.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Дом. проблем

Еми не ми се смейте......ама знам че майка ми си има любовник от много време и прибирам се аз вкъщи и тя се ядосала нещо на него явно и само вика по мене крещи......само лъже върти нещо, не може повече така не издържам вече...дайте ми някав савет, моля ви

ее,що да ти се смееме,бе?ами,поговори с майка ти ,кажи и ,че знаеш ..кажи и това,което чувстваш,тя ти е майка,трябва да те разбере и поне малко ще прогресира поведението си!спокс,само се дръж!

Мега фен Аватара на Blab
    Майка ми си има "приятел" от доста години(ще излъжа за броя)...
    Трудно е, на мен ми е адски странно, но въпреки всичко сме едно задружно семейство, в което цари обич...От време на време ми идва в повече и се скъсвам от плач/крясъци(зависи от момента и ситуацията)

Знаеш ли, ако го погледнеш от друг ъгъл:
    Всеки има право да търси своето щастие, нали така?Ето, майка ти иска късче радост и за себе си...Не го ли заслужава?

Аз си мисля, че може до някаква степен да се дължи на навлизането в критическата възраст, но т'ва са си мои лични...надежди...

Често й се бъркам, но в крайна сметка всеки има свой личен живот...и естествено, винаги някой бива наранен и страда...

Поговори с майка си и й окажи своята подкрепа, тя те обича, бъди сигурен в това..., да, ревността съществува, но една майка би дала всичко за детето си.

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Майка ми си има "приятел" от доста години(ще излъжа за броя)...
    Ами поне година и половина и само излиза вечер и ме лъже, че е била на улицата с приятелки, обаче не е така....Може да ви стори смешно но я проследих един път не точно де.... тя се скри някъде и я изгубих обаче само ме пита от къде минавам и тя минава от другия път срещах я един път и тя се спече, веднага каза, че утива до магазина

Еми има обаче той не знае

Мега фен Аватара на Blab

Re: Дом. проблем

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Neshtaten_M
    Еми не ми се смейте......ама знам че майка ми си има любовник от много време и прибирам се аз вкъщи и тя се ядосала нещо на него явно и само вика по мене крещи......само лъже върти нещо, не може повече така не издържам вече...дайте ми някав савет, моля ви

Не разбрах като има любовник , маика ти има ли си СЪПРУГ ? Ако има бих му казал на човека (баща ти ) да и фърли 1 бои

иначе ако няма просто и кажи в очите да не си го изкарва на теб като е ядосана!
    Тези "патриархални" прояви нямат особен смисъл...или пък просто ще прогонят човека...

И мен ме лъжеше, всеки петък заминаваше в "командировка"(просто той е от Варна )...Просто й кажи какво чувстваш....Мен ме попита "ако искаш да съм нещастна ще го оставя...заради теб"...и как реагирах...позволих й да бъде щастлива.Ти решаваш.

ne mu kazvai .. 6te stane lo6o.. ne iska6 da gi razdleq6 nali?.. govori sneq.. i ako prodyljava .. kaji i 4e 6te razkaje6 na ba6ta si
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Neshtaten_M
    Еми има обаче той не знае
    И не бъди толкова сигурен.Щом ти си разбрал, на баща ти не би му било по-трудно...

KillSwitchEngage
    знам че заради мене са заедно, защотото се бяха разделили за 3-4 дни според майка ми "уж" заради финансов проблем и после аз ги накарах да се саберт бех полудел на пълно

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Не бъди егоист и не постъпвай като малко дете.Остави майка си да бъде щастлива,така както пожелае.Да,вероятно не ти е лесно,но ти пък не си малък(предполагам),за да ти се обръща внимание постоянно.Ако един ден ти пожелаеш да бъдеш самостоятелен и да взимаш сам решения,едва ли би ти било приятно някой да ти се бърка.Не забравяй,че преди всичко тя ти е майка и би направила всичко за теб.Ето защо трябва да и кажеш,че знаеш "тайната и",че си с нея каквото и да става и че не желаеш да бъдеш потърпевш от проблемите и.Смятам,че това е най-разумното решение и тя ще го приеме.Успех!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мерси на всички. Ще видя кое решение да взема

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    ne mu kazvai .. 6te stane lo6o.. ne iska6 da gi razdleq6 nali?.. govori sneq.. i ako prodyljava .. kaji i 4e 6te razkaje6 na ba6ta si

По лошо е да се живее в лъжа бе бастуни.... ама е вероятно баща ти да знае и 2-мата да са заедно просто заради теб.... лоша работа да го ева!
    aide da ne se obijdame
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ami pogovorete si
    kaji i kakvo misli6 po v1prosa ama ne misliq 44e 6te e dobre da kaje6 na ba6ta si
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Amii pomisli i za neinoto 6tastie.moje bi ba6ta ti ne i obry6ta dostaty4no vnimanie ili nqma nujnoto uvajenie kym neq....

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Споко говори с майка си тя ще те разбере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си