвай ми отмъщението не е начина.Ако искаш да го забравиш просто не му обръщай внимание и гледай да не се засичате много...Забрави за него!!!Спри контактите си с него и това е

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма да ти стане по-хубво като му отмъстиш...повярвай ми - от личен опит говоря Просто го игнорирай от мислите и живота си и продължи напред

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Там където е голямо незнам дали ще пламне ...
    и аз не знам а иначе .. и аз съм на мнение като останалите, че няма да ти олекне като му го върнеш.. въпреки, че кой знае

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    С отмъщение не се постига нищо.Ще нараниш най-много себе си,а не него.Глупаво е да отмъщаваш на човек,защото е спрял да те обича. Момчето не може да накара сърцето си да те обича само защото ти така искаш.По-добре ли щеше да ти е ако беше с теб насила?А що се отнася до това дали "Там,кадето е горяло пак ще пламен",честно казано не знам,но лично според мен не,веднаж спряло ли е да гори,няма как да пламне.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Отмъщението въобще не е най-верното решение Възмездието само ще дойде

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    toi ne e vinoven 4e ve4e ne te e obi4al ti ni6ty nemoje6 da naprai6 osfen da se primiri6 taka 4e po spokoino

До тук съмм сагласна с вас той не е виновен за това че е спрял да ме обича . Това което ме кара да искам да му отъстя е чо той от 3-4 месеца си е имал друга и просто го е било страх да ми каже .През тези месеци просто се правех на глупачка . Знаех какво става но не исках да си призная . Искам да го накажа може и да не ми стане по-добре от това но ще знам че ако съдбата случайно е пропуснала да го направи аз ще се погрижа за това .

Мега фен
    Град
    София
    Глупаво эвучи `Обичам го,но искам да страда`.Явно гледаш прекалено много мексикански сериали !Не се вкарвай в такива филми.Сама придаваш важност на положението.Всичко эависи от теб.Това твойто си е чиста элоба,яд те е че предпочита друго момиче пред теб-сама го каэа.Ами то не граничи със элоба,а направо си е.Няма смисъл да караш някого да страга эа подобно нещо,беэсмслено е и глупаво.Още повече пък,след като твърдиш ,че го обичаш !Когато обичаш някого,искаш да е щастлив!Прави си сметка колко го обичаш..
    А и още в началото ми направи впечетление как се иэраэи - `Эащото КРЕТЕНА си е намерил друга`.Не цитирам дословно,но беше нещо подобно.И после пак кажи ,че го обичаш
    А в анкетата ,глясувах `Не`.Не мисля,че е така.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от semki_i_bonboni
    До тук съмм сагласна с вас той не е виновен за това че е спрял да ме обича . Това което ме кара да искам да му отъстя е чо той от 3-4 месеца си е имал друга и просто го е било страх да ми каже .През тези месеци просто се правех на глупачка . Знаех какво става но не исках да си призная . Искам да го накажа може и да не ми стане по-добре от това но ще знам че ако съдбата случайно е пропуснала да го направи аз ще се погрижа за това .
    еммм освен забрави го нз какво да ти кажа...а щом се знаела, че си има друга, не е трябвало да се поставяш в такова положение. И както казаха отмъщението с нищо няма да помогне. Но всичко се връща
    Ive got your kiss
    Still burning on my lips
    The touch of my fingertips
    This love so deep inside of me, baby

Повече от фен Аватара на suantito

Re: Може да го обичам но искам да страда !

Цитирай Първоначално написано от semki_i_bonboni
    Здр на вс . Аз сам едно момиче което беше изоставено от едно момче след 9 месечна връзка . И защото кретена си намери друга . На мене ме ни пука че иска чужда плът а , че предпочита други пред мен .Той не е първа хубост и мн пъти съм му казвала че го харесвам въпреки него и това сега , че е намерил едно барби дето се възползва от положението му , след като го направи това искам най-лошото за него въпреки че го обичам . Уморих се да страдам и да се чудя къде е , с кого и т.н.Много съм плакала заради него , но си казах : `стига вече за него не си заслужава ` !Искам само едно да го накарам да страда както аз ДО ОНЗИ ДЕН ! Моля да не пишете нещо от сорта :` вържи се с най-добрия му приятел ` и т.н .
    Ей такова момиче ми трябва на мене... да е толкова загрижено..

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на koalka
    Това не е любов...Пък и той с нищо не ти е задължен, нали не сте заедно?Може да си ходи, с която си поиска.Може и да е най-голямата тъпанарка, ама това не променя нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си