.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: CINEMA BIZARRE

мн ме дразни как изглеждат,наистна сп мноо,обаче Lovesongs i Forever or never са невероятни песни,особено Lovesongs
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Като визия и тия и ония са ми еднакво гнусни/само Ю става за нещо/.
    Обаче песните на СБ са по-добри,имат хубави клипове и липсва тълпата пищящи фенки във всеки един.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    Силистра
    е тва е една доста яка група аз съм им фенче за тва ей сега ще се регна във форомчето :P бтв Yu е най-хубав и НЕ Е ГЕЙ
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Само forever or never ми харесва ..другите са бози...а иначе те ми приличат на жени

Е не съм им фенка ама имат една песен дето мн ми харесва 'еscape to the stars' май се казваше ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от chester_love
    е тва е една доста яка група аз съм им фенче за тва ей сега ще се регна във форомчето :P бтв Yu е най-хубав и НЕ Е ГЕЙ
    Уаааааауууууууууу!!! Честитооооооо! Как си го намери ??!!?

Не ми харесват!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Shove IT
    Гей помия

Имат добри песни.Но,скоро срещнах мнението на една тяхна фенка която твърдеше че са hard metal-wtf? стана ми толкова смешно...Те самите казват че опитват да бъдат джей рок /поне така четох в немското Браво и Попкорн/,но метъл? Та така харесвам песните им,но те са толкова ужасни...По зле са и от Токио Хотел.Но,поне музиката им става за слушане...

Град
    Силистра
    леле защо коментирате като не сте запознати с групата...
    първо в групата има само един гей !!! второ тва няма никво значение,трето момчетата не са ваши собствености че да казвате кой на кого е ..и четвърто групата е много яка и тва че стила им е такъв не ги прави по малко мъже от останалите ...информирайте се преди да пишете.. !!!

Град
    Силистра
    иии между другото някой ми влиза в рега..и знам кой е ..тва горе не съм гом писала аз а една моя приятелка.. става дума за тва chester_love написа:
    е тва е една доста яка група аз съм им фенче за тва ей сега ще се регна във форомчето Razz бтв Yu е най-хубав и НЕ Е ГЕЙ

Град
    Някъде по широкия свят...
    Тея пък от кой зоопарк са?
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от ToXiC_
    Ще ме прощавате мили ТХ фенчета ама СБ поне си личи 100 процентово че са мъже
    Защо ли си мисля, че сама не си вярваш?

до един са педали, ама музиката им е жестока
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

^^ Поста над мен ме изкефи.
    За мен са лигави и тъпи до н-та степен..

Цитирай Първоначално написано от StrIfi
    mn si obi4kam strifyyyyy ne moga bez nego i s nikoi ne go delq
    май не е педераст тоя като видях това http://www.youtube.com/watch?v=BMsZ0MlEQXE&NR=1
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
    ami za pesni probvai zamunda.net ili data.bg
    a za tqh qki sa pesenta im-Lovesongs(they kill me) e super
    + 1 nai gotinata im pesen

Град
    Силистра
    та значии..Yu e НОРМАЛЕН,Kiro и Strify са БИСЕКСУАЛНИ,Shin също е НОРМАЛЕН,и новия член на групата..Ром3о също си е НАПЪЛНО НОРМАЛЕН а Luminor беше гей и сигурно още е обаче вече не е в групата... но какво значение има дали са обратни или нормални или полунормални важното е че правят адската музика..

Голям фен
    Град
    София

.

охх , айде че и аз отдавна не бях влизала тук ... момчетата са много добра група , не мисля че са по допри от Токио Хотел ама незнам лично на мен ми харесват
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Харесват ми и нямат нищо общо с Тоалетната Хартия...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си