- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- CINEMA BIZARRE
мн ме дразни как изглеждат,наистна сп мноо,обаче Lovesongs i Forever or never са невероятни песни,особено Lovesongs![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Като визия и тия и ония са ми еднакво гнусни/само Ю става за нещо/.
Обаче песните на СБ са по-добри,имат хубави клипове и липсва тълпата пищящи фенки във всеки един.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
е тва е една доста яка група аз съм им фенче за тва ей сега ще се регна във форомчето :P бтв Yu е най-хубав и НЕ Е ГЕЙ![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Само forever or never ми харесва..другите са бози...а иначе те ми приличат на жени
![]()
Е не съм им фенка ама имат една песен дето мн ми харесва 'еscape to the stars' май се казваше ..
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Уаааааауууууууууу!!!Първоначално написано от chester_love
Честитооооооо! Как си го намери ??!!?
![]()
Не ми харесват!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Имат добри песни.Но,скоро срещнах мнението на една тяхна фенка която твърдеше че са hard metal-wtf?стана ми толкова смешно...Те самите казват че опитват да бъдат джей рок /поне така четох в немското Браво и Попкорн/,но метъл?
Та така харесвам песните им,но те са толкова ужасни...По зле са и от Токио Хотел.Но,поне музиката им става за слушане...
леле защо коментирате като не сте запознати с групата...![]()
първо в групата има само един гей !!! второ тва няма никво значение,трето момчетата не са ваши собствености че да казвате кой на кого е ..и четвърто групата е много яка и тва че стила им е такъв не ги прави по малко мъже от останалите ...информирайте се преди да пишете.. !!!![]()
![]()
![]()
иии между другото някой ми влиза в рега..и знам кой е ..тва горе не съм гом писала аз а една моя приятелка..![]()
става дума за тва chester_love написа:
е тва е една доста яка група аз съм им фенче за тва ей сега ще се регна във форомчето Razz бтв Yu е най-хубав и НЕ Е ГЕЙ![]()
![]()
Тея пък от кой зоопарк са?![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от ToXiC_
![]()
![]()
Защо ли си мисля, че сама не си вярваш?
![]()
![]()
![]()
до един са педали, ама музиката им е жестока![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
^^ Поста над мен ме изкефи.
За мен са лигави и тъпи до н-та степен..![]()
май не е педераст тоя като видях това http://www.youtube.com/watch?v=BMsZ0MlEQXE&NR=1Първоначално написано от StrIfi
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
+ 1 nai gotinata im pesenПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()
та значии..Yu e НОРМАЛЕН,Kiro и Strify са БИСЕКСУАЛНИ,Shin също е НОРМАЛЕН,и новия член на групата..Ром3о също си е НАПЪЛНО НОРМАЛЕНа Luminor беше гей и сигурно още е
обаче вече не е в групата...
но какво значение има дали са обратни или нормални или полунормални
важното е че правят адската музика..
![]()
![]()
![]()
![]()
охх , айде че и аз отдавна не бях влизала тук ... момчетата са много добра група , не мисля че са по допри от Токио Хотел ама незнамлично на мен ми харесват
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Харесват ми и нямат нищо общо с Тоалетната Хартия...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...