Извинявайте че ви безпокоя обаче имам проблем.....Т.Е. то не е точно проблем...Таз значи....сама съм в къщи...майка ми и цялото ми семейство са в другият ни апартамент замалко...и ме оставиха сама а в този....както и да е..кефя си се аз.....но преди около 40 мин някъде дойде....един стар приятел на сестрами (на около 30-така)..и нали..искал да я види...не знам си какво....и понеже съм сама...а с тоя човек няма какво да си кажа толкова го държах на вратата....По едно време поиск да влезе.. и аз нали от учтивост го поканих....по говорихме си....някакви боквални простотии ...каквито може да си приказва 15-а6 годишно момиче с 30 мъж....Гаджета,не знам си какво... даскало....Добре...до тук добре....странното ми беше че постоянно ме викаше.."едла да седнеш до мен де,да си поговорим" ...а аз при това време си правех за ядене..а той стоеше на главата ми и обикаляше като цветарка..по едно време викам,айде пе седна като толкова иска да си говорим..и седнах на другия край на дивана....а той веднага "ама...ти защо сядаш толкова далече от мен"...и се лепна за мене като гербова марка....прегърна ме..и почна да ми прави някакви комплименти по сто в секунда....и докато се усетя ръката му една беше върхо гърдата ми... ..аз я бутнах и исках да стана но тоя,пак ме дръпна и аз се узовах на същото място....и започнах да обикалям из нас...само и само тоя да не се лепва за мене.....седна на компютъра..и тоя седнал до мене или стои до мен и ме дърпа...и постоянно където и да се обърна ми пускаше ръце и с най голямата си наглост ми вика "не ти лие хуаво"... .... и по едно време как си се бях забляла в компютъра тоя главундер ме целуна....първо,не реагирах....и той си помисли че ми харесва ..и продължаваше...но аз го отблъснах.....той си помисли че се ебавам..и пак ми налиташе... и това в продължение на 20 мин някъде......чудех се как да се отърва от тоя човек....нямаше никой в нас....кво да правя....последният път като направи пак некфа простотия от сорта да ми пуска ръце,бърка под блузата му показах вратата....и той наглия ми вика "амаа ти гониш ли ме"...аз ест "да"......тъкмо тръгна да се обува ,та взе че се върна....и ме сисопрегърна..и ми вика..."айде де миличка...хайде да го напавим.. само ние ше си знаем..."....чашата преля направо излязах извън нерви....и почнах да го гоня....а той постоянно ми повтаряше "оу,искам да те изям"...аз:"спокойно ,има кой да ме "яде""(понеже си имам бой фр)....постоянно го срязвах и гонех...а тоя тъпанар така и не се усещаше....или просто се праваше на зле.. аз седна-той ме дърпа от стола докато стана....и постоянно ме притискаше до себе си.....боже,беше толкова гадно....както и да е....най -накрая си обу обувките и пак ме смачка до себе си....битах бутах ама тоя е дебел и...малко трудно... и тогава ми прошепна "ние сме си тайни гаджета нали"...аз:"не!"...тоя:"айде де" аз:"аз си имам ,ти за кво си ми" ....и оня ме пусна и вика чао и замина...и това се случи преди около час,даже и по млако и в момента съм в някакъв шок....нз как да го опиша...съжелявам ако словореда не бива..и ако е много объркано...но в момента съм хипер хипер зле....супер спекло ми е....нз кво да правя..да кажа ли на наще.....оф.....страх ме е от тоя....нз друг път да съм се чувствала така...дайте неъф съвет кво да правя....
П.п:съжелявам ако е много объркано написано,но съм под адския стрес...и просто не знам....не знам какво да правя...моля ви се,малко помощ...