- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дом. проблем
Еми не ми се смейте......ама знам че майка ми си има любовник от много време и прибирам се аз вкъщи и тя се ядосала нещо на него явно и само вика по мене крещи......само лъже върти нещо, не може повече така не издържам вече...дайте ми някав савет, моля ви
ее,що да ти се смееме,бе?ами,поговори с майка ти ,кажи и ,че знаеш ..кажи и това,което чувстваш,тя ти е майка,трябва да те разбере и поне малко ще прогресира поведението си!спокс,само се дръж!![]()
Майка ми си има "приятел" от доста години(ще излъжа за броя)...
Трудно е, на мен ми е адски странно, но въпреки всичко сме едно задружно семейство, в което цари обич...От време на време ми идва в повече и се скъсвам от плач/крясъци(зависи от момента и ситуацията)
Знаеш ли, ако го погледнеш от друг ъгъл:
Всеки има право да търси своето щастие, нали така?Ето, майка ти иска късче радост и за себе си...Не го ли заслужава?
Аз си мисля, че може до някаква степен да се дължи на навлизането в критическата възраст, но т'ва са си мои лични...надежди...
Често й се бъркам, но в крайна сметка всеки има свой личен живот...и естествено, винаги някой бива наранен и страда...
Поговори с майка си и й окажи своята подкрепа, тя те обича, бъди сигурен в това..., да, ревността съществува, но една майка би дала всичко за детето си.
Ами поне година и половина и само излиза вечер и ме лъже, че е била на улицата с приятелки, обаче не е така....Може да ви стори смешно но я проследих един път не точно де.... тя се скри някъде и я изгубих обаче само ме пита от къде минавам и тя минава от другия път срещах я един път и тя се спече, веднага каза, че утива до магазинаПървоначално написано от be_true
Еми има обаче той не знае
Тези "патриархални" прояви нямат особен смисъл...или пък просто ще прогонят човека...Първоначално написано от KillSwitchEngage
И мен ме лъжеше, всеки петък заминаваше в "командировка"(просто той е от Варна)...Просто й кажи какво чувстваш....Мен ме попита "ако искаш да съм нещастна ще го оставя...заради теб"...и как реагирах...позволих й да бъде щастлива.Ти решаваш.
ne mu kazvai .. 6te stane lo6o.. ne iska6 da gi razdleq6 nali?.. govori sneq.. i ako prodyljava .. kaji i 4e 6te razkaje6 na ba6ta si
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
И не бъди толкова сигурен.Щом ти си разбрал, на баща ти не би му било по-трудно...Първоначално написано от Neshtaten_M
KillSwitchEngage
знам че заради мене са заедно, защотото се бяха разделили за 3-4 дни според майка ми "уж" заради финансов проблем и после аз ги накарах да се саберт бех полудел на пълно
Не бъди егоист и не постъпвай като малко дете.Остави майка си да бъде щастлива,така както пожелае.Да,вероятно не ти е лесно,но ти пък не си малък(предполагам),за да ти се обръща внимание постоянно.Ако един ден ти пожелаеш да бъдеш самостоятелен и да взимаш сам решения,едва ли би ти било приятно някой да ти се бърка.Не забравяй,че преди всичко тя ти е майка и би направила всичко за теб.Ето защо трябва да и кажеш,че знаеш "тайната и",че си с нея каквото и да става и че не желаеш да бъдеш потърпевш от проблемите и.Смятам,че това е най-разумното решение и тя ще го приеме.Успех!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Мерси на всички. Ще видя кое решение да взема
aide da ne se obijdameПървоначално написано от KillSwitchEngage
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ami pogovorete si
kaji i kakvo misli6 po v1prosa ama ne misliq 44e 6te e dobre da kaje6 na ba6ta si![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Amii pomisli i za neinoto 6tastie.moje bi ba6ta ti ne i obry6ta dostaty4no vnimanie ili nqma nujnoto uvajenie kym neq....