.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

помага ли наистина?

извинявам се че темата се повтаря но никъде не намерих конкретен отговор,става въпрос за garnier pure 3 v 1,помага ли наистина за акнето и черните точки,изчиства ли кожата?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    За акнето не помага Но иначе черните точки ги премахва и матира кожата, но се изисква постоянство

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    В страната на вечната лигня =]
    А аз искам до попитам горе-долу колко струва.От София съм ама само на едно място го видях 11 лв ма не вярвам да е чак толкова.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Използвам го вече 2 месеца,но честно казано не откривам някакъв по-специален ефект.Доволна съм от това,че поне измива и подхранва добре кожата.Аз моят си го купих от провинцията на цена-8лв.Но 11 малко множко ми звучи.По-добре не избързвай с покупката,а провери и в други козметични магазини-може да го предлагат на по-приемливи цени.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Да,помага!нямам какво повече да кажа.Страхотен продукт.
    И аэ съм от София.Цената му е 10 лв почти навсякъде.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Франция
    Аз си го взех за 9 лв

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em v4era go vidqx na cenata ot 10 leva ama aaz si izpolzvam clean&clear to pak e nqk1de tam 10-11 leva i s1m mn dovolna
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Аз лично съм много доволна.Изчисти ми черните точки и пъпчиците също.Ползвала съм какво ли не обаче ефекта беше нулев ,но Garnier Pure 3 v 1 е наистина адски ефикасен !!!

Remember my name you'll be screaming it later...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си

Определено има ефект.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

гарниер има хубава козметика ... но според мене тя е за кожа на възраст бих ти препоръчала на visibly clear на neutrogena ... това е ексфолиант който почиства и е за по младежка кожа ...при редован употреба има ефект .... но най добре е за такива неща да се ходи на дерматолог и да се съветва с него защото той най добре може да препоръча продукт ....

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    СПоред мен помага и за акнето Нз аз съм изключително доволна

Град
    у гъзо ти
    Аз си го взех за 8 и 50 лв.
    Маха черните точки,но не напълно(поне при мен).
    А за матиране не съм забелязала.
    Абе става...и мирише на краставица.

az izpolzvam edin gel na radiola i s1m adski dovolna pravi mi kojata gladka meka i mn hubava iz4istva nap1lno prepor14vam go na vsi4ki a i ne e sk1p nqk1de k1m 5 6 lv

14 godishni f dali mogat da go polzvat ?
    Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...

Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...

Супер фен
    da,dobro e kato cqlo produktite na garnier sa mn dobri
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: помага ли наистина?

Цитирай Първоначално написано от rrrtttpppddd
    извинявам се че темата се повтаря но никъде не намерих конкретен отговор,става въпрос за garnier pure 3 v 1,помага ли наистина за акнето и черните точки,изчиства ли кожата?
    znae6 li kolko temi ima takiva?na koito e otgovoreno to4no?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от No`Real`Love
    14 godishni f dali mogat da go polzvat ?
    Разбира се, че може!!! Аз още съм ан 13 и го позлвам. Ама по-добре не позлвай маската, не е много полезно. Ползвай го само като почистващ гел..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Paiper
    Аз лично съм много доволна.Изчисти ми черните точки и пъпчиците също.Ползвала съм какво ли не обаче ефекта беше нулев ,но Garnier Pure 3 v 1 е наистина адски ефикасен !!!
    Наистина ли е добър , защото аз кво ли не съм ползвала Дори и скъпи медицински козметика от по над 30 лева само кремчето и около 20 гела за почивстване и пак не ми почистваше добре кожата .......

Mersi
    Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...

Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Наистина ли е добър , защото аз кво ли не съм ползвала Дори и скъпи медицински козметика от по над 30 лева само кремчето и около 20 гела за почивстване и пак не ми почистваше добре кожата .......[/quote]
    зная че не питаш мен,ама и аз да кажа,да много е добър,от една шоколадова диета се бях опъпчила цялата и не ми минаваха тия пъпки и не ми минаваха,вече си мислех,че белези ще ми останат и гледах една реклама на Гарниер 3 в 1 и реших да опитам и ефектът беше смайващ за мен Аз си го взех за 7,80 А и не се сършва бавно,защото не се маже по много

а става ли за момчета?

Голям фен
    Az pyk si zex garnier pure 6toto nqma6e pure 3v1 i 4esno kazano ne sym mn dovolen. moga li da se nadqvam 4e pure 3v1 6e e razli4en ot pure, v magazina mi kazaxa 4e ne e ama ne im povqrvax mn. i posledno kvo stana sq: pomaga ili ne pomaga vs akne?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Наистина ли е добър , защото аз кво ли не съм ползвала Дори и скъпи медицински козметика от по над 30 лева само кремчето и около 20 гела за почивстване и пак не ми почистваше добре кожата .......
    зная че не питаш мен,ама и аз да кажа,да много е добър,от една шоколадова диета се бях опъпчила цялата и не ми минаваха тия пъпки и не ми минаваха,вече си мислех,че белези ще ми останат и гледах една реклама на Гарниер 3 в 1 и реших да опитам и ефектът беше смайващ за мен Аз си го взех за 7,80 А и не се сършва бавно,защото не се маже по много [/quote]
    Миси ще си го купя пък да видим дали ще подеиства при мен

никое момче ли не го е ползвало?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си