.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Ох,моля ви..помогнетее...

Извинявайте че ви безпокоя обаче имам проблем.....Т.Е. то не е точно проблем...Таз значи....сама съм в къщи...майка ми и цялото ми семейство са в другият ни апартамент замалко...и ме оставиха сама а в този....както и да е..кефя си се аз.....но преди около 40 мин някъде дойде....един стар приятел на сестрами (на около 30-така)..и нали..искал да я види...не знам си какво....и понеже съм сама...а с тоя човек няма какво да си кажа толкова го държах на вратата....По едно време поиск да влезе.. и аз нали от учтивост го поканих....по говорихме си....някакви боквални простотии ...каквито може да си приказва 15-а6 годишно момиче с 30 мъж....Гаджета,не знам си какво... даскало....Добре...до тук добре....странното ми беше че постоянно ме викаше.."едла да седнеш до мен де,да си поговорим" ...а аз при това време си правех за ядене..а той стоеше на главата ми и обикаляше като цветарка..по едно време викам,айде пе седна като толкова иска да си говорим..и седнах на другия край на дивана....а той веднага "ама...ти защо сядаш толкова далече от мен"...и се лепна за мене като гербова марка....прегърна ме..и почна да ми прави някакви комплименти по сто в секунда....и докато се усетя ръката му една беше върхо гърдата ми... ..аз я бутнах и исках да стана но тоя,пак ме дръпна и аз се узовах на същото място....и започнах да обикалям из нас...само и само тоя да не се лепва за мене.....седна на компютъра..и тоя седнал до мене или стои до мен и ме дърпа...и постоянно където и да се обърна ми пускаше ръце и с най голямата си наглост ми вика "не ти лие хуаво"... .... и по едно време как си се бях забляла в компютъра тоя главундер ме целуна....първо,не реагирах....и той си помисли че ми харесва ..и продължаваше...но аз го отблъснах.....той си помисли че се ебавам..и пак ми налиташе... и това в продължение на 20 мин някъде......чудех се как да се отърва от тоя човек....нямаше никой в нас....кво да правя....последният път като направи пак некфа простотия от сорта да ми пуска ръце,бърка под блузата му показах вратата....и той наглия ми вика "амаа ти гониш ли ме"...аз ест "да"......тъкмо тръгна да се обува ,та взе че се върна....и ме сисопрегърна..и ми вика..."айде де миличка...хайде да го напавим.. само ние ше си знаем..."....чашата преля направо излязах извън нерви....и почнах да го гоня....а той постоянно ми повтаряше "оу,искам да те изям"...аз:"спокойно ,има кой да ме "яде""(понеже си имам бой фр)....постоянно го срязвах и гонех...а тоя тъпанар така и не се усещаше....или просто се праваше на зле.. аз седна-той ме дърпа от стола докато стана....и постоянно ме притискаше до себе си.....боже,беше толкова гадно....както и да е....най -накрая си обу обувките и пак ме смачка до себе си....битах бутах ама тоя е дебел и...малко трудно... и тогава ми прошепна "ние сме си тайни гаджета нали"...аз:"не!"...тоя:"айде де" аз:"аз си имам ,ти за кво си ми" ....и оня ме пусна и вика чао и замина...и това се случи преди около час,даже и по млако и в момента съм в някакъв шок....нз как да го опиша...съжелявам ако словореда не бива..и ако е много объркано...но в момента съм хипер хипер зле....супер спекло ми е....нз кво да правя..да кажа ли на наще.....оф.....страх ме е от тоя....нз друг път да съм се чувствала така...дайте неъф съвет кво да правя....

П.п:съжелявам ако е много объркано написано,но съм под адския стрес...и просто не знам....не знам какво да правя...моля ви се,малко помощ...

Кажи на ваще. Ти се радвай че не те е изнасилил ( недай си боже )! Даже можеш да го осъдиш тоя...Ебаси гадното
    МомИче съм!

говори със сестра си,нали и е приятел до колкото разбрах от написаното..и повече не го пускай,като си сама..успокой се..някъв изпаднал чичка..
    обичкам си наскоОо!!

Първо:сгрешила си като си го пуснала да влезе....нищо че е бил приятел на сестра ти.След като тя не е била вкъщи и ти няма какво да си говориш с него ..защо си го поканила?! Най-добре кажи на родителите си за случилото се още СЕГА!!!!!!!!!!

лелее по едно време верно имах чувството че ше ме тръшне и ше ме изнасили......ужас....а тоя попринцип си има жена,че и дете.... ебаси и педофила....Леле баща ми ако разбере не знам...тоя дали ше остане жив....но май треа да кажа на наще....че знам ли.. кво може да стане(недай си боже)Ше ме извинява сестра ми...амааа нз.....цялата треперя от страх....да не се върне пак.....гр...макар че нямам абсолютно никакво намерение да го пускам

мерси все пак хора.....дано да събера кореж и да кажа на нашите

бахти педофила!! .. тос е някаф истращян .. мн зле загоряла рабута ... по добре кажи на ваще за тфа говеду
    >*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<

Голям фен
    Град
    Констанц
    уф познато чувсто супер гадно се чувства човек но на всяка цена кажи на родителите си и сега се обади на някой да доиде да седи при теб не е хубаво да седиш сама след такав шок и най вече се успокой
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Поговри първо със сестра ти и после двете преценете дали да кажете на ваще.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Лелеле аз ако бях на твое място, на п1рвите 5 минути щях да откача незнам кфо щех да направа амаха да се натиска така абе да си *** м... кажи на ваще и...
    I Love You {}

Abe momiche q kaji na ba6ta ti 4e da go natupa edno hubavo da razbere 4e ne si mu i nqma da mu b1desh edna ot parcalkite

О,задължително кажи на вашите.Ти поне си се "спасила" от тоя педофил,радвай се и много се пази.Не се притеснявай да кажеш на вашите,защото още не е късно.От личен опит ти го казвам,аз си замълчах и после едва се "спасих" от един циганин.Добре,че бях с гаджето тогава,иначе......просто не знам какво можеше да се случи P.S. Като излизаш,докато не се успокоят нещата,не излизай сама!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Dreamland Varna
    По-добре първо кажи на сестра си!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Кажи задължително на вашите. Не е полезно за теб да го пазиш в тайна. Колкото по-дълго го таиш, все по-тежко ще ти става. Освен това наистина има причина да се боиш от него, защото може да се опита и да те изнасили.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Kaji na sestra ti ako ne stane kaji na va6te ne moje taka we ti si naa..nz na kolko si ama toi e na 30 ak1l ima li ????
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Teb ne sa li te u4ili da ne otvarq6 na nepoznati a nali se pak sestra ti q e nqmalo taka 4e za kvo si go pokanila A da znae6 za napred da se pazi6 ot takiva pedofili imala si kasmet 4e ne te e iznasilil

Голям фен Аватара на CaSsIe
    6то не го шибна с един тиган в главата да го видим кога ше се освести тоя боклук.Кажи на ваще и дано се намери некой да му смачка фасона на тоя дебил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си